Palin versus Obama - a star is born (2)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Blackpanterro, poate imi spui cit cistiga ceilalti candidati.
Uite, iti spun eu: Biden $249,000; Obama $991,000; McCain $259,000;
Poate-mi mai explici o data ce problema ai cu averea lor sau a altora. Ai vazut citi bani au Clintons? Bravo lor!
Te pomenesti ca vine "ilicitul" s-o intrebe pe Palin ce-i cu averea aia fabuloasa. Legea 18? Cit era aia?

Palin are 40+ de ani, nu 20 ca tine. Dupa ce sotul tau va intra cu adevarat in piine o sa cistige singur bani cit familia Palin. Spune-mi mie ca la 40 de ani veti cistiga tot $40,000 ca acum. Oricum, $40,000 nu e rau daca inca studiezi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Pai stai putin ca nici nu ma intereseaza sumele ce le incaseaza fiecare, pot sa fie milionari dar sa nu imi serveasca povesti lacrimogene ce implica masa din bucatarie si finanatele.

In rest sa fie sanatosi ca nu ma intereseaza.Nu sunt geloasa pe averile nimanui, pt ca asa cum spui vine ea si vremea noastra, dar let's keep it real!

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Cind zici de povesti lacrimogene te referi la Biden?

Mergi la inceput

Sa nu imi spui ca si pe tine te-a durut in cot, ca si pe Palin de altfel, cand Biden a vorbit despre pierderea sotiei si fiicei lor.

Chiar am zis ca e de prost gust cum s-a comportat Palin, poate ca umanitatea aratata in momentul ala o apropia mai mult de lume(ca tot a jucat numai cartea asta) decat limbajul de tara care poate a urnit o mana de oameni.

Tara e in buda si ea nu are nimic to show for decat "gotcha" , "there you go Joe", "dog gone it" , "say it ain't so"...si alte BS-uri.

Mergi la inceput

Uite ca si suporterele lui Hillary o resping pe Palin.

http://www.commondreams.org/headline/2008/09/17-11

De ce?

Mr Munger also asked Mrs Palin if she believed in the End of Days, the doomsday scenario when the Messiah will return. "She looked in my eyes and said, 'Yes, I think I will see Jesus come back to earth in my lifetime'."

Nimeni nu isi doreste sa o vada pe Palin cu mana pe buton asa ca o fi ea power to the women dar not for this woman!

Btw, ai observat in dezbatere ca ar vrea mai multa putere ca si VP? De ce?

Mergi la inceput

Blackpanterro, eu iti pot arata Hillary supporters care-l sustin pe McCain. Myself included.
Anyway, daca te uiti la polls cred ca poti sta linistita. Oare Rev. Wright, Ayers, Rezko si restul slehtei lui Obama ce rol vor juca in noul guvern?
By the way, cred ca Obama urca in polls de cind s-a hotarit Misel (sic!)sa-si mai tina gura!

Mergi la inceput

Hai mai Ramona...nici un rol si tu sti bine asta.

Cand am spus suporterele lui Hillary ma refeream la National Organization for Women(stiai asta daca citeai articolul din link) organizatie ce cuprinde 500.000 de membre si care este foarte influenta.

Deja se intoarce impotriva lui Palin tot ce a spus despre Obama.Presa nu a gasit treaba asta funny si nici publicul.

Nu ai spus nimic de faptul ca Palin crede ca Isus va veni pe pamant cat ea e in viata...nu esti deloc deranjata?

Mergi la inceput

Palin poate sa creada ce vrea ea. Daca te-ai uitat la dezbateri ai vazut ca are exact aceeasi parere ca si Biden despre gay marriage.
Pe mine nu ma intereseaza ce cred unul si altul, daca ma lasa pe mine sa cred ce vreau eu.

Nu stiu cita influenta au femeile alea, pe mine nu m-au lamurit. In ultimele polls pe care le-am mai vazut, Obama are tot atitia dintre suporterii lui Clinton ca si atunci cind ea s-a retras din cursa.

Oricum, eu tind sa gindesc for myself, nu ma caracterizeaza spiritul de turma. Nimic din trecutul lui Obama nu-mi inspira incredere, se "misrepresent" la tot pasul. Nu a fost niciodata atit de sarac precum s-a dat, a fost mereu numai la private schools, in viata lui au fost tot felul de persoane dubioase pe care i-a avut ca "mentori". Ce a realizat in viata lui, in Senat, pe unde o fi fost? Iti spun eu: cartile alea inspirate de Rev. Wright!

Mergi la inceput

"But while Ayers and Obama are acquainted, the charge that they "pal around" is a stretch of any reading of the public record. And it's simply wrong to suggest that they were associated while Ayers was committing terrorist acts. Obama was 8 years old at the time the Weather Underground claimed credit for numerous bombings and was blamed for a pipe bomb that killed a San Francisco policeman."

Deci la ce acte teroriste(si ce prieteni teroristi avea el) putea sa participe Obama la 8 ani?? Nu traia in Hawaii atunci?

Uite ce spune presa:
"During her stop in California, Palin was asked about an Associated Press analysis that said her charge about Ayers was unsubstantiated, a point made by other news organizations, and the criticism carried a "racially tinged subtext that McCain may come to regret."

Mergi la inceput

Ba tot in turma esti doar ca in turma gresita!In turma care e condusa de un lider batran si senil si unul nebun, crestin fundamentalist.

Totusi nu evita intrebarile mele, de ce crezi ca vrea Palin mai multa putere decat Cheney(si el a avut putere nu gluma, a condus tara din umbra)?

Mergi la inceput