Gravidute & Mamici de IASI (65)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Sarbatorile Iasului - Marti, 14 Octombrie 2008

00.00-24.00: Parcarea Teatrului National - "Corturi pentru pelerini" - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

07.00: Catedrala Mitropolitana - Miezonoptica, Acatistul Sf. Cuv. Parascheva si Ceasurile - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

08.00-19.00: strada Lapusneanu - Manifestare interactiva "Mesteri si mestesuguri traditionale din Moldova" - Organizatori: Asoc. "Alexandru Lapusneanu", Muzeul Etnografic al Moldovei, Asoc. "Contrafort", Asoc. "ART - Mestesugurile Prutului" si Asoc. Mesterilor Populari din Moldova

09.00-13.00: Catedrala Mitropolitana - Sfinta Liturghie - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

10.00-18.00: Galeriile "Al. Lapusneanu" - Expozitia de grup Dialog - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Uniunea Artistilor Plastici Iasi

10.00-19.00: Str. Lapusneanu - Tirgul Colectionarilor - Organizator: Galeriile Grumazescu

10.00-18.00: Sala Coloanelor, Facultatea de Teologie Ortodoxa - Expozitie de Biblii si Liturghiere vechi - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

10.00-14.00: Scoala "Al. Vlahuta" - "De la inima la inima", activitati de colectare si distribuire de alimente si imbracaminte - Organizatori: ISJ Iasi, Scoala "Al. Vlahuta"

10.00-14.00: Catedrala Mitropolitana Iasi - "Bun venit, pelerini!" - Organizatori: ISJ Iasi, Scoala "Vasile Conta" Iasi

10.00-14.00: Ateneul Tatarasi - Expozitie de fotografie "Iasul de ieri...Iasul de astazi" - Organizatori: ISJ Iasi, Liceul "Al.I.Cuza" Iasi

10.00-18.00: Teatrul Luceafarul - Expozitie de arta plastica - Organizatori: ISJ Iasi, Scoala "G. Calinescu"

10.00-14.00: Grupul Scolar Agricol "V. Adamachi" - "Cu suflete de pelerini", gesturi umanitare - Organizatori: ISJ Iasi, Grupul Scolar Agricol "V. Adamachi"

10.00-23.00: str. Costache Negri, Hala Centrala, str. Palat, Splai Bahlui - Tirgul de Toamna - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

10.00-23.00: Esplanada Halei Centrale - Sarbatoarea Vinului - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

10.00-12.00: Parcarea Teatrului National - "Zbor cu balonul" - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

12.00-18.00: Baza sportiva USAMV Iasi - Cupa Toamnei, competitie interuniversitara la fotbal - Organizator: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara

12.30: Cantina de ajutor social - Masa Pelerinilor - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

14.00: Esplanada Teatrului National - Demonstratie de parasutism - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

14.00-16.00: Patrula ecologica - salubrizarea zonelor aglomerate - Organizator: Fundatia de caritate Omenia

16.00-19.00: Primarie, Sala Mare si Bd. Stefan cel Mare - Alaiul Domnesc: sceneta "Atestarea orasului Iasi", Teatrul Masca, spectacol de miscare cu Razvan Mazilu - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi si Artis Show SRL

17.00: WTC - Salonul Municipal ARTIS 2008 - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Uniunea Artistilor Plastici, Hotel Europa

17.00-21.00: Catedrala Mitropolitana - Slujba de priveghere a Sf. M. Mc. Gheorghe, Slujba de introducere a Sfintelor Moastelor, dupa terminarea inchinarii credinciosilor - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

17.00: Sala Mare a Primariei - Seara Valorilor - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

18.30-21.00: Esplanada Palatului Culturii - Super Concert: Iasi, polul muzicii europene - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

18.30: Casa de Cultura a Municipiului Iasi - "Personalitati muzicale iesene (jazz si pop) 1960-2008" - Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi

19.00-21.00: strada Lapusneanu - Proiectie de muzica clasica - Organizatori: Asociatia "Alexandru Lapusneanu" si libraria "Avantgarde"

21.00: Esplanada Palatului Culturii - Joc de artificii - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

22.00-04.00: Str. Crisan - Ceaiul Pelerinilor - Organizator: Primaria Municipiului Iasi

Mergi la inceput

Sarbatorile Iasului - Miercuri 15 octombrie 2008

07.00-11.00: Catedrala Mitropolitana - Miezonoptica, Acatistul Sf. Apostol Andrei, Ceasurile, Sfinta Liturghie si Acatistul Sf. Cuv. Parascheva - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

08.00-19.00: strada Lapusneanu - "Arta in strada!", expozitii de pictura - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Asociatia "Alexandru Lapusneanu" si Uniunea Artistilor Plastici Iasi

08.00-19.00: strada Lapusneanu - Manifestare interactiva "Mesteri si mestesuguri traditionale din Moldova" - Organizatori: Asoc. "Alexandru Lapusneanu", Muzeul Etnografic al Moldovei, Asoc. "Contrafort", Asoc. "ART - Mestesugurile Prutului" si Asoc. Mesterilor Populari din Moldova

09.00: Centrul eparhial Iasi si Facultatea de Teologie Ortodoxa - Simpozionul "Sfinta Scriptura si Sfinta Liturghie - izvoare ale vietii vesnice" - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

10.00-18.00: Galeriile "Al. Lapusneanu" - Expozitia de grup Dialog - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Uniunea Artistilor Plastici Iasi

10.00-18.00: Sala Coloanelor, Facultatea de Teologie Ortodoxa - Expozitie de Biblii si Liturghiere vechi - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

10.00-14.00: Grupul Scolar Agricol "V. Adamachi" - "Cu suflete de pelerini", gesturi umanitare - Organizatori: ISJ Iasi, Grupul Scolar Agricol "V. Adamachi"

10.00-14.00: Scoala "Al. Vlahuta" - "De la inima la inima", activitati de colectare si distribuire de alimente si imbracaminte - Organizatori: ISJ Iasi, Scoala "Al. Vlahuta"

10.00-19.00: Str. Lapusneanu - Tirgul Colectionarilor - Organizator: Galeriile Grumazescu

10.00-14.00: Ateneul Tatarasi - Expozitie de fotografie "Iasul de ieri...Iasul de astazi" - Organizatori: ISJ Iasi, Liceul "Al.I.Cuza" Iasi

12.00: Spitalul de Copii "Sf. Maria" - Actiune caritabila pentru copiii bolnavi de leucemie - Organizator: Fundatia de caritate Omenia

12.00-18.00: Baza sportiva USAMV Iasi - Cupa Toamnei, competitie interuniversitara la fotbal - Organizator: Universitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara

14.00-16.00: Patrula ecologica - salubrizarea zonelor aglomerate - Organizator: Fundatia de caritate Omenia

16.00-18.00: Catedrala Mitropolitana - Ceasul al IX-lea, Vecernia si Paraclisul Sf. Cuv. Parascheva - Organizator: Mitropolia Moldovei si Bucovinei

16.00-19.00: Primarie, Str. Lapusneanu, Casa Studentilor - Alaiul Domnesc: sceneta "Atestarea orasului Iasi", Teatrul Masca, dansuri grecesti cu trupa Dionysos - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi si Artis Show SRL

17.00: WTC - Salonul Municipal ARTIS 2008 - Organizatori: Primaria Municipiului Iasi, Uniunea Artistilor Plastici, Hotel Europa

18.30: Casa de Cultura a Municipiului Iasi - "Redactia muzicala Radio Iasi si evolutia muzicii la Iasi" - Organizator: Casa de Cultura a Municipiului Iasi

19.00-21.00: strada Lapusneanu - Proiectie de muzica clasica - Organizatori: Asociatia "Alexandru Lapusneanu" si libraria "Avantgarde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Si eu la cu voi.

Simo, multumesc pentru , mai dau si eu una fierbinte acum.... Mami, dar arati super... iar Matei e un dulce. Ce scump e printre porumbei.

byu, daniela, casa de piatra si multi ani fericiti impreuna.

Cristina, si voua multi ani fericiti impreuna.

Noi pe 19 implinim 8 ani de casatorie. Mai e pina acolo.

Ralu, multumim de informatii. Greu sa le gasim in alta parte.

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

am un plus de 2 invitatii la concertul organizat azi de Primarie la Sala Polivalenta, la ora 17, cu Ovidiu Komornik, Oana Sarbu, Nicu Alifantis si Carmen Radulescu

cineva interesat? soacre, mame, bunici, voi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

am un plus de 2 invitatii la concertul organizat azi de Primarie la Sala Polivalenta, la ora 17, cu Ovidiu Komornik, Oana Sarbu, Nicu Alifantis si Carmen Radulescu

cineva interesat? soacre, mame, bunici, voi?

not me

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

hai, bey, macar pt Alifantis :D
trimite-o pe soacra-ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Ralu multumim de info...f frumos le-ai pus pe zile, sa ma uit si eu de dimineata ce program as putea sa-mi fac

Ms de aprecieri, mai ales cele la adresa odraslei.

Raluca eu te stiu de la intalnirea din mall...nu mai stiu din ce luna, de mult oricum.

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

hai, bey, macar pt Alifantis :D
trimite-o pe soacra-ta

a plecat la tara, in Oltenia..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)

De vanzare 1
De vanzare 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

In sfarsit am reusit sa incarc si eu pozele din ultima vreme.... poze din august-septembrie

vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dulce Stefy

Papuceii aia din plastic...stiu ca-s de mare stil, dar nu-s "transpiraciosi"?

Simo mami de Matei
Poze noi

Mergi la inceput