Sezatoarea canadiana (107)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Nah c-ati tot scris pana m-am macait eu aici.

Ica, accelerat la 2 saptamani e mai bine decat lunar, teoretic, salvezi dobanda, platesti mai mult principal, termini mai repede.

ktrinel, orice calculator de mtg folosesti, o sa vezi savings la interest daca platesti la 2 sapt sau accelerat vs lunar, tocmai pt ca mai mult merge in principal in fiecare plata.

Ma dau rotunda, dar n-am platit ever nimic in plus!

editai ca zisei invers...

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

io v-am spus cum e tehnic si believe me, asa e ..ca mi-a repetat de vreo 3 ori mai deunazi tipa de la banca... nici mie nu imi venea sa cred...acuma, ca e bine, ca e rau, ca e in avantajul sau dezavantajul unora sau altora...e alte poveste si fiecare cu bordeiul lui.

Mergi la inceput

Pai dup-astia de la banca nu prea trebe sa te iei fara sa verifici...

Io's patita, pierdui fo douajdemii cand am cumparat prima casa, tot pt ca-mi explica un idiot ceva gresit si folosi cuvantul penalty in loc de tax. Da' let's don't go back there...

Una peste alta, daca ai niste bani in plus ceva tre' sa faci cu ei (eu am in minus, ce ganduri ma rod, auzi tu). Dar am zis, nici eu n-am platit nici cu un leu mai mult decat rata.

Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

stati mai ca nu vorbm de acelasi lucru aici : evident ca daca platesti bi-weekly , chiar bi-weekly accelerate salvezi din interes si din timp...no doubt about ! nu de asta era vorba..

zice clar:
You can save interest by increasing your mortgage payment frequency. When you select an accelerated weekly or bi-weekly payment option, you are essentially making the equivalent of one additional monthly payment each year which will help pay off your mortgage faster

era vorba de altceva: daca pui bani in plus fata de platile convenite (cat si cum or fi ele) nu ti se recalculeaza rata, ci scadenta ! atata tot am zis eu ! nu ma bagati in alte povesti ce pot decurge de aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Mqqm, ma speriasi cu istoricul dobinzilor,io acuma ce fac, de doua zile numai asta visez rata inchisa versus rata variabila ; oricum cresc, pentru ca azi am cerut o oferta de trei ani inchisa si deja mi-au oferit 5.85;

http://www.floriinro.ro/

Mergi la inceput

Oh, nu, rata nu se schimba pe perioada pe care ai inchis, nici vorba, doar asta e contractul in sine (rata, durata si % de dobanda sunt fixate). Ca sa schimbi orice din astea trebuie sa rupi contractul si sa renegociezi. In schimb, la sfarsitul celuor 5 ani, de ex, principalul tau e mai mic si rata pentru perioada urmatoare va fi mai mica.

Credeam ca vorbim de dobanda, eu am inteles ca tot atata dobanda ai plati, ori platesti strict rata, ori platesti extra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Am tot citit dar nu am mai apucat sa raspund.

Merci mult Lorelaim, azi e evenimentul mare , pe 11 e la mQQm.

Ktrinel, cu cea mai mare placere.

Aseara am rascolit casa cu fundul in sus si am gasit si cartea mea de munca. Mai ramine sa-mi fac procura la consulat.

Ceva noutati de la Khristin? Nici azi nu a nascut?

Vorbeati mai acum citeva pagini de companii ptr telefoane. Noi suntem cu Startecul de 10 ani dar Call Select-ul cred ca ne-au sunat in ultima vreme de 5 ori pe saptamina. M-au adus la disperare si deja explodez cind se prezinta.
Azi insa am reusit sa accesez site-ul unde iti inregistrezi nr de tel sa nu te mai deranjeze companiile cu ofertele lor. In caz ca nu stiati va puteti inscrie la 1 866 580 3625 ori la www.lnnte-dcnl.qc.ca

Oana si copii mei pleaca intr-o mica excursie saptamina viitoare, tocmai la Tadoussac sa vada balenele. Au si un studiu de facut acolo. Ma gindesc acum ca la ce frig s-a facut peste noapte cred ca le voi da hainele de iarna.

Ana, ce-a mai trecut timpul, mai ieri ziceai ca ti-ai luat bilet in Decembrie si mi se parea o vesnicie. Uite ca mai ai un pic si pleci. Nu stiu ce sa-ti zic de cadouri, dar tine-ma si pe mine la curent ca la anul imi voi pune aceeasi intrebare.

gata cu pauza, fug la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dragaica spune:

Podeanu Noi am fost pe 4 septembrie la Tadoussac si era deja rece iar pe vapor ne-a inghetat si sangele in vene .
Fetelor la ce discutati voi aici ma doare capul , tot citesc si iar citesc sa pricep si eu ceva ca mi-s mai grea de cap.
Am si eu o intrebare "off topic": ce parere aveti de produsele de la Yves Rocher?

http://community.webshots.com/user/Dragaica
Aspiranta la titlul de mamica

http://tt.lilypie.com/49Zkm5.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

Ana,de acord..depinde ce il avantajaza pe fiecare...sa stie ca in loc de 20 de ani are de platit 15 ani ...sau sa faca altceva cu banii aia, ca dobanda pe ei tot o plateste...oricum banca nu te refuza sa ii dai niste lichiditati, tocmai in criza asta ...dar econimic vorbind, nu e corect sa si returnezi niste bani si sa platesti in continuare dob pe ei.

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

deci donbanda completa tot platesti si daca dai anticipat?
C'est pas normal

[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani

[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-

Virsta Marc

Mergi la inceput

am mai sunat odata ca m-ati incetzosat un pic , si mi s-a spus acelasi lucru :

pana in 10% daca achiti, nu schimbi nimic in ratele lunare/saptamanale, nici in dobanda negociata...iti vezi doar scadenta redusa de la 20 de ani de ex, la 17 ani.deci vorbim de un caz simplu, nu inchideri, deschideri, negoicieri de dob si altele.

am raspuns asta doar in contextul in care cineva care ar fi achitat in avans, s-ar fi gandit sa isi usureaza un pic platile viitoare ...in sensul asta am zis sa nu isi faca iluzii. deci sa simta imediat efectul unui astfel de gest...si am adaugat ca daca el te usureaza doar de 2 ani de la coada , dar eforul tau lunar/sapt e acelasi ...eu una nu prea zic ca se merita. dar poate pe altcineva sa avantajeze.

mqqm, e interesant daca piata scade , oare se reevalueaza HELOC ? mie mi-au zis ca nu .

Mergi la inceput