Insulele Canare in decembrie-ianuarie
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui marimar Multumesc Anya, ma bucur ca v-ati simtit bine si v-a placut. Parintii tai de revelion au stat in sudul sau nordul insulei ? Nu prea stiu care e distanta de la nord la sud, citi km adica.....am inteles ca se simt citeva grade diferenta.. ------- eu si cele 3 minuni ale mele ........ Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului! Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile ! |
Marimar, e mica distanta intre capitala (care e in nord) si partea de sud. Vreo suta si ceva de km (nu mai stiu exact). Si este autostrada, desigur.
Avand in vedere ca mergi in decembrie, poate ar fi bine sa va alegeti sudul insulei. In sud e mai cald decat in nord si tu ai spus ca vrei soare, plaja, cald :-).
anya spune:
Bun, acum ca am terminat cu partea administrativa cazare/mancare, sa trecem la cea cutural distractiva.
1. Playa Jardin + piscina hotelului - vre-o 2 zile
2. Loro Parque - 1 zi. E chiar langa hotel si in afara de tot felul de animale in custi si bazine poti vedea spectacole cu balene, delfini, foci, papagali. Au restaurante, loc de joaca pt copii, trenulet gratit care te duce/ aduce din centrul orasului. Au cel mai mare pinguinariu - o zona polara cu ghetari si ninsoare.
3.Jungle Park - 1 zi. E in zona de sud. E tot un parc cu animale. Au spectacole cu papagali si acvile, ulii si tot soiul de pasaroaie (vorba fiului meu). Au o zona de jungla unde mergi pe niste poduri suspendate, poduri din plasa - recomandat adidasi. Au o pista de bob pe care s-au dat sotul cu baiatul de mare. Cel mic n-a vrut (cred ca i-a fost frica) asa ca eu nu m-am dat.
4. Aqua Park - 1 zi. E tot in sud. Tobogane pt mari si mici. Mi s-a parut cam "praduiala", adica daca la celelate parcuri biletul de intrare cuprindea tot, aici daca vroiai colac - 6 euro, daca vroiai caseta pt bagaje - alti euro. In plus, la spectacolul cu delfini - frumos de altfel - in zona centrala, delimitata cu sfoara nu aveai voie decat contra unei sume de bani iar alegerea copiilor pt a participa la spectacol (stateau in barcuta peste care sareau delfinii) se facea tot pe bani.
5. Excursie cu submarinul - jumatate de zi
6. Excursie cu catamaranul -1 zi (pana la Los Gigantes, cu all inclusive mancare/bautura, baie in ocean, pereti de sticla sub apa, meniu special pt copii, activitati pt copii: colorat, pictat delfinasi pe mana.
7. Excursie pe Teide -1 zi (vulcan, peiaje ca pe luna, telecabina)
8. Excursie tur insula - 1 zi: Arborele Dragon, Guarachico (oras construit pe cel mai nou teren - in urma unei eruptii de acum 300 ani- superb)+ baie intre stanci, La Masca, Los Gigantes, baie in Playa Arenas, intoarcere pe autostrada.
9. Excursie in muntii Las Mercedes, oprire pentru plaja in Las Teresitas - plaja cu nisip adus din Sahara - 1 zi
10. Excursie in Orotava (Casa de los balcones, zona veche a orasului) + Pueblo Chicco (un muzeu cu miniaturi si jucarele - distractiv daca ai copii) -1 zi
Seara ieseam in oras si mancam la diferite terase, mergeam in parculetul central la topogan sau la leaganele de pe plaja, langa hotel. Aveam program cu copiii, asa ca detalii despre baruri - nu am.
Marimar, parintii mei tot in Puerto de la Cruz au fost, se sarbatori.
marimar spune:
anya, ati fost la parcul siam, s-a deschis??
letitia, voi in ce parte a insulei tenerife ati locuit?
-------
eu si cele 3 minuni ale mele
........
Alaptati cit de mult, incepeti diversificarea de la 6 luni si mare atentie la ce alimente dati copilului!
Nu va jucati, repercursiunile in timp pot sa fie iremediabile !
luxe spune:
Offf,fetelor....ca atat v-am tot citit si recitit,de mii s-o pus pata pe Tenerife !!!! Si cum al meu sotior mi-a comunicat ca vrea de sarbatori sa mearga intr-un loc sa se relaxeze( el se referea la romanica)si sa nu prea cheltuie ...eu am sarit imediat cu oferta mea:tenerife ! Ma rog...e el de acord....dar atunci renuntam la Dubai unde vroiam sa mergem in februarie !
Offf,nu stiu ce sa fac....ca la Dubai visez demult....dar asa as trage o fuga si la Tenerife....
Ce sa aleg....ajutati-ma voi...plssss !!!!
carolinah spune:
Luxe, si noi ne-am gandit la Dubai, dar inteleg ca se construieste f mult si e teribil de mult praf in atmosfera!!
Asa ca am ales si anul asta Tenerife...
rory76 spune:
Dar croaziera ati facut careva prin insulele aste exotice? Daca da, cum e? Details, please!!!
"sky is the limit!"
lenca spune:
buna fetelor, am si eu ceva intrebari despre insula Gran Canaria, am rezervat pentru revelion pe aceasta insula in capitala insulei Las Palmas, -cum e vremea de revelion , daca e cald si se poate face plaja, cum sunt preturile la terase, restaurante(noi am luat doar cazarea cu mic dejun), daca sunt supermatketuri mai mari , sau magazine cu jucarii.
Elena ,mami de 2 printese Georgia Elena-4 ani si 5 luni si Silvia-Cosmina-5 luni
Laura T spune:
Noi am fost la inceputul lui ianuarie acest an in Gran Canaria, dar in Meloneras, in sud (la un super-hotel Lopesan Costa Meloneras se cheama). Vremea a fost superba, cam 24-25 grade dar la pranz pareau mai mult...din nefericire nu am vizitat nimic pe insula caci asa de tare ne-a placut hotelul si faptul ca faceam plaja iarna, incat nu ne-am mai dezlipit de acolo in cele 4 zile cat am stat...
Vom reveni anul viitor in martie in Las Palmas, de data asta o singura zi (facem o croaziera de 9 zile care cuprinde si o zi la Las Palmas), dar cat de curand vrem sa ne intoarcem in Gran Canaria cu tot cu copii, mi-a placut mult...
Candy spune:
Daca e cineva interesat sa mearga in Gran Canaria in ianuarie-martie 2009, cu low budget, la un aparthotel cu 3 camere, la 100 m de plaja, sa-mi scrie un PM. Nu dau mai multe detalii aici ca nu stiu daca am voie.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.