Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)
Raspunsuri - Pagina 7
VonHelen spune:
Eu prima ! Buna dimineata tuturor burticilor si bineinteles invitatie la .
m-am trezit devreme pentru ca in sfarsit am avut o noapte excelenta..fara dureri de burta, de spate etc...iar bb a fost cuminte si m-a lasat sa . nici la pipi nu prea am mers! in concluzie m-am odihnit f bine, de asta is asa de matinala. oare sa fie consecinta faptului ca ieri am stat la orizontala si nu am facut nici un efort toata ziua???
Diana21 sincer sa fiu la faza asta cu tamponuldupa cezariana chiar nu m-am gandit; dar ai vazut ce a zis OtiliaV; deci...sa ma astept la orice...adica sa vina niste infirmiere/asistente si sa-mi "monteze" un tampon din ala urias...in timp ce eu sunt inca adormita dupa anestezie!?
31+
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
diana21 spune:
Neata si de la mine! eu sunt treaza de la ora sase, mi se facuse sete si nu am mai putut sa adorm ! Acum sunt deja obosita.
Amalia, am uitat ce era mai important, stiam eu ca mai am de zic cate ceva! Maaaai, esti tare frumoasa si tanara si iti sta SUPER cu burtica! cat despre flacaul cel mare, uaaaau, chiar ca zici ca esti sora lui !
Mav, poza aia in pat nu e reprezentativa , las=-o acolo ca nu esti deloc elefanta . Alea pe malul marii sunt super, acolo se vede clar ca nu esti grasa, ci doar graviduta . Cat despre Sebi, esti tare, mamico, eu nu as fi avut curajul s-o las pe asta mica in chilotei pe frigul asta ! Bine, io is disperata la fazele astea, mie mi se invinetesc buzele de frig numai cand ma gandesc ...
_
Diana, mamica Domnisoarei Nasturel
Dialoguri strumfesti
Tudor Stefan 33+
Asa creste bebe
Otiliav spune:
Neata gravidutze! Multam de !
Eu voi sta cu Ana acasa azi desi nu are febra mare, e vioaie. Azi au zi de plimbare, la ora 10 pleaca la padure/pe fiorduri si nu mi se pare bine pentru ea sa mearga afara atatea ore asa repede mai ales ca azi-noapte a plouat tare rau si s-ar putea sa continue asa si sunt cam 10 grade. Ea isi revine dar nici sa o trimit o zi afara nu merge.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+
Pozele noastre
elilov3 spune:
neata fetele
diana dragutza anul trecut mama a inundat si ea si numai ce pusese parchetul...si a plecat in concediu la mare...cand mergem noi sa udam florile baltea apa prin casa....si dai scoate tot parchetul pune totul la uscat....a si sa numai vb ca sub parchet avea bucati mari de pal...si dai scoatele la soare sa se usuce...vai fetelor parca plibam ursul...dimineata jos la parter seara la etaj......oricum sa bagati macar ceva pe sub el sa iese apa ca daca nu o sa se faca mucegai sub///macar sa va uitati daca a intrat apa sub el parerea ea...vb cu experienta
criss si pe mine ma intrebat de vaccin eu una l-am refuzat....acuma o fi bine, o fi rau...Dumnezeu stie....cat despre pozici...mai astept sa ma fac ursobalena....
33+Dimitrie
elilov3 spune:
vonhelen pe mine una la cezariana nu m-au lasat deloc cu chilotzeiii....deci tamponul e free nu vad de ce l-ai putea prinde...
cherie de acord iubita...si eu pun pe mine de tot focul vb sotului ce faci mau dai si la bluza...deh sa nu se supere si ea ...sunt un dezastru zau de nu...cat despre gioco de mano cred ca Mirtha o intreba pe unda din fete cum se cotaie singura sau cu sotul
33+Dimitrie
Z_IULIA spune:
BUNA DIMINEATA
Fetelor dar vad ca aveti insomnii nu gluma. Eu la 22.30 cel tarziu sunt in pat ca altefel nu m-as putea scula dimineata. Dar mai am si eu o luna de mers la serviciu si...gata!
Pupici, sa aveti o zi usoara.
Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008
elilov3 spune:
otilia urez sanatate anuskai poate plimbarea o sa ii faca bine...sa treaca
Mirtha pe ce mai stai ia bunica acasa......vazut pozicile...ah ce dor imi este de tine....inca putin da eu o fuga inainte sa nasc pe le tine
33+Dimitrie
Miky-ea spune:
'Neata,burtici!
Din pacate eu sunt tot racita...dar nu ma las...o sa si o sa inving raceala.Bine ca nu am facut febra!
Din pacate nu voi putea veni la intalnire joi cu voi...
Si ca sa mai uitam de probleme,postez un banc:
O tipa la doctor:
-Domnule doctor, stiti am o problema.. nu-mi ajunge numai barbatul meu...
- Se poate, sinteti tinara, este normal, se mai intimpla, ..mai luati-va un amant..
- Pai stiti, mi-am luat..
- Si tot nu va ajunge?
- Pai sa vedeti, nu..
- Se poate, sinteti tinara, este normal, se mai intimpla, ..mai luati-va unul ..
- Pai stiti, mi-am mai luat..
- Si tot nu va ajunge?
- Pai sa vedeti, nu..
- Se poate, sinteti tinara, este normal, se mai intimpla, ..mai luati-va unul ..
- Pai mi-am mai luat...
- Si cum cu un barbat si trei amanti tot nu va ajunge?
- Pai sa vedeti, nu..
- Ei mai luati-va un amant!
- Pai mi-am mai luat..
- Si tot nu va ajunge?
- Pai nu!
- Ei atunci e grav...
- O domnule doctor, va rog da-ti o adeverinta ca sint bolnava, ca barbatu-meu zice ca sint curva!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
elilov3 spune:
diana te intrecui eu sunt in picioare de la 5.30 cat balacila isi ceru dreptul la farfuria din bucatarie...mers rezolvat pe balacila...si deh cine sa mai adoarma sufletu...
cat despre nr de tel si adrese eu zic ca e ok..oricum aveam nr Mirthei ea e vocea mea daca e sa fie ceva....buei acum ma prinsai eu vreau sa fie vocea mea dar ea vrea....auzi aici eca in bancul ala cu cainele,,,cica , cainele este cel mai bun prieten al omului....auzi da pe caine cine la intrebat
babizapy pai eu zic sa faci poza la animal sa il tragi pe o foaie si sa scri...ca il dai spre adoptie....ceva in genul asta...sau vb pe la petshop-uri ca ei sigur se mai ocupa cu asa ceva
33+Dimitrie