Dovleac copt. Ce puneti pe el?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Parca scria cineva tot aici sa-l ciocanesti (sa-i dai bobarnace) ca pepenelui, dar nu sunt experta, poate sa te lamureasca altcineva. Anul asta n-am mai pus in gradina.

Take joy! (poze)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enachescug spune:

reteta pe care am aflat-o de curand si am verificat-o: se taie dovleacul felii se presara cu zahar+vanilie, se pune o feliuta mica de unt pe fiecare bucata, apoi stafide. Si apa in tava. Apoi la foc potrivit.
Miroase bine si e bunnnn!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

am copt si eu dovleac si mi s-a parut f bun ,am pus zahar cind l-am scos din cuptor
cum se face placinta de dovleac,ma refer la umplutura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Am facut si eu ieri dovleac copt si simplu si cu zahar si scortisoara. Sincer, nu mia placut cine stie ce, in schimb cel cu zahar si scortisoara l-am pus in negresa, iar celalalt in piftelute, nu m-a lasat inima sa-l arunc, asa ne-am facut si plinul de vitamine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

ai pus dovleac in chiftele? sau n-am inteles bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns makydenis spune:

Citat:
citat din mesajul lui ANITA75

ai pus dovleac in chiftele? sau n-am inteles bine


O varianta de chiftele: si asa le faceam combinate cu carne, ceapa taiata marunr, usturoi, cartofi dati la rozatoare, oua, faina (sau variante), sare piper, patrunjel. Asa am scapat de facut garnitura Asa in plus am mai pus dovleac copt zdrobit cu furculita!
A, eventual mamaliguta si mujdei, cu sau fara rosii.


Mergi la inceput