Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Neatza si de la mine!

Florinela, LA MULTI ANI!, tot ce iti doresti sa se implineasca, sa fii sanatoasa si fericita

Petra, si eu am astfel de intepaturi si dureri, exact ca la ciclu, iau un no-spa si incerc sa nu le iau in semana, ca nu sunt insuportabile

Eu ma intristez cand va aud vorbind de burtici, ca a mea este practic invizibila. M-am ingrasat si eu 2,5 kg si eram destul de plinuta si inainte, dar nu s-au pus nici pe talie, nici pe burta, fuste ma incap cele de dinainte, chiar imi sunt lejere, doar cu pantalonii am probleme....sper sa imi creasca si mie burticica, ca tare imi doresc sa se vada. Dar stiu ca bebe e bine, totul e normal si asta conteaza.

Pupici pe burtici

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zsuzsu spune:

salutare fetelor
scuze ca am lipsit atat, dar am avut un we plin
va povestesc imediat
la multi ani lui PISIKchiar daca cu intarziere
si la fel un La multi ani calduros si la FLORINELA

13+ si de Daniel(05.03.2006)

bb 2

varsta bb2

Mergi la inceput

deci de vineri spre sambata nu am dormit aproape de loc din cauza lui fiu-meu- care a facut otita
asa ca acum luam penicilina injectii de 3*pe zi
ieri am tot umblat pe la medici s8i seara eram franta si cu o durere de cap de numa
plus ca am stat langa fecior sa-l consolez dupa injectii care dor de numa

bb 2

varsta bb2

Mergi la inceput

si ca sa fie totul ok, pe langa ca eram si franta si fara nici un chef si cu toate bubele pe cap- de ce sa nu mai adaugam una in plus?
m-am certat serios cu mama mea care chiar daca am 28 de ani nu poate sa imi accepte deciziile luate si crede ca eu nu sunt in stare sa iau o decizie sau sa hotarasc ce e mai bine pt mine sau fiul meu

bb 2

varsta bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lysbeth spune:

Pe mine inca ma mai incap hainutele vechi. Azi insa mi-am luat bluzita noua pe care am cumparat-o sambata de pe iancului. Vreau sa va spun ca toate femeile din firma s-au legat de ea: vai ce faina e, catd e dragutza bla bla... Cik isi iau si ele. No acuma n-am vrut sa fiu rea si sa le spun ca singura marime era 36 si prin urmare sunculitele lor nu sunt compatibile. In plus e chiar bluzita de graviduta pt ca are pliuri in fata sa aiba loc burtica... care deocamdata la miennu prea se vede. In schimb au inceput sa ma stranga un pic pantalonii :-s
In alta ordine de idei: am observat ca de vreo 2 zile sanii mei nu mai sunt atat de tari si durerosi. Sotiorul meu chiar s-a uitat la mine si m-a intrebat dak nu cumva am facut vreo boroboata si nu vreau sa-i spun. Cik macar sa-l las sa il mai fotografieze o data pe bebe luni la urmatoarea ecografie. Dupa ce ca eram oricum nervoasa si stresata mi-a mai dat si el ganduri negre. Of imi vine sa-l bat cateodata...

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia4 spune:

La multi ani, Florinela! Mult noroc si sanatate si sa ai parte de un bebe voinic!

Iza, felicitari pentru bebelina! Abia astept sa aflu si eu ce e! Poate saptamana viitoare...

M_Monique, bine ai venit! Sa ai si tu o sarcina usoara si un bebe sanatos!

Despre baie, eu stiu ca se poate, dar sa nu fie apa fierbinte. Ideea e sa nu ajunga temperatura corpului nostru la 38 de grade. Eu am facut dusuri in primele 3 luni, insa de saptamana asta am intrat in cada si am vazut ca si uterul s-a relaxat. Eu cred ca ii face bine lui bebe putina caldura si ne relaxeaza si pe noi apa calda. In primele luni e mai riscant pt ca se dilata vasele de sange si e risc de avort..desi eu pana sa aflu ca sunt insarcinata faceam niste bai foarte fierbinti..Sper ca bebe e bine!

Va pup pe toate!

Silvia 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza79 spune:

Zsuzsu, multa sanatate celui mic si sa scape repede de injectii.
mama acum e tot timpul langa mine, evita sa se bage in deciziile mele, cu greu imi spune vreo parere chiar si cand i-o cer.
noi am stat 2 ani cu parintii mei si de aceea am trasat niste reguli, sa nu se bage pt ca altfel nu se putea. Sa vedem cand vine bebe cum o sa fie Dar soacra, desi departe sigurrr vine cu 1000de sfaturi.Singura solutie e sa fiu rece, ca pe ea nu-mi permit s-o pun la punct ca pe mama.
Oricum, nus ce se alegea de mine in perioada asta cat am stat mai mereu in pat fara ajutorul mamei.

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

florinela 79 La multi ani!!!!si multa sanatate

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

Fetele am si eu curiozitatea aceea cum reusiti voi sa dormiti,in ce pozitie?,am mai scris cateva pagini inainte.

pup

Alina 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Am uitat sa felicit a doua fetita de pe site Sa dea Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa se nasca cu bine!

15+

Mergi la inceput