Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

Deus = dumnezeu in limba latina
Doamne sa nu credeti ca ma cred Dumnezeu autostiutoare! pur si simplu am fost fascinata si mi-am dorit sa-mi fac o pensiune care sa se numeasca asa...candva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deus spune:

am scris Dumnezeu cu d mic!!!!! m-a lovit calu? sorryyyy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Acum peste doi ani eram in Mallorca si era acolo o familie belgiana cu doua fetite din care una era peste masura de frumoasa. Si o chema Luna. Mi-am propus atunci ca, daca voi avea o fetita o va chema Luna. Fetita a venit insa n-am avut curaj ca mi-au sarit toate rubedeniile din Ro in cap ca daca ma mut inapoi in tara o sa rada lumea de ea.

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Seablack spune:

Una dintre iubirile vietii mele:marea!
De unde si alegerea nickname-ului:Black Sea - Sea(black).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dennise spune:

mie mama mea mi-a pus numele Denis......care suna foarte bine la vremea respectiva...dar functionara de la primarie n-a stiut ca se scrie cu un "e" in coada ca sa se stie ca sunt de sex feminin...Acum la noi doar baietii se numesc Denis. fetele ar trebui sa se numeasca "Denise" sau "Dennise".Si apropo , absolut toata lumea vrea sa ma strige Denisa" chestie pe care o urasc. Si functionarele scriu mereu cu " a" in coada"... , lucru pt care am mereu de suferit...pana si buletinul mi l-au gresit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Nickul meu vine de la numele meu Claudia ,de la varsta baietelului meu cand m-am inscris pe forum ,2 ani ,si de la numele baietelului meu Toma .Asta sugereaza clau2toma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Eu am fost complet lipsita de inspiratie cand m-am inscris, asa ca am ales sa-mi folosesc prenumele pe post de nick dar, pentru ca era deja "luat", a trebuit sa adaug si initiala numelui de familie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BeLucci spune:

[/quotemie mama mea mi-a pus numele Denis......care suna foarte bine la vremea respectiva...dar functionara de la primarie n-a stiut ca se scrie cu un "e" in coada ca sa se stie ca sunt de sex feminin...Acum la noi doar baietii se numesc Denis. fetele ar trebui sa se numeasca "Denise" sau "Dennise".Si apropo , absolut toata lumea vrea sa ma strige Denisa" chestie pe care o urasc. Si functionarele scriu mereu cu " a" in coada"... , lucru pt care am mereu de suferit...pana si buletinul mi l-au gresit. [quote]
Dennise si mie mi-a gresit numele tanti de la primarie. Trebuia sa ma cheme Lucia dar desteapta a spus ca nu e la moda si ca nu suna bine asa ca a scris LUCICA|!!!!!!!!! E oribil. Am vrut sa mi-l schimb dar trebuiau facute prea multe proceduri, si doar in caz de forta majora ai voie sa-ti schimbi numele...nu asa ca nu-ti convine.
Si apropos de nik-ul meu. B vine de la initiala numelui(cum se citeste b...be)si Lucci. Mi se spune Luci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nico23 spune:

Eu am vrut initial sa pun Nicoleta dar cum era deja luat am scris Nico asa cum ma alinta amici si am mai adaugat si varsta deoarece si Nico era folosit :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

si la mine cred ca e clar: ma cheama cristina. am incercat diverse moduri in care sa-mi scriu numele (pt ca erau mai multe cristine inscrise) - cristina, kristina, kristinik etc pana am fost acceptata cu kristinutza. la vremea aia credeam ca n-o sa scriu mare lucru pe forum...

cristina, mama de radu (09.10.2005)

Mergi la inceput