Gravidute & Mamici de IASI (65)
Raspunsuri - Pagina 17
Simo78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mariussimiuc
Niste bombonele Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
uaaau..uaaau...

Simo
mami de Matei
Poze noi
mariussimiuc spune:
Helau! 
N-a dat nimeni nici o cafea? Zgarcitelor! 
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ghinetz spune:
Multam de cafea.
Eu ce sa zic: uau!!!! uau!!!!! de 10 ori uau pentru Matei! Su-per!!! De-as avea si eu o fata ti l-as cere de ginerica. Frumos e, destept...uau! Da vezi, n-am fata. Lasa, ca mai fac. ![]()
De 10 ori uau si pentru bomboanele tale, Miha. Pasta de zahar m-a depasit intotdeauna. Si stiu sigur ca de as stii sa fac as manca-o asa, goala, ca tare-s innebunita dupa ea cand o gasesc pe prajituri.
Oana, mama de baieti cucuieti: Stefan
(11.03.2003) si Victor
(12.07.2007)
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mariussimiuc spune:
Oana,fondantul ala e cumparat,de-a gata.
De facut...e prea greu pentru mine.
Simo,da ceri cam mult fata. Vrei si cafea si bomboane?Eeee...![]()
Cafeaua e facuta de Feras?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Celia spune:
Buna mamici si bebici,
Cam grelut ajung si eu pe aici ca si la intalnire...frumoasa intalnirea cu minunatiile noastre , toti copilasii sunt superbi.
E frumos afara nu ne vedem in copou?
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
Celia spune:
Simo, pupam marele ajutor al mamei...baiat mare nu gluma.
Miha ,
la bunuturile tale. De unde cumperi fondant ?
Michelle,
.
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
aeperju spune:
haideti sa va intreb ceva: ce au facut astia la noul milunil? i-au pus o madura mai mica adica nu de 5.9 ci de 5g si iese un laptic beah, apa chioara. e aiurea nu?
si doi: milumil 3 era mai dulce mai bun, milumil junior zice ca sa pun la 210 de apa 7 masuri si iese ceva llluuunnngggggg si naspa si bineitneles ca al meu odor a lasat-o mai moala cu lapticul.
ia zice-mi mie cine s-a mai confruntat cu asa ceva?
emma
mariussimiuc spune:
Robert al meu a primit cu ocazia inceperii gradinitei o mapa pentru colorat de la Cars,care are creioane colorate,carioci si acuarele.
Si a prins dragul meu drag de colorat.
Partea cea mai cea e ca o data cu el a prins si Amira.
Azi am constatat ca ea chiar stie pentru ce sunt creioanele.
Am facut si cateva poze
,drept dovada.Data viitoare poate facem un filmulet. ![]()
Emma,imi pare rau ca nu pot sa te ajut...noi nu papam lapte praf. 
Simo78 spune:
Mey Miha...asa-s astia mici. Muuult mai despreti decat credem noi...si se prind asa de repede la ce folosesc diverse scule ![]()
Simo
mami de Matei
Poze noi

na!..tu de ce nu dai?