Sezatoarea canadiana (107)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns caro spune:

Fetelor, ce stiti de Khristin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel

pai daca ai job sigur, neatins - deocamdata - de spirala crizei, nu te poate afecta decat inflatia si obtinerea altor credite...daca mai vrei sa obtii...nu din cauza ta, ci pt ca banca nu mai are lichiditati/disponibilitati din cauza crizei ..sau pretul creditului va creste...deocamdata se simte numai intre banci, LIBOR -ul la care se raporteaza cand se imprumuta intre ele a crescut mult in ultimele zile...in rest , ce sa zic, ar fi bine sa avem toti niste cash deoparte...stiti ca in Rusia s-au blocat de cateva ori in per asta accesul la credite, carti de credit, etc...adica folosirea lor.

se vorbeste ca la iarna ajung consecintele la micii intreprinzatori, companiile mai mici, la consumatori...

Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006)

deci Katrinelcrezi ca ar fi bine sa ne scoatem banii din banca si sa ne inchidem ratele la mortgage-uri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Khristin-ieri inca nu nascuse,nu stiu azi insa

Denisa cu Emma Andrea 2,7 ani si Mark Alex 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Io pe fuga de la training intre doo laburi , caz vorba aia, economia cere sa fim top notch, anyway...

Da, vin.

Parcare la Demetre Cafe...
Este o parcare chiar langa treaba asta, pe straduta de langa, in plus, cred ca se poate parca pe Eglinton in fata. De fapt cred ca e free in weekends. Si la ora aia nici nu cred ca-i aglomerat.

Maru, mey, ia busul, nu circula weekends?

Mai dezvolt dupa imi termin upgrade-ul.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Banii din banca nu vad de ce sa-i scoti (daca e cont de saving si nu vreun fond sau altceva). Putin probabil sa se intample ce s-a intamplat in Rusia cu blocarea de credit carduri. CC in Rusia nu are aceeasi scara de utilizare ca aici. Daca banca x blocheaza CC pe care le opereaza sau daca visa/masterC/AmEx (desi nu vad logica ca ele sa le blocheze si nu stiu cine altcineva le-ar putea impune blocarea lor), ar pune on hold viatza tuturor oamenilor de aici. Am inceta sa existam in Canada daca ne-ar bloca cineva accesul la otate cartile de credit pe care le avem (Cash-ul aici e probabil ceva sub 0,00... nu stiu cat la suta ca proportie in tranzactii). Daca se blocheaza doar 1-2 carti de credit, raman mereu altele care pot fi folosite, inclusiv debit C (doar ca plata iese imediat din cont, nu mai beneficiezi de cele 2-3 sapt. de amanare a platii asa cum se intampla la CC-uri. Oricum, nimeni nu se bazeaza pe o singura carte de credit aici.
Eventual se pot institui limitari, dar nu blocari totale si nu concomitent pe toate cartile de credit.

Ktrinel, care-a fost ratiunea pt care au blocat CC in Rusia?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

mqqm, eu credeam ca ma placi, asa am avut senzatia...
autobuzul? pai mai am o saptamana pana cand o sa fie in cotidianu meu ca spalatu pe dinti, crezi ca ard de nerabdare?

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Circula sigur bus-u' lu' maru, doar ca circula cu program de weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Pai maru, te iubesc, de-aia si vreau sa te antrenezi, sa vezi si in caz de vichend cum sta treaba! ...si carnatziiiiii

Hai ca am ratat labu' asta. Au inceput fara mine... Si ma mai iau de fiu-miu ca nu ajunge la timp la ore.

Common sense is not so common...[Voltaire]
Mom & Miss DJ, 12, inside - www.youtube.com/view_play_list?p=EA34EC6CE820927B" target="_blank">out, stuff 'n www.travelpod.com/members/_mqqm_" target="_blank">...

Mergi la inceput

Maru, ii musai sa va luati a doau masina. Timpul pe care- l salvezi e enorm, ma uit la mine ca faceam 75 min un drum cand aveam autobuz expres sau 105 minute cand aveam autobuz regular (adica in vacantele studentesti - vreo 4 luni si ceva in total pe an). Acuma cu masina mea fac 45-50 regular. Da, platesc in plus benzina fatza de abonament (dar nu cum f mult) si asigurarea, dar sper sa gasesc sa fac carpooling cu 1-2 studenti daca tot lucrez asa aproape de YU. Si alora le convine clar sa imi dea mie 3$/drum, decat 6 la Go bus.
Stiu o tipa care mergea zilnic cu mine in autobuz dimineata si seara la intoarcere mai mereu, dar n-am apucat sa ma duc s-o intreb. Ar trebui sa ma duc intr-o dimineata la aceeasi ora la care plecam eu cu autobuzul, adica sa ma trezesc cam cu o ora mai devreme dimineata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

ne-am luat try a doua masina, sa salvez 50 de min, sa ajung mai devreme acasa, sa nu trebuiasca sa trezesc sot sa ma duca dimineata la 5 si jumate la statia de autobuz (sot care pe la 12 si jumate abia sa baga in pat, ca lucra dupa amiaza pana la 11si jumate)
plus ca noi suntem cam arestati la domiciliu numai cu o masina...
dar am vrut silver la culoare, si a trebuit sa o aduca de nu stiu unde ( si le fabrica ici la Cambridge)...
ma ia cu sudori reci cand ma gandesc: bursa cade si eu tot fac rate: ba mortagage, ba lease...

mqqm, acu intelesesei eu de ce ma iubesti in mod special...mai, da intalnirea asta o puseserati in downtown Toronto cand aci incepe Oktoberfest?

Citat:
citat din mesajul lui try

Maru, ii musai sa va luati a doau masina. Timpul pe care- l salvezi e enorm, ma uit la mine ca faceam 75 min un drum cand aveam autobuz expres sau 105 minute cand aveam autobuz regular (adica in vacantele studentesti - vreo 4 luni si ceva in total pe an). Acuma cu masina mea fac 45-50 regular. Da, platesc in plus benzina fatza de abonament (dar nu cum f mult) si asigurarea, dar sper sa gasesc sa fac carpooling cu 1-2 studenti daca tot lucrez asa aproape de YU. Si alora le convine clar sa imi dea mie 3$/drum, decat 6 la Go bus.
Stiu o tipa care mergea zilnic cu mine in autobuz dimineata si seara la intoarcere mai mereu, dar n-am apucat sa ma duc s-o intreb. Ar trebui sa ma duc intr-o dimineata la aceeasi ora la care plecam eu cu autobuzul, adica sa ma trezesc cam cu o ora mai devreme dimineata.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput