Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)
Raspunsuri - Pagina 9
zsuzsu spune:
nu-ti bate capul
o sa va descurcati
nu stiu daca mai tii minte dar mai demult cand ai aflat ca ai gemeni ti-am scris cat de mult mi-as fi dorit si eu candva sa am gemeni
dar la mine era cam imposibil ca nici nu am in familie si nici tratam nu am facut asa ca stiam ca nu prea am sanse
dar mi-as fi dorit
si dupa cum ziceai- copii sunt un dar de la DD si nu o povara, chiar daca uneori nu e usor sa-i cresti
14+ si de Daniel(05.03.2006)
bb 2
varsta bb2
silvi8 spune:
imi pare rau ptr reclama, chiar nu a fost cu intentie...nu stiu fata de cine sa imi cer scuze cred ca fata de moderatori.
am vrut doar sa va ajut.
silvi 14 +
VINE BEBE
POZE
iza79 spune:
Petrean, unii oameni sunt chiar culmea. E chiar o binecuvantare sa ai copilasii, cati se chinuie si nu pot, cati au probleme. ..Bine ca nu va luati dupa gura celor care n-au altceva de facut decat sa vb aiurea
18+
silvi8 spune:
petrean, si eu cand ai spus ca astepti gemeni te-am felicitat si chiar ti-am spus ca te invidiez. o singura sarcina doi pitici care cresc impreuna si care aduc bucurii duble in casa voastra.
nici eu n-am in familie gemeni asa ca nu cred sa am sanse sa fac gemeni dar tare mi-ar placea.
sa fiti sanatosi si sigur va veti descurca.
silvi 14 +
VINE BEBE
POZE
petrean spune:
multumesc mult fetelor pentru sustinere, chiar aveam nevoie de putin suport
Bogdana
15+ Andrei Luca -15.12.2006
POZE
Leeloo21 spune:
florinela la multi multi ani si multa sanatate!
si eu fetelor dorm pe toate partile..exceptand burtica..dar profit cat inca mai pot sa dorm pe toate partiile..si eu stiu ca pe stanga este cel mai sanatos e bine ca ati precizat asta..
azi si eu am simtit in partea stanga niste mici dureri de cateva secunde..micute..nu sunt intepaturi..pe alea le stiu si am fost atentionata de dr. mea ca o-r sa apara..asa ca nu m-am ingrijorat..oricum..o sa stau intinsa in pat si sunt sigura ca durerile nu o sa mai apara..obtimista pe vecie
zory..parca tu ai "donat" sange pt triplutest de curand..si tot tu ai zis ca te duci la eco abia vineri?..sau sapt asta oricum..eu am fost informata ca cele doua teste:"donarea" sangelui pt triplutest si ecografia trebuiesc facute in aceeasi zi sau la dist de o zi cel mult..pt ca rezultatele se interpreteaza impreuna..asa este fetelor? va rog sa ma dumiriti si pe mine
Ayla acum am citit despre tine..si despre petrean ca aveti bebe la patrat in burtica..sunt asa fericita pt voi..si noi ne dorim la a doua sarcina cel putin sa avem gemeni..si cred ca o sa facem tot felul de investigatii ca sa iasa gemenei..nu avem in familie aceasta gena..insa sper sa se poata..daca nu..ii facem in vitro numai 2 sa fie asa ca DD va daruieste 2 bebiti sanatosi..sa fiti sigure de asta!..este valabil si pt grace30 pe care o pup
azi am citit ca in saptamana 15 bebitii nostrii au pumnisorii cat o bobita de mazare..m-am emotionat foarte tare cand am vazut..sunt extrem de fericita!
pupici pe burtici,
Cristina cu bebe mic 15+
nasterea in apa http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=120185&whichpage=1
onuta05 spune:
buna
eu sunt noua pe aici
va salut si sper sa apara si mesajul meu
O minune vine atunci cand nu te astepti !!!
onuta05 spune:
eu inca nu stiu cate sapt am....8 sau 12...dar voi sti lunea viitoare, cand am programare la echo
ma bucur ca am gasit acest forum
O minune vine atunci cand nu te astepti !!!
doranna spune:
pt admin:
stiti cumva ce se intampla de nu-mi apar mesajele???
am scris is ieri si... nimic
dorana 13+