Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui analuz

Acum doua saptamani McCain nu mai putea de grija economiei si si-a anulat campania. Acum nu stie ce sa mai faca sa schimbe subiectul. Sa vedem cum o sa schimbe subiectul diseara, poate a invatat ceva de la Palin.

Din ultimele sondaje Missouri, Florida, Ohio, North Carolina sunt toate in favoarea lui Obama acum. http://www.realclearpolitics.com/epolls/maps/obama_vs_mccain/?map=10

Oare o sa mulga putin treaba cu terorismu'? Poate nu ca nici lui Palin nu i-a mers.

Oricum dezbaterea asta e importanta pt McCain, e make or brake.Nu cred ca o sa faca mare branza, eventual cand nu mai stie ce sa zica o sa inceapa povestea cu vremea petrecuta in inchisoare fara masa si scaune

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspoliss spune:

Multi spuneau ca aceasta dezbatere e importanta ptr Obama, ptr ca el conduce in sondaje acuma, deci el e cel care daca o da in bara risca sa piarda la greu. Chiar as vrea sa vad ce-or zice...

Crisss 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Dupa cum arata sondajele,Obama e ca presedinte

Eu una abia astept,dupa aceea, sa curga numa' lapte si miere!

Mergi la inceput

Se mai indoieste cineva?

Cred ca McCain mai poate castiga numai daca moare Obama sau daca masluiesc alegerile ca in 2000.In al doilea caz cred ca ar intra USA in razboi civil...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aprilie spune:

Glumeam, panterra !
Stiam c-o sa exaltzi !

Campania nu s-a terminat ,basca mai avem o "infatishare".
Sint multi indecisi sau chiar unii care vor schimba optiunea in ultima clipa...

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Aprilie

Glumeam, panterra !
Stiam c-o sa exaltzi !

Campania nu s-a terminat ,basca mai avem o "infatishare".
Sint multi indecisi sau chiar unii care vor schimba optiunea in ultima clipa...

Doamne ajuta!

When there is nothing left but God, that is when you find out that God is all you need !

If you want to learn to love better, you should start with a friend who you hate !

Eu nu m-am referit la postul tau. Cand am spus se mai indoieste cineva ma refeream la debate.
L-am gasit pe McCain batran, rigid in gandire dar si fizic.Omul asta se misca de zici ca e stricat.Mainile nu se misca de la cot, ci misca tot bratul in sus si in jos iar capul nu se misca singur, numai odata cu corpul.
Imi ispira boala la tot pasul.

Debate-ul a fost plicticos, cam ca si celalalt numai ca aici McCain a fost mai a**hole ca acolo.Nu mi-a venit sa cred cand s-a referit la Obama cu "that one"

Obama mi-a placut mult ca prezenta, impunator cu idei bine definite.A fost singurul care a zis mereu "Here is what I want to do".

McCain m-a exasperat cu "my friends" si cu glumele de 2 bani.Ma simt eu prost pt el cand incearca sa glumeasca si nimeni nu rade. Iar gluma cu Jell-O a fost de-a dreptul de prost gust!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Ai uitat general Petraeus ca m-a inebunit...
A

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Wholy cow citamai subektul!
Bine mi se pare aiurea Palin versus Obama ca doar nu comparam mere cu pere.
Eu m-as abtine de la comentarii gen "Obama e ca si presedinte".
Am mai facut eu asa ceva si in 2000 si in 2004 cind mi se parea clara prostia lu' nea Bush da' vedeti voi ca "masses is asses" iar poporul e prost.
si forget glumele de 2 bani ale lui mccain si toate cite le-a zis. americanii e multi si prosti.
adica eu in 2004 era sa ma bat cu un coleg inginer care tipa la mine sa ma uit pe fluturasul de salariu ca Bush mi-a dat bani mai multi.
Si eu tipam la el ca nu pricepe ca aia sint praf in ochi ca ce ne da cu o mina ne ia cu 2. si daca colegul meu cu facultate nu a priceput asta vreti sa spuneti ca red neck din lanul de porumb intelege ca McCain ne da 5mii de parai si il taxeaza pe employer! prea mult creier vreti de la el!

eu sint democrata prin convingere dar tot mi-e frica, nu stiu cum sa va spui...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui monabella

Wholy cow citamai subektul!
Bine mi se pare aiurea Palin versus Obama ca doar nu comparam mere cu pere.
Eu m-as abtine de la comentarii gen "Obama e ca si presedinte".
Am mai facut eu asa ceva si in 2000 si in 2004 cind mi se parea clara prostia lu' nea Bush da' vedeti voi ca "masses is asses" iar poporul e prost.
si forget glumele de 2 bani ale lui mccain si toate cite le-a zis. americanii e multi si prosti.
adica eu in 2004 era sa ma bat cu un coleg inginer care tipa la mine sa ma uit pe fluturasul de salariu ca Bush mi-a dat bani mai multi.
Si eu tipam la el ca nu pricepe ca aia sint praf in ochi ca ce ne da cu o mina ne ia cu 2. si daca colegul meu cu facultate nu a priceput asta vreti sa spuneti ca red neck din lanul de porumb intelege ca McCain ne da 5mii de parai si il taxeaza pe employer! prea mult creier vreti de la el!

eu sint democrata prin convingere dar tot mi-e frica, nu stiu cum sa va spui...

Adevarat graiesti! Am si vazut in 2000 ca si daca ai castigat, tot nu ai castigat!
Bine spune Chris Rock in noul lui show de stand-up(e super, il recomand, am ras cu lacrimi, se numeste Kill The Messenger)..."you have the most votes? to bad you loose!" .Eu ma astept si la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monabella spune:

Comparativ cu dezbaterea Kerry Bush din 2004 cind ziceam ca prost sa fii sa nu vezi ca vorbeste in dodii, asta a fost parfum. McCain a fost chiar articulat in exprimare, a dus ideile pina la capat, a aratat pozitia lui.
Bush in 2004 a vorbit ca naiba la debate si cu toate astea si in ciuda faptului ca in paralel la emisiunea frontline au dat un documentar despre viata lui (in care aratau cit e de idiot) si
in cinematografe rula filmul lui Michael Moore (care arata de asemeni ca e idiot) si se stia ca a bagat tara in razboi si datorie tot l-au votat mama draga. Inexplicabil!!!

Asa ca prostia omeneasca e nelimitata... cum zic americanii hold your horses.

Si cum zic eu "don't underestimate the stupidity of the people"

Cum ziceai ca ii zice la show-ul ala si pe ce canal? Ca eu ma amuz de Tina Fey la SNL cind o imita pe Ms. Palin.

Mergi la inceput