Gravidute & Mamici de IASI (65)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyelle005 spune:

LA MULTI ANI! ANDREEA CELIA multa sanatate si impliniri.

daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

LA MULTI ANI ANDREEA!!!! Sa cresti mare si sa fii sanatoasa!

Noi am fost in Copou si am vazut pe Cris cu Amalia si sotul si pe Matei cu tati. Simo, unde erai? Doar i-am vazut, nu ne-am intalnit.

deci pe joi a ramas intalnirea, ok, noi nu prea avem cum sa ajungem la 4.30 pt ca de obicei se trezeste la 5, dar facem tot posibilul.

Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihamora

Noi am fost in Copou si am vazut pe Cris cu Amalia si sotul si pe Matei cu tati. Simo, unde erai? Doar i-am vazut, nu ne-am intalnit.

Fix langa ei, numa` ca mi-am schimbat looku` Eram tipa cea mai faina din zona

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Raluca am poze, numa ca am acum am linkul de pe hi5 si nu le poti vedea decat daca ai cont si esti logata.

De intalnire tot nu ma pronunt.

Simo mami de www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?albumId=222023392&ownerId=4088536" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Simo78

Citat:

Fix langa ei, numa` ca mi-am schimbat looku` Eram tipa cea mai faina din zona

Pai inseamna ca o sa devii bogata, daca nu te-am recunoscut, tu nu m-ai vazut?

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Nope...daca e vb de seara asta, la leagane, ce-i drept ca am plecat la alt leagan la un moment dat cu fetita prietnei noastre, care vorbea la telefon (prietena, nu fetita ). Muncesc la un album picasa..sa nu mi se pai reproseze ca ma ascund

Mergi la inceput

Pai asa, nu erai in zona, ca eu m-am uitat dupa tine Munceste, munceste.....

POZE POZE NOI

Mergi la inceput

Citat:
Munceste, munceste.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Byu, Kriss, Danyelle,Andreea, Ioana,Ella,Lacramioara,Michelle, multumim de urari.

Andreea, sanatate multa lui Sebi si asteptam vesti bune , voua putere multa sa treceti peste toate problemele.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni

Mergi la inceput

Upsi...Celia...mai primesti urari?

Andreea sper sa treaca toate cat mai repede

Mergi la inceput