Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)
Raspunsuri - Pagina 12
babyzapi spune:
BraveGirl si Bebecris
Gata ies! ma pun sa fac un dus, sa pap si sa ma frichinesc prin casa pana se face ora de plecare...m-au luat caldurile deja de emotie
. Pe drum o sa am in minte tobosarii care mi i-ai trimis Bebecris 
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
mav spune:

Va multumesc mult pentru gandurile bune!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
IuliaCospy spune:
Alexa, Mav, aveti PM cu datele de la mail-ul comun.
Mamiseli, multumesc mult pt indicatiile cu legile. le-am gasit pe mail si m-am pus e citit.
Mav multa sanatate mamei tale si tie multa putere!
Babyzapi bafta multa la eco!
si celelate burtici!
Iulia
32+ 
Alexa.1983 spune:
Multumesc Iulia, Otilia, Monicus........am inteles de la monicus unde sa ma loghez.......
ca nu stia ce sa fac cu parola si userul..
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

monicus spune:
Cu mare placere Alexa.1983. Ai grija de tine si sanatate multa.. iti doresc...
| Citat: |
citat din mesajul lui Alexa.1983 Multumesc Iulia, Otilia, Monicus........am inteles de la monicus unde sa ma loghez....... ca nu stia ce sa fac cu parola si userul..![]() ...Vine un la mami......Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!... ![]() LAURA 33+ Deniel Alexi ![]() ---------------------------------------------------------------------------------------------- ![]() ![]() ![]() AMR 6 sapt ![]() ![]() ![]() ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
Miky-ea spune:
Isabella,tinem pumnii si asteptam vesti bune!

Mav,multa sanatate mamei tale!

Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Otiliav spune:
Mav, of tocmai acum. Ce bine ca pana la urma a fost doar o sperietura si ai o sora care te-a menajat.
Inteleg ca ai terminat cu proiectul, stai si tu mai linistita acum.
Z_Iulia, scrie repede datele tale (DN, UM, DPN) ca am putin timp liber sa ma loghez sa fac modificarile.
Babyzapi, bafta la eco, sa primesti vesti bune!
Diamisha,
foarte interesant materialul pus de tine, trebuie sa-l printez ca sa-l citesc pe indelete stand in patut.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
malinas spune:
cherieactiv, si eu sunt de acord cu tine in ceea ce priveste utilizarea detergentilor, balsamului de rufe, a dezinfenctantului special pt bebei. Hai sa fim seriosi, noi am crescut cu scutece de finet si rufe spalate manual cu dero, si uite ce mari ne-am facut. Toate aceste produse s-au introdus pe piata pentru ca cineva s-a gandit la cei care-si permit, nu pentru ca sunt o necesitate. Asta este punctul meu de vedere.
mav, multa sanatate mamei tale si multa putere tie.
| spiridusul ramane valabila intalnireade joi, 2 octombrie, ora 17.00 la Plazza Mall. Dar unde mai exact? la Plazza,Sa fie in fata la MC Donalds? Va convine? Va rog sa comunicati. cele care mai vor sa ne intalnim. Spiridusul Monicus andutza_02 malinas |
monicus, vin si eu la intalnire. In fata la mc cred ca e ok.
[blue]as vrea si eu datele de la emailul comun. Pls[/blue]
_
"You gotta sing like you don't need the money /You gotta love like you'll never get hurt
You gotta dance like there's nobody watching/ It's gotta come from the heart/If you want it to work" Adam Brand
33 s +
poate Vlad (dar mai negociem)
Z_IULIA spune:
DN 23.08.1975
UM 18.03.2008
DPN 23.12.2008
mULTUMESC MULT
| citat din mesajul lui Otiliav Mav, of tocmai acum. Ce bine ca pana la urma a fost doar o sperietura si ai o sora care te-a menajat. Inteleg ca ai terminat cu proiectul, stai si tu mai linistita acum. Z_Iulia, scrie repede datele tale (DN, UM, DPN) ca am putin timp liber sa ma loghez sa fac modificarile. Babyzapi, bafta la eco, sa primesti vesti bune! Diamisha, foarte interesant materialul pus de tine, trebuie sa-l printez ca sa-l citesc pe indelete stand in patut.Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica 30+Pozele noastre |
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
cata_myky spune:
buna fetelor
eu sunt in stare de soc de aseara.la noi este oktober fest in münchen,un fel de bilci la noi,si binenteles ca eu gravi cum sunt ii zic soatei,hai si noi.
el:''merg da conduci tu''foarte bine zic,desi e a doua oara cind ii conduc masina lui,ca e ca un bolid pt mine cu 300CP si 8 cilindrii,dar m-am riscat.soata vroia sa bea si el ceva ca s-a saturat sa meargate miri pe unde si sa nu consume nimic.
toate bune si frumoase pina la intoarcere ,la semafor eu astept culoarea verde sa pot pleca si deodata BUM.am crezit ca am murit .un idiot beat cred,a intrat in noi.nu va imaginati ce am simtit in momentul acela ,ca nu mai stiam de mine.noi nu am patit nimic si nici masina,doar putin indoita bara din spate,dar eu tremur si acum.nu ma mai urc la volan in viata mea.
eu am permis de juma de an si nu sunt profii.eu inca conduc ca la carte cum am invatat in scoala sau ca o baba.
binenteles ca am chemat politia ca ala vroia sa plece,iar al meu i-a zis ca il omoara daca se intimpla ceva cu mine.asadar eu la urgente cu politia dupa mine ca de m-am speriat si m-au luat contractiile si sotu la sectie.
BB e bine dar eu...

35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community