Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)
Raspunsuri - Pagina 11
Alexa.1983 spune:
Nu esti pe lista Iulia????
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

mav spune:
Neatza!
Uite ca intru sa ma vait
... Azi dimineata trebuia sa vina mama sa-mi duca baiatul la gradi... si pe la ora 7 ma suna sor-mea... si ma ia pe ocolite... ca mai bine tin baiatul acasa azi... ca o fi ca o-ntarti... ca e sotul meu sau nu acasa? (plecase deja si pana maine seara nu pot lua deloc legatura cu el)... sa nu ma sperii... da'... mama e la spital (luata singura cu ambulanta, in toiul noptii)!
Bine-nteles ca mi s-a facut rau... Mama e bolnava cu inima... si primul meu gand a fost "Doamne, nu mi-o lua pe mama acum!"......
Stiam ca tre' sa fiu "tare", sa nu cumva sa ma apuce nascarea tocmai acum....
Am incercat sa ma concentrez pe ce aveam de facut... hranit/ spalat/ imbracat si dus copilul la gradi... nu ca n-as fi putut ramane cu el acasa, da' oricum stateam ca pe ghimpi. Apoi, m-am oprit la birou (ca e chiar aproape de gradi) sa-mi trag sufletul... dar vreau sa va zic ca nici pana la ora asta nu mi-am revenit din soc...
Inca mai tremura sufletul in mine... desi intre timp, m-a sunat chiar mama sa-mi spuna ca e ok, si-a revenit si pana la urma nu ramane internata, ci va merge acasa...
...Eu stiu ca oricum m-au menajat... si nu mi-au dat toate amanuntele... si sunt foarte trista... si data peste cap...
Diana, nu iti inchipui ca eu l-am dezbracat pe Sebi pe frigul ala... Dar e adevarat ca l-am lasat sa se dezbrace si sa se convinga singur ca nu mai e vara si nu mai poate face plaja.... Bine-nteles ca a bagat doar un deget de la piciorus in apa... si a facut imediat stranga-mprejur si tzup-tzup inapoi la masina... Spiritul de conservare functioneaza! In cel mult 5 minute, a fost echipat la loc!
Aaaaaaaaaaa.... si n-a racit, n-a patit nimic!
Pe cat posibil, atunci cand consider ca sanatatea si siguranta nu-i sunt puse in pericol, eu il las sa experimenteze si sa invete pe pielea lui... chiar daca cei din jur nu sunt de acord cu asta... Stiu ca a fost ceva iesit din comun, de-aia am si pus poze... da eu sunt genul de mama (inventiva si rabdatoare... imi place sa cred
) care il evita pe "nu"... si pana acum... m-am descurcat destul de bine, zic eu...![]()
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
monicus spune:
Babyzapiasteptam vesti de la eco. Bafta si sa ne aduci vesti de bine. Ai rabdare si o sa afli cum este bebe pozitionat si greutatea lui. Rabdare........
Sa ne aduci ... vestiiiiiiiiii
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Neatza mamicutzelor! Azi la 18:30 am ECO abia astept sa-l vad pe bebe...eu cred ca s-a intors deja, asa simt...si curiozitatea mea cea mare e cat cantareste. Da Doamne sa aiba 2 kg si bebitzul meu. Sotzul tre sa ia banii azi si in cazul asta joi e acasa. Deci pt amandoi e o zi importanta.Criss pana la urma Spania, da...deci, ne cuscrim? Diana foarte buna ideea cu nr de tel. Din pacate eu am downloadat lista din mail dar e intr-un format in care nu am putut s-o deschid... Elilov mersi de sfat cu catelul . O sa incerc asa si o sa-l mai pun si pe site-uri d-astea cu animale.Kita multa sanatate lui Andrei. Fetelor va pup si tineti-mi pumnii pt eco. Sa aveti toate o zi excelenta! ![]() Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas ![]() Primul nostru ![]() |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
Alexa.1983 spune:
Mav

ma bucur ca e mama ta ok....Sanatate multa!!!
Veau si eu, va log flumos, mailul comun si palolaaaa
!!!!!!
...Vine un
la mami...
...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...
LAURA
33+ Deniel Alexi

----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt 

Z_IULIA spune:
Mav trebuie sa fi curajoasa! Ma bucur ca mama ta acum e mai bine, dar nu te mai gandi la ce e rau! 

si sa sti ca suntem alaturi de tine.
Nu Alexa, inca nu sunt pe prima pagina, sau nu mai vad?????
Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Ramo2007 spune:
Buna fetelor,
Mav, sanatate multa mamei tale!
Spiridusule ti-am trimis PM.
Trebuie sa plec la dr de familie sa-mi iau fisa...sper sa nu faca figuri.
Vorbeati ceva de un vaccin antitetanos...cand se face, se face la dr de familie?
Ramo
29+ 
Puiutul meu scump
BraveGirl spune:
Babyzapi, bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Mav, multa sanatate mamei tale. Si nu te mai gandi la ce e mai rau, fii optimista.
Vreau si eu datele pt mailul comun.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
baftaaaa, isa!!!!!!!!!!!!!!!!!

asteptam vesti!!!!!
mav...ma bucur ca mama ta este bine......incearca sa-ti pastrezi calmul....
33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
babyzapi spune:
Alexa si Monicus
va multumesc pt sustinere.
Mav imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat cu mama ta...mi-au dat lacrimile cand citeam si ma vedeam in situatia ta. Ma
sa fie fie totul bine cu mami tau Multa sanatate 
Isabela
fericita 32+ cu
Rafael Nicolas 
Primul nostru 
mav spune:
Alexa
si mie imi tzasneste un colostru galben-portocaliu din sani in ultimele zile... si ma doooare de-mi vine sa fac pe mine...
Daca ma gandesc putin... nici eu nu-mi mai amintesc emailul comun si parola...
desi stiu ca mi-l trimisese cineva... da' cum n-am avut timp pana acum de asta....
Acum chiar as vrea sa citesc ce-a trimis diamisha! Asa ca, va rog...
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)