Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(89)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Nu esti pe lista Iulia????

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Neatza!
Uite ca intru sa ma vait... Azi dimineata trebuia sa vina mama sa-mi duca baiatul la gradi... si pe la ora 7 ma suna sor-mea... si ma ia pe ocolite... ca mai bine tin baiatul acasa azi... ca o fi ca o-ntarti... ca e sotul meu sau nu acasa? (plecase deja si pana maine seara nu pot lua deloc legatura cu el)... sa nu ma sperii... da'... mama e la spital (luata singura cu ambulanta, in toiul noptii)!
Bine-nteles ca mi s-a facut rau... Mama e bolnava cu inima... si primul meu gand a fost "Doamne, nu mi-o lua pe mama acum!"......
Stiam ca tre' sa fiu "tare", sa nu cumva sa ma apuce nascarea tocmai acum....
Am incercat sa ma concentrez pe ce aveam de facut... hranit/ spalat/ imbracat si dus copilul la gradi... nu ca n-as fi putut ramane cu el acasa, da' oricum stateam ca pe ghimpi. Apoi, m-am oprit la birou (ca e chiar aproape de gradi) sa-mi trag sufletul... dar vreau sa va zic ca nici pana la ora asta nu mi-am revenit din soc... Inca mai tremura sufletul in mine... desi intre timp, m-a sunat chiar mama sa-mi spuna ca e ok, si-a revenit si pana la urma nu ramane internata, ci va merge acasa...
...Eu stiu ca oricum m-au menajat... si nu mi-au dat toate amanuntele... si sunt foarte trista... si data peste cap...

Diana, nu iti inchipui ca eu l-am dezbracat pe Sebi pe frigul ala... Dar e adevarat ca l-am lasat sa se dezbrace si sa se convinga singur ca nu mai e vara si nu mai poate face plaja.... Bine-nteles ca a bagat doar un deget de la piciorus in apa... si a facut imediat stranga-mprejur si tzup-tzup inapoi la masina... Spiritul de conservare functioneaza! In cel mult 5 minute, a fost echipat la loc!
Aaaaaaaaaaa.... si n-a racit, n-a patit nimic!
Pe cat posibil, atunci cand consider ca sanatatea si siguranta nu-i sunt puse in pericol, eu il las sa experimenteze si sa invete pe pielea lui... chiar daca cei din jur nu sunt de acord cu asta... Stiu ca a fost ceva iesit din comun, de-aia am si pus poze... da eu sunt genul de mama (inventiva si rabdatoare... imi place sa cred ) care il evita pe "nu"... si pana acum... m-am descurcat destul de bine, zic eu...

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Babyzapiasteptam vesti de la eco. Bafta si sa ne aduci vesti de bine. Ai rabdare si o sa afli cum este bebe pozitionat si greutatea lui. Rabdare........
Sa ne aduci ... vestiiiiiiiiii

Citat:
citat din mesajul lui babyzapi

Neatza mamicutzelor!

Azi la 18:30 am ECO abia astept sa-l vad pe bebe...eu cred ca s-a intors deja, asa simt...si curiozitatea mea cea mare e cat cantareste. Da Doamne sa aiba 2 kg si bebitzul meu. Sotzul tre sa ia banii azi si in cazul asta joi e acasa. Deci pt amandoi e o zi importanta.

Criss pana la urma Spania, da...deci, ne cuscrim?

Diana foarte buna ideea cu nr de tel. Din pacate eu am downloadat lista din mail dar e intr-un format in care nu am putut s-o deschid...

Elilov mersi de sfat cu catelul . O sa incerc asa si o sa-l mai pun si pe site-uri d-astea cu animale.

Kita multa sanatate lui Andrei.

Fetelor va pup si tineti-mi pumnii pt eco.

Sa aveti toate o zi excelenta!

Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta 28+
AMR 12 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mavma bucur ca e mama ta ok....Sanatate multa!!!

Veau si eu, va log flumos, mailul comun si palolaaaa !!!!!!

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Z_IULIA spune:

Mav trebuie sa fi curajoasa! Ma bucur ca mama ta acum e mai bine, dar nu te mai gandi la ce e rau! si sa sti ca suntem alaturi de tine.

Nu Alexa, inca nu sunt pe prima pagina, sau nu mai vad?????

Iulia lui Claudiu (23.04.2002) si Maria Clara DPN 23.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Buna fetelor,

Mav, sanatate multa mamei tale!
Spiridusule ti-am trimis PM.
Trebuie sa plec la dr de familie sa-mi iau fisa...sper sa nu faca figuri.
Vorbeati ceva de un vaccin antitetanos...cand se face, se face la dr de familie?

Ramo 29+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Babyzapi, bafta la eco! Te asteptam cu vesti bune!
Mav, multa sanatate mamei tale. Si nu te mai gandi la ce e mai rau, fii optimista.
Vreau si eu datele pt mailul comun.

==========
Corina 30+ Arianna Maria
My baby
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

baftaaaa, isa!!!!!!!!!!!!!!!!!asteptam vesti!!!!!

mav...ma bucur ca mama ta este bine......incearca sa-ti pastrezi calmul....

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

AMR - 4-5 SAPTAMANI

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyzapi spune:

Alexa si Monicus va multumesc pt sustinere.

Mav imi pare foarte rau pt ce s-a intamplat cu mama ta...mi-au dat lacrimile cand citeam si ma vedeam in situatia ta. Ma sa fie fie totul bine cu mami tau Multa sanatate

Isabela fericita 32+ cu Rafael Nicolas

Primul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Alexa si mie imi tzasneste un colostru galben-portocaliu din sani in ultimele zile... si ma doooare de-mi vine sa fac pe mine...

Daca ma gandesc putin... nici eu nu-mi mai amintesc emailul comun si parola... desi stiu ca mi-l trimisese cineva... da' cum n-am avut timp pana acum de asta....
Acum chiar as vrea sa citesc ce-a trimis diamisha! Asa ca, va rog...

36+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput