Mamici de Ghiocei de Martie-Aprilie 2009 (16)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns PetraTudor spune:

Inna, Emilia , Pisik, Leeloo, va multumesc pentru ca mi-ati spus ca si voi aveti mici dureri in burtica, m-am mai linistit. Oricum va scriu diseara ca sa am si parearea doctorului.

Florinela, La Multi Ani !!!

Petrean (Bogdana) ai o atitudine extraordinara si imi place foarte mult cum gandesti. Cu sotul alaturi intr-adevar suntem puternice, si eu simt ca daca il am langa mine pot misca si muntii ! Ai sa fii o mamica frumoasa cu 3 prichindei si timpul iti va confirma ca ai procedat bine in deciziile pe care le-ai luat ! Te imbratisez !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petrean spune:

Petra am trecut prin multe in viata..chiar daca am doar 28 ani maine poimaine si am invatat sa lupt pentru ceea ce iubesc si vreau. In rest, fiecare sa faca ce-l duce capul
Iar cu intepaturile..eu le-am avut timp de o saptamana in fiecare dimineata..si dr mi-a zis ca sunt normale

Bogdana
15+ Andrei Luca -15.12.2006

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doranna spune:

URA! mi-apar si mie mesajele acum

sa stiti ca si eu am avut ceva intepaturi, dar n-am luat nimic pana acum, desi stiu de no-spa... nu mi s-au parut chiar atat de insuportabile durerile incat sa iau pastile
acum ma chinui cu raceala... am facut si putina febra (ieri 37,5, de dim. n-am avut, dar acum acum 37,3) incerc sa ma duc la dr. in seara asta, sper sa ma primeasca fara programare;
n-am luat nimic, mi-a fost teama. o prietena (care mai are cateva zile si naste) a luat fervex cand a racit, dar in prospect scrie ca "In absenta studiilor pe animale de laborator si a datelor clinice la om, riscurile tratamentului in aceasta perioada nu sunt cunoscute. In consecinta nu se recomanda femeilor gravide sau in perioada de alaptare."
offfff, sunt tare suparata, daca ma imbolnavesc la 20 grade afara, inseamna ca va trebui sa stau toata iarna in casa (e un fel de a spune, ca n-am cum sa fac asta). de data asta am fost foarte atenta, m-am imbracat bine, am dat drumul la AC pe caldura in casa, de aceea cred ca de fapt nu e raceala, ci mai degraba viroza si nu pot sa nu ma intreb ce o sa patesc cand or sa circule virusi mai agresivi

aveti grija de voi si sa auzim numai de bine!

dorana 13+

Mergi la inceput

pt. Maria_k:

te rog, trece si la mine DPN: 03.04.2008 in loc de 09.04.2008

multumesc!

Mergi la inceput

Buna doranna

Bogdana

POZE

Mergi la inceput

am vrut sa spun 'te rog sa treci...'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Petra, imi mai spunea o mamica ca, corpul nostru ramane tot pe "ritmul" vechi, adica el are automatisme, stie cand trebuia sa vina CM si se comporta ca atare, cu sani mai umflati, dureri in burtica, la unele fele au fost si mici sangerari, fara sa fie ceva grav. Poate fi si de la asta.

Vai, fetelor, asa am o durere de cap, abia astept sa plec acasa. A intrat vreuna din voi la program de 6 ore? Ca pe mine tare ma bate gandul....

15+

Mergi la inceput

petrean, am intrat pe linkul tau cu poze e incredibil de simpatic andrei nu m-am putut abtine sa nu-ti spun asta
si nu-mi vine sa cred ce burtica draguta ai la mine nu se vede inca
doranna 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onuta05 spune:

foarte interesant ce discutati voi aici, mai ales ca si al meu e cam de aceeasi "varsta" cu ai vostri
la toate si sper sa ne primiti si pe noi doi: si alaturi de voi
si mai vb

O minune vine atunci cand nu te astepti !!!

Mergi la inceput

mersi doranna pentru aprecieri..ne mai minunam si noi uneori cat e de frumos, ca noi nu suntem fotomodele:))
iar burtica...eu sunt 3in 1 ca nescafee

Bogdana

POZE

Mergi la inceput