Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

"But while Ayers and Obama are acquainted, the charge that they "pal around" is a stretch of any reading of the public record. And it's simply wrong to suggest that they were associated while Ayers was committing terrorist acts. Obama was 8 years old at the time the Weather Underground claimed credit for numerous bombings and was blamed for a pipe bomb that killed a San Francisco policeman."

Deci la ce acte teroriste(si ce prieteni teroristi avea el) putea sa participe Obama la 8 ani?? Nu traia in Hawaii atunci?

Uite ce spune presa:
"During her stop in California, Palin was asked about an Associated Press analysis that said her charge about Ayers was unsubstantiated, a point made by other news organizations, and the criticism carried a "racially tinged subtext that McCain may come to regret."

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Here they go again cu rasismul asta! Mi-e greata de acuzatiile astea. Cum nu-ti place Obama esti caracterizat drept rasist.
Ayers a spus ca nu regreta atacurile cu bombe, numai ca trebuia sa faca mai mult.
Obama si-a lansat campania din Senat pentru IL la Ayers acasa. Am pus mai sus un link despre legaturile lui Obama cu Ayers. Sint plenty!
Obama a fos vesnic inconjurat de oameni cu vederi de extrema stinga. Incepind cu mama lui, draguta de ea. De ce o fi studiat lb. rusa, ca in Romania toata lumea fugea de ea?
Uite inca unul din frageda lui tinerete:
http://www.youtube.com/watch?v=NMKYwX-GTTs

Mergi la inceput

"Ba tu tot in turma esti...."?
Mai scrie-mi cind iti cizelezi limbajul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Inca una si ma duc sa imi termin cartea(de citit, nu compun nimic)

Eu nu te inteleg deloc, Ramona, spui ca esti pro choice, pro gay(btw Biden este pro gay marriage, cand a spus "nu" la conventie se referea la faptul ca statul nu poate sa spuna bisericii sa casatoreasca 2 barbati sau 2 femei dar casatoria civila este un drept constitutional la fel ca si celelelte enumerate de el), liberala in gandire etc si totusi votezi cu McCain/Palin care sunt pro life, anti gay(Palin e de acord numai cu visitation rights, how sweet of her..) si pe deasupra Palin e crestin fundamentalista.

A incercat sa puna ban pe cartile de la biblioteca!!, crede in dooms day si ca pamantul are 6000 de ani! Crede ca dinozaurii si omul au existat pe pamant in acelasi timp, nu poate sa intretina un dialog coerent si cum asta nu ar fi de ajuns se exorcizeaza!!!

In 1996 biserica evanghelista din Wasilla a dus o campanie riguroasa de preluare a board-ului spitalului si au pus ban pe avorturi in oras.O doctorita Ob-Gyn i-a dat in judacata in numele unei paciente care a trebuit sa mearga la Seattle ca sa faca avort.Cazul s-a judecat de catre curtea suprema din Alaska care a hotarat ca spitalul trebuie sa le ofere femeilor optiunea asta.

Esti atat de naiva sa crezi ca daca McCain si Palin vor ajunge la putere nu vor incerca sa modifice legile, mai ales daca isi aleg ei judecatorii de la Curtea Suprema?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ramona J

"Ba tu tot in turma esti...."?
Mai scrie-mi cind iti cizelezi limbajul.

Lume multa, oameni putini

Ba d-voastra tot in turma sunteti!! E mai bine? Sa pup si manusitele?Te ataci din orice...

Pai nu spuneai tu ca nu faci parte din turma?Eu am spus ba da faci doar ca din aia gresita, faci parte din turma republicana cand decizi sa ii urmezi pe ei. La fel cum eu sunt parte din turma democrata.Eu am si drepturi pt ca am donat campaniei Obama

Mergi la inceput

Eu nu te fac rasista...nici macar nu te cunosc.Si daca ai fi, treaba ta.

Ai citit textul ingrosat? In afara ca Obama avea 8 ANI la momentul atentatelor, ASSOCIATED PRESS a facut o analiza a ceea ce a vomitat Palin si a gasit ce a spus ea "unsubstantiated".
Da lumea stie ca se cunosc dar asta nu il leaga de terorism - pt ca asta a spus Palin ca e "connected with terrorism".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns analuz spune:

Legat de gay marriage, Biden si Palin au fost de acord la debate:
Asked if he would support gay marriage, Biden said: "No. Barack Obama nor I support redefining from a civil side what constitutes marriage."
Adevarul e ca Biden a inceput atat de hotarat sa sustina gay rights, ca intr-un final sa termine cu citatul de mai sus, ca n-am prea inteles cu ce e si cu ce nu e de acord.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Inca una si ma duc sa imi termin cartea(de citit,

Mie asta chiar mi se pare o idee buna.

Mergi la inceput

Si daca e vorba de "spune-mi cu cine te insotesti", nici McCain nu e chiar nevinovat: http://rawstory.com/news/2008/Begala_McCain_sat_on_board_of_1005.html .Si poti sa cauti "Keating Five" pe google sa vezi in ce a mai fost implicat.

Si daca e vorba de barfe despre candidati, se poate gasi destul material despre McCain aici: http://www.rollingstone.com/news/story/23316912/makebelieve_maverick/print

[edit: link gresit]

Mergi la inceput

Primul link nu merge. Keatin Five e cea mai mare greseala a lui. A zis omul ca a gresit (cred ca si-a dat seama prea tirziu in ce a fost atras).
Articolul din Rolling Stone nu spune mare lucru. Poti sa critici pe oricine. Daca n-a invatat bine si "n-a fost cuminte" nu inseamna ca nu poate fi leader. In viata nu reusesc neaparat cei cu nota zece pe linie.
Daca asta-i cel mai rau ce se gaseste despre McCain dupa o viata petrecuta in public "I'll take it".

Mie mi se pare mult mai grav trecutul lui Obama, oamenii cu care s-a asociat de-a lungul timpului si care l-au ajutat sa ajunga unde e acum. Sint convinsa ca mama lui avea idei de stinga, apoi e poetul comunist Frank M. Davis, Bill Ayers, Tony Rezko, Rev. Wright, dar cauta sa afli si despre Rev. Meeks:
http://www.youtube.com/watch?v=Ou1G0BIyu74

Daca orice alt candidat ar fi avut atitea legaturi cu extremisti, candidaturile lor ar fi fost "over" instantaneu. In schimb Obama "plays the race card" si nimeni n-are curaj sa il atace, de teama sa nu fie banuit de rasism.
Culmea e cu Palin, a zis ca Obama are legaturi cu teroristul Ayers, cica asta e comentariu rasist. Really!
Nimeni nu "plays the race card", el e singurul care face chestia asta - "I don't look like the Presidents on the dollar bill".
Whatever, votati cu cine vreti. Pe mine Obama nu ma poate convinge. La fel nici Bill sau Hillary, care nu fac decit sa se discrediteze de cite ori il lauda.
Imi place ca Bill a vorbit in termeni pozitivi despre McCain si Palin (ba chiar si Hillary a zis de bine) si a recunoscut vina democratilor in legatura cu Fannie si Freddie.
Nu m-as fi gindit niciodata la McCain ca fiind "my first choice", dar avind in vedere alternativa...

Mergi la inceput

Am modificat linkul care nu mergea. Ai rasfoit macar putin articolul din Rolling Stones? E mai mult acolo decat ce ai mentionat. McCain are un caracter deplorabil. Cauta citatul acesta in articol:
"During his 1992 campaign, at the end of a long day, McCain's wife, Cindy, mussed his receding hair and needled him playfully that he was "getting a little thin up there."" Nu pun restul citatului pentru ca este oribil.

Comentariul lui Obama legat de "presidents on the dollar bill" era ca raspuns la un ad al lui McCain, nu il gasesc acum.

Cum interpretez eu legatura cu Ayers de exemplu:
1. daca ar fi un terorist atat de periculos nu ar fi in prezent liber si profesor la o universitate din state
2. fiind amandoi implicati in comunitatea in care traiau e normal sa se fi intalnit, au fost intr-un comitet comun pentru reforma in invatamant, etc
3. Obama este un intelectual adevarat si a fost poate curios de ideile lui Ayers. Heck, I would be too. Dar doar pentru a le dezbate dpv intelectual. Este cu capul pe umeri si gandeste si singur. Nimic din ce a facut pana acum nu denota vreo idee extremista.

Dar asta e doar parerea mea.

Mergi la inceput