Parca scria cineva tot aici sa-l ciocanesti (sa-i dai bobarnace) ca pepenelui, dar nu sunt experta, poate sa te lamureasca altcineva. Anul asta n-am mai pus in gradina.
Take joy! (poze)
reteta pe care am aflat-o de curand si am verificat-o: se taie dovleacul felii se presara cu zahar+vanilie, se pune o feliuta mica de unt pe fiecare bucata, apoi stafide. Si apa in tava. Apoi la foc potrivit.
Miroase bine si e bunnnn!
am copt si eu dovleac si mi s-a parut f bun ,am pus zahar cind l-am scos din cuptor
cum se face placinta de dovleac,ma refer la umplutura
Am facut si eu ieri dovleac copt si simplu si cu zahar si scortisoara. Sincer, nu mia placut cine stie ce, in schimb cel cu zahar si scortisoara l-am pus in negresa, iar celalalt in piftelute, nu m-a lasat inima sa-l arunc, asa ne-am facut si plinul de vitamine
Citat: |
citat din mesajul lui ANITA75 ai pus dovleac in chiftele? sau n-am inteles bine |