Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 9
byu spune:
Multumim pt urari 
mai pe seara mergem in Copou cu Casian in parc
mamaaa da ce program incarcat cu sarbatorile astea....multumim Raluca
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
mariussimiuc spune:
Helau! 
Am venit si eu la cafea...
Una de ieri si una de azi...![]()
Cu intarziere...
LA MULTI ANI ANDREEA,sa cresti mare si frumoasa. 
Raluca,prea multe calcule si probabilitati matematice,bre.Pune...fundul la treaba
si poate iese fetita.
LA MULTI ANI fericiti alaturi de familia ta minunata! 
Lacramiora,ma bucur ca-ti fu de leac crema de care ti-am pomenit. Sa-mi dea Dumnezeu sanatate,ca sfaturi dau oricand.
Vorba Simonei...pareri si sfaturi am oricand si pentru toata lumea. 
Daniela,asa cum am mai spus...eu as opta pt Select sau Tufflli,trecand peste acreala vanzatoarei.
Prajiturile de la Belvedere sunt oribile
si nici cele din Carrefour nu-s de soi.
*Stomatologul meu si-a respectat intotdeauna,cat de cat
,ora programarii. E un tip tare de treaba.Si unde mai pui ca e si frumusel.
Mai mare dragul sa mergi la scos masele. 
*LA MULTI ANI pentru ziua casatoriei. 
* www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/19660/Tarte-Tatin/" target="_blank">Tarte Tatin ...
Andreea,imi pare rau de necazul cu Sebi.
Cred ca e o perioada crunta pentru voi,dar poate ca va ajuta bunul Dumnezeu sa va faceti bine. 
Oana (cu numere
) cred ca n-ai stat sa ma astepti prin fata blocului...Sa stii ca n-am fost acasa. ![]()
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Simo78
Fix langa ei, numa` ca mi-am schimbat looku` |
Faza asta merita comentata! Raluca,eu as merge la spectacol,dar tre sa merg la petrecere
la soacra,ca e ziua ei.Si de trimis pe ea n-o trimit,ca p-aia nu mai da de baut si mancat. Simo,esti beton fata!
Iar Matei e un scump scump.Dar oricat mi-ar fi de drag sa nu care cumva sa indrazneasca sa-i dea teapa Amirei la intalnirea de maine,daaa? 
Cateva poze noi incepand de aici...si am fugit sa ma pregatesc pentru petrecere.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Sal
Nu mai reusesc sa ajung la voi la cafea. Prea multa treaba se aduna peste zi, pe bune: dimineata stranga masa, fac paturile, strang prin casa, pregatesc pentru pranz apoi il culc pe Victor. Cat doarme fac macare (un dulce nu am mai facut de....). Apoi, dupa ce manaca Victor (daca mananca, ca e cam in greva, azi a mancat cateva guri de pui cu smantana, si un castravete murat) iesim la plimbare. Apoi iar in casa, iar fac mancare, de data asta pentru barbatii cei mari, care vin la 4 (daca se potriveste cu ce papa Victor doar o incalzesc), pun masa, strang masa, il culc pe Victor, apoi stau cu Stefan, mai desenam...(daca e cald il trimit afara, ca acum), strnag jucarii. Cand se trezeste victor...incep sa pregatesc cina. Si tot asa...La 9 il culc pe Stefan (in ultimul timp vrea sa adoarma singur, ii punem povesti la cd, are un glob tip veioza, dar aseara a vrut sa stau cu el). Apoi il culc pe Victor. Si cad si eu lata.
Si, ce e culmea: credeti ca se vede ceva in urma mea? ba azi sotul m-a si luat la rost ca nu ma apuc de lucrare de disertatie, ca ce? ce fac eu toata ziua? Cum rezistati fetelor, voi care aveti si serviciu???
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
ghinetz spune:
Miha, la multi ani soacrei. Si sa petreci frumos.
Simo, sunteti niste frumosi. Toti trei.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
ghinetz spune:
Hai, ca mai am ceva timp liber. (sotul intarzie putin cu baietii si-s si o tzara nervoasa, mai stau cu voi la palavre sa-mi treaca)
Sa va zic o faza cu Stefan: ieri trebuia sa mergem la o petrecere 9am si fost), iar dimineata Stefan imi zice ca vrea sa-si faca freza de "shmecher". Eu ii tin atunci o pledoarie despre a nu fi din turma, a nu fi oaie, s afaci ce fac toti. ca shmecher - zic eu - e cel care e altfel. Ma rog, de astea. La nici 10 min dupa isi bea el ceaiul si - ca de obicei - isi scoate 2 paie, unul verde si unul rosu (culorile lui preferate). Eu, gandindu-ma ca va trebui sa se dezobisnuiasca de asta ca sa vea la gradi ceai fara paie ii spun ca ar cam fi cazul sa renunte la paie si sa bea si el CA TOTI COPIII. Raspuns? (da, ati ghicit) "DA' EU NU SUNT OAIE!!!!" Ei, asta e, ne bat cu propriile noastre arme.
Alta: urmand modelul verisorului sau a ajuns el la concluzia ca nu mai vrea sa fie medic veterinar, si nici pilot, si nici matematician si nici astronaut, si nici...ci FOTBALIST SI SHMECHER. Incercam eu sa-l conving ca nu va avea bani. Imi spune ca el sigur va avea, ca el la un an ales de pe tava banii. Iar explicatii cum ca banii astia nu cad chiar din cer etc. Concluzie: ma fac fotbalist si-mi vand trofeul de aur.
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
Celia spune:
Byu, multi ani fericiti alaturi de cel drag.
Raluca , multumim de info sa vedem cine tine pasul la atatea ...
Miha, multumim
. La multi ani soacrei tale, petrecere placuta . Ce minunatii de copiii ai ...pupici.
Oana , incepe si Stefan sa dea replicile...ce ne asteapta....de al meu nu mai zic ca trebuie sa fiu foarte atenta la ce spun...
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Miha ai motat fata! ![]() |
Nu conteaza ca-s numai fo doo fire,ca la Gopo. 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
Oana,super tare Stefan cu replicile lui. 
byu spune:
Oana, am ras cu lacrimi....
de dumele lui Stefan(desi nu e de ras)dar eu daca nu am ajuns inca acolo....si....sa stii ca si eu ma aflu tot cam in aceeasi oala ca si tine si te inteleg foarte bine, asta chiar daca am doar un sg copil( face cat doi). Si eu ma gandeam sa mai fac unul...
Multumim fetelor pt urari, am avut o zi superba.
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze

mami de Matei