Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 4
kriss79 spune:
am intrat pe accuweather si vad ca de vineri vin ploile..
Mutam joi, 2 oct?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
De vanzare 1
De vanzare 2
danyelle005 spune:
Pt mine era ideal sa ne intalnim maine, pt ca vineri am o zi plina. Dar daca ramane pt vineri venim si noi chiar daca vom fi pe fuga.
Am fost sa vad de tort pt 1 anisor la
- Select: tort obisnuit 40 lei/kg; tort in forma mai deosebita 50lei/kg. "Tortul se face dupa dorinta si gustul clientului" astea sunt cuvintele vanzatoarei, fara alte detalii ( ma refer ca nu mi-a spus ce fel de torturi fac, de cioco, diplomat, etc.) si chestia asta m-a enervat, a fost f. expeditiva.
- Tuffli: tort 33 lei/kg (tort de vanilie si visine, vanilie si cioco, mixt, etc.)sau tiramisu 40lei/kg. Am vazut un catalog cu torturi in forma de 1, ursulet, minge, masinuta, cu poza copilului, etc.
- Carrefour: 35lei/kg orice fel de tort. Tipa cu care am vorbit mi-a zis ca fac doar in forma de 1 si am vazut expus si un tort cu poza copilui.
O sa merg azi si la mine la Belvedere sa vad ce au.
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
mexxa spune:
Buna ziua si de la noi...
pentru sarbatoriti
Fetele din pacate noi nu putem veni nici joi nici vineri...joi lucrez pana la 18.30 si pentru vineri abia am reusit sa mi se aprobe o cerere de invoire deoarece vineri ne vom interna in spital ca sa i se scoata tubul de dren lui Sebi.Urechea stanga sa refacut complet ata in interior cat si auzul asa ca nu va mai avea nevoie de aerator.
Din pacate urechea dreapta nu este la fel....am fost fost la testele auditive si la urechea dreapta(cea operata de 2 ori, la IS si la B) iese ca nu ar auzi....
A fost o lovitura grea...inca ma intreb cu ce am gresit sa nu fie si scumpul meu copil la fel ca toti ceilalti...dar inca mai am speranta ca peste inca 3 luni poate va fi bine...macar jumatate din normal
Va pup am plecat inapoi la treaba ca asta ma face sa uit de toate problemele......
Pupici multi
, mamica de Sebastian-Mihai
_
Un copil poate sa invete oricand un adult trei lucruri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce isi doreste. (Paulo Coelho)
danyelle005 spune:
Fetelor stiti un stomatolog bun care sa respecte cat de cat ora programarii?
daniela, mami de Amalia Maria-10.10.2007
oana8188 spune:
Si eu pot veni joi, dar pot si vineri. Abia astept sa ne vedem !!!!
Miha.... eu cred ca tortul ala nu e bun deloc, da' deloc!!! Si te rog frumos sa nu ma contrazici! Pen' ca acusi ma infiintez in fata blocului la tine si te pun sa mai faci unul
Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra
kriss79 spune:
S-au inscris pt. intalneala deocamdata:
PARCUL EXPOZITIEI, JOI,2 OCTOMBRIE, ORA 16,30
1.Michelle + Domi (1,4 ani)
2.Daniela + Amalia (11 luni)
3.Raluca(byu) + Casian (1,3 ani)
4.Andrea(amironeanu) + Matei (1 an) + Stefi (3 ani)?
5.Oana(oana8188) + Alexandra (9 luni)
6.Irina (tuscut) + Iustina(11 luni)
7.Ella + Bianca (8 luni)
8.Alina + David (1,3 ani) + BB din burtika
9.Kriss + Alessia (11 luni)
10.Celia + Andreea (1 an) + Andrei(10 ani)?
11.Oana(ghinetz) + Victor (1,2 ani) + Stefan (5 ani)?
12.Miha +Amira(10 luni)+ Robert (4 ani)?
Cris? Diana?
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank">paginuta mea
Avem 11 luni!!
Cristina fericita de Alessia Stefana (16.10.2007)
De vanzare 1
De vanzare 2
ella10 spune:
LA MULTI ANI CELIAMulta sanatate si nu mai bucurii
Byu si noi am fost in parc,de pe la 13 pina acum,doar ce am intrat in casa;am stat in parcul de flux
Mai fetelor noi nu stim daca ajungem joi,e posibil sa avem musafiri(Bia face 8 luni)dar nu e nici o problema,doar nu o sa mutati ziua intilnirii pentru mine
Azi ne-am vazut cu Miha si frumusetea de Amira si Criss cu Amalia,ne-a facut mare placere ca in sfirsit ne-am intilnit fata in fata
Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)
poze
http://b1.lilypie.com/Xdg1p3.png
iulia-stefy spune:
LA MULTI ANISORI ANDREEA! Celia sa va traiasca domnisoara si sa fie sanatoasa.
Daniela, multumim pentru informatii.
Andreea, imi pare rau pentru Sebi. Ma bucur ca totusi mai exista o speranta. Sanatate multa la puiutul mic si sa dea DD sa fie bine.
vacanta la mare
poze din iunie
Poze din Copou
Lacramioara mamica Stefaniei Iulia (05.12.2006)
byu spune:
Asa...deci ati mutat pe joi...mmm e bine si asa.
ELA zi-mi te rog cu ce ai fost imbracata azi, poate am trecut pe langa tine
Byucu CASIAN ANDREI
Poze