Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 18
mariussimiuc spune:
Eu stiu asta mey...dar voiam si eu sa ma laud. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Simo78 spune:
Pai asta faceam si io...ti-o laudam
...ntz ntz ntz...carcotasa mai esti! ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Simo78 Pai asta faceam si io...ti-o laudam ...ntz ntz ntz...carcotasa mai esti! |
Nu-s carcotasa...is suvitata.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mihamora spune:
Neatza!
Multumim Simo de cafea, mi-a placut f tare filmuletul cu Matei, super ajutor
Emma - nu stiu ce sa zic cu laptele praf, al meu le accepta pe toate oricum ar fi....si nici nu gust din el
pune-i o masura in plus.
Ella - si mie imi pare rau ca nu ne-am vazut.
A fost cineva la expozitia de dinozauri? Mi s-a parut f frumos dar nu am intrat.
Miha - si cu Amira pasionata de desen, am vazut poze![]()
Michelle mamica lui Mario Dominic 15.05.2007
POZE
POZE NOI
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Ufff...ce vreme...
Emma nici noi nu papam lapte pref asa ca nu stim cum e....
Miha pupam desenatorii...si la noi Andreea a prins drag de instrumente de scris de si-a murdarit o salopeta alba...
Michelle , ceva preturi bilete la expo dino?
Nona? ce mai faceti?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Simo78 spune:
Celia intrarea e 15 lei de persoana. Copiii peste 3 ani platesc integral...dar nu spun cat de neintegral platesc cei sub 3 ani.
Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
Helau! 
Ce liniste pe aici?Toata lumea doarme?Din cauza vremii probabil...
Amira mea e iar mucoasa
Nu stiu de unde s-a captusit iar.
Robert nu are nimic,dar a vrut si el medicamente,ca sa-l ajute sa nu raceasca. 
Noi n-am fost la expozitia de dinozauri.Probabil ca daca ar fi fost o expozitie de trenulete am fi fost mult mai interesati.
Si noi suntem parinti nebuni si "alimentam" cumva pasiunea copilului...
Am gasit si bineinteles ca am cumparat chiloti,sosete,maieuri si tricou cu Thomas
,puzzle,carti de joc si domino...
Dar le-am pitit bine
,i le dam de ziua lui.
Probabil. 
Amirei inca nu ne-am gandit ce pasiune sa-i inoculam
Deocamdata e atrasa de trenuletele lui Robert,bineinteles.
Gata...tac...
Ma'c sa trezesc armata de puradei...![]()
ghinetz spune:
Ce e linistea asta dom'le? Inteleg, stati acasa, numarati bani si faceti copii.
Am fost eu la expo, ca Stefan are asa, o oarecare atragere spre domeniu. Pretul e asa cum a zis Simo, din pc meu de vedere muuult prea mult pentru ce e acolo. ma doare sufletul cand ma gandesc ce pot vedea copiii din alte tari si ce rahaturi - scuzati - vedem noi. Acum, ce sa zic, lui Stefan i-a placut. Si eu evit mereu sa-mi arat dezamagirea fata de ceva de fata cu el, il las sa se bucure, asa, in naivitatea lui de copil. Cat mai poate.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
15 lei? Wauuu...
Am facut in seara asta un sufleu de brocoli. A iesit foarte bun,mie mi-a placut.Si Amirei.
Dar barbata-miu de socul ce l-a avut de la asa surpriza culinara a inceput sa cante Traviata
,iar Robert a inceput cu intrebarile: "a ce miloase?" "asta velde ce este?"
A luat o gura (totusi!) pe care a scuipat-o imediat si a zis ca el vrea mancare fara patrunjel.
Cand i-am spus ca n-am fara patrunjel mi-a zis ca "nu-i nimic,astept pana faci". ![]()