Cum v-ati ales nick-ul?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

off topicChiar ma intrebam abramburika,pe unde esti ,nu te-am mai vazut pe nicaieri.
Sunteti bine,toti 3?

on topic:
cand mi-am facut cont,am scris numele de familie,nestiind ca va ramane ca si nick.
Vroiam altul,mai dragut,n-am mai stiut schimba pe urma.
Iar parole am nume de medicamente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

la mine e simplu:ma numesc gabriela (cu un singur l ,am vrut sa-l scriu asa dar se pare ca mai sunt gabriele pe aici si nu mi-a acceptat nick-ul).Mi se spune gabita,gabica(tata),gabriela -doar la mama acasa.Acasa la mine sunt doar "shunci"

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

cristina mi-e prenumele, iar 22 e ziua cand am devenit mama! Simplu

cristina si Andrei(am 5 ani!!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui daraban

off topicChiar ma intrebam abramburika,pe unde esti ,nu te-am mai vazut pe nicaieri.
Sunteti bine,toti 3?

on topic:
cand mi-am facut cont,am scris numele de familie,nestiind ca va ramane ca si nick.

dana si delia gabriela (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Suntem bine, suntem bine, crestem si ne pregatim pt. aniversarea primului anisor . Multumim de intrebare! Numai bine si voua!

Chestia cu parolele chiar ca e originala ... de ex. parola de pe DC e acid acetilsalicilic? Ai numele stiintific al medicamentelor, vazand ca esti in domeniu, sau denumirea populara? Asa, de curiozitate .

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geanina-nica spune:

Cred ca la mine e simplu ca buna ziua
cand m-am inscris pe forum,na nu stiam ce si cum,si nu mi-am batut prea mult capul,
Geanina-numele meu+Nica-numele sotului prescurtat=Geanina-nica

si cand am vazut cum apare

mi-ar fi placut SPIRIDUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Care-i riscul la care ne expunem daca folosim numele adevarat?

In 2006 cand mi-am deschis cont- nici nu m-am gandit la asta...oricum nu sunt eu mare scriitoare aici pe forum...mie imi place mai mult sa citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alison spune:

pur si simplu asa mi-a venit.am anagramat prenumele meu,si am inlocuit o litera...simona ma numesc.

alison,mami de simon

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daraban spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Citat:
citat din mesajul lui daraban

Sunteti bine,toti 3?

on topic:

dana si delia gabriela (11.03.2007)

nasterea unei printese DELIA GABRIELA

Suntem bine, suntem bine, crestem si ne pregatim pt. aniversarea primului anisor . Multumim de intrebare! Numai bine si voua!

Chestia cu parolele chiar ca e originala ... de ex. parola de pe DC e acid acetilsalicilic? Ai numele stiintific al medicamentelor, vazand ca esti in domeniu, sau denumirea populara? Asa, de curiozitate .

Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.

parola de pe dc,e numele unei creme pt ciuperci,eczeme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Citeam de mult DC, eram la munca, si la un moment dat m-a mancat limba sa scriu si eu (sau mai bine m-au mancat mainile), asa ca nestiind ce nick sa scriu, tocmai lucram la niste acte cu o tipa Carla :)), cum nu a mers simplu am adaugat si anul in care eram! Am zis ca eu oricum nu voi scrie prea mult aici, si ma gandeam ca pentru cateva sfaturi merge! Dar m-a prins DC-ul si uite unde am ajuns. Pe parcurs am vrut sa -l schimb cu ceva mai semnificativ, dar din lipsa de inspiratie si obisnuindu-ma cu actualul nick am ramas asa!

mama din 16 nov 2006
Draga mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe vremea cand locuiam in Istanbul, colegii mei de la facultate, mai in gluma, mai in serios, au zis sa-mi aleg cu nume turcesc... si cum imi place ploaia... am ales Yagmur (ploaie in lb turca). Cand mi-am facut cont ploua.. . Simplu, nu-i asa?

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput