Cum v-ati ales nick-ul?
Raspunsuri - Pagina 5
daraban spune:
off topicChiar ma intrebam abramburika,pe unde esti ,nu te-am mai vazut pe nicaieri.
Sunteti bine,toti 3?
on topic:
cand mi-am facut cont,am scris numele de familie,nestiind ca va ramane ca si nick.
Vroiam altul,mai dragut,n-am mai stiut schimba pe urma.
Iar parole am nume de medicamente
gabriella1 spune:
la mine e simplu:ma numesc gabriela (cu un singur l ,am vrut sa-l scriu asa dar se pare ca mai sunt gabriele pe aici si nu mi-a acceptat nick-ul).Mi se spune gabita,gabica(tata),gabriela -doar la mama acasa.Acasa la mine sunt doar "shunci"
Gabriela
"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.
ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245
cristina22 spune:
cristina mi-e prenumele, iar 22 e ziua cand am devenit mama! Simplu
cristina si Andrei(am 5 ani!!!)
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui daraban off topicChiar ma intrebam abramburika,pe unde esti ,nu te-am mai vazut pe nicaieri. Sunteti bine,toti 3? on topic: cand mi-am facut cont,am scris numele de familie,nestiind ca va ramane ca si nick. Vroiam altul,mai dragut,n-am mai stiut schimba pe urma. Iar parole am nume de medicamente dana si delia gabriela (11.03.2007) nasterea unei printese DELIA GABRIELA |
Suntem bine, suntem bine, crestem si ne pregatim pt. aniversarea primului anisor . Multumim de intrebare! Numai bine si voua!
Chestia cu parolele chiar ca e originala ... de ex. parola de pe DC e acid acetilsalicilic? Ai numele stiintific al medicamentelor, vazand ca esti in domeniu, sau denumirea populara? Asa, de curiozitate .
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
geanina-nica spune:
Cred ca la mine e simplu ca buna ziua
cand m-am inscris pe forum,na nu stiam ce si cum,si nu mi-am batut prea mult capul,
Geanina-numele meu+Nica-numele sotului prescurtat=Geanina-nica
si cand am vazut cum apare
mi-ar fi placut SPIRIDUS
adrianaloy spune:
Care-i riscul la care ne expunem daca folosim numele adevarat?
In 2006 cand mi-am deschis cont- nici nu m-am gandit la asta...oricum nu sunt eu mare scriitoare aici pe forum...mie imi place mai mult sa citesc
alison spune:
pur si simplu asa mi-a venit.am anagramat prenumele meu,si am inlocuit o litera...simona ma numesc.
alison,mami de simon
poze
daraban spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui abramburika
Suntem bine, suntem bine, crestem si ne pregatim pt. aniversarea primului anisor . Multumim de intrebare! Numai bine si voua! Chestia cu parolele chiar ca e originala ... de ex. parola de pe DC e acid acetilsalicilic? Ai numele stiintific al medicamentelor, vazand ca esti in domeniu, sau denumirea populara? Asa, de curiozitate . Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer. |
parola de pe dc,e numele unei creme pt ciuperci,eczeme
carla2005 spune:
Citeam de mult DC, eram la munca, si la un moment dat m-a mancat limba sa scriu si eu (sau mai bine m-au mancat mainile), asa ca nestiind ce nick sa scriu, tocmai lucram la niste acte cu o tipa Carla :)), cum nu a mers simplu am adaugat si anul in care eram! Am zis ca eu oricum nu voi scrie prea mult aici, si ma gandeam ca pentru cateva sfaturi merge! Dar m-a prins DC-ul si uite unde am ajuns. Pe parcurs am vrut sa -l schimb cu ceva mai semnificativ, dar din lipsa de inspiratie si obisnuindu-ma cu actualul nick am ramas asa!
mama din 16 nov 2006
Draga mea
Yagmur spune:
Pe vremea cand locuiam in Istanbul, colegii mei de la facultate, mai in gluma, mai in serios, au zis sa-mi aleg cu nume turcesc... si cum imi place ploaia... am ales Yagmur (ploaie in lb turca). Cand mi-am facut cont ploua.. . Simplu, nu-i asa?
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca