Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (116)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

nu stiu ce are eric... e tare iritat, plangacios... o fi de la raceala??? plange la orice... in plus se sperie si daca stranuta cineva sau tuseste mai aatre... daca rade in hohote... s-a intamplat asta acu cateva zile... oare de ce o fi asa sperios??

orice sfat e binevenit!

mersi!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

pui de morosan...

prima mea vacanta...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
[/quote]

si puica mea e agitata mai mult decat de obicei, se tine de picioarele mele, am pus si eu asta pe seama starii ei de sanatate; si ea se sperie cand stranuta ta-su, dar asta nu de acum, ci de cateva luni; iar cand eu am strigat la ea ca incerca sa vomite s-a pus pe plans ca s-a speriat.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Inca o data va multumesc pt sfaturile/incurajarile referitoare la bb2. Cand voi lua o hotarare am sa va tin la curent.
Eu le admir f tare pe mamicile cu 2 bebei. Ca sa nu mai spun de mamicile cu 2 bebei si fara nici un ajutor din partea familiei.

Adriana, multumim pt urari. azi am trecut o ora prin parc la pranz pt ca am alergat sa imi fac dosarul pt master (legalizari, poze).
Iti tin pumnii pt prima zi de serviciu.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Pls imi spuneti si mie ce le dati bbilor pt cresterea imunitatii? Spunea Lala parca la un moment dat de un sirop homeopat, vine frigul si sa fim pregatite!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Vasari, trece-ma cu o pers, o sa vad cu cine vin la petrecere, in functie de ziua in care se hotaraste evenimentul, daca e seara sau in wk vin cu sotu, daca nu cu sor-mea si cu premergatoru , ca sa se plimbe linistita sa poata si maica-sa sa ceva!
Bey a mea seara sta in premergator pana la 9 cand ii dam de mancare, apoi o mai obosim in pat pana adoarme. La un moment dat pe la 8.30 liniste, nici o haraiala nu se mai auzea, Alesia nicaieri. O gasesc in hol intr-o nisa mai intunecoasa, adormita cu capul pe jucariile de la premergator. Era adormita lemn, n-a simtit nimic la dezbracat, culcat. He-he, daca o tine asa pana la majorat m-am scos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adyanna spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Citat:
citat din mesajul lui adyanna

Citat:
citat din mesajul lui ellis

Buna dimineata.
Mai scriu si eu, ca a adormit puiul. De azi ii voi da ANTIBIOTIC, cred ca am incercat destul, ii dau amoxicilina, ca vad ca e mai rau cu mucii, adica intr-o ora o aaspir de 5-6 ori, adica la vreo 10 min, ca sa poata respira; noaptea se ineaca, nu doarme bine nici ziua, nici noaptea, e schimbata...acum nici laptele nu il mai bea pe tot.
Sa ii dau si biotics?

Neaparat da-i si Biotics pe langa antibiotic. Si se mai continua inca o saptamana dupa ce termina antibioticul. Altfel sa nu faca vreo candidoza sau altceva asemanator, Doamne fereste!

dau biotics, dar cum? ca scrie ca in lapte...pai cat lapte sa bea si ea?

Eu ii dadeam Antoniei 2 pliculete pe zi, unul dimineata si unul seara in bibele cu laptic. Asa scria pe prospect, parca...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Inca o data va multumesc pt sfaturile/incurajarile referitoare la bb2. Cand voi lua o hotarare am sa va tin la curent.
Eu le admir f tare pe mamicile cu 2 bebei. Ca sa nu mai spun de mamicile cu 2 bebei si fara nici un ajutor din partea familiei.

Adriana, multumim pt urari. azi am trecut o ora prin parc la pranz pt ca am alergat sa imi fac dosarul pt master (legalizari, poze).

Matei la mare

Merci!
Si spor la invatat!
De fapt, nu stiu daca am mai spus pe aici, si eu sunt boboaca!
Sunt anul I la Finante la Univ Titu Maiorescu. Asa ca poate ma duc la balul bobocilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mey, ai tinut secret ca esti boboaca . Poate mergem amandoua la balul bobocilor. Ii lasam pe tatici acasa cu puiutii si noi mergem sa ne facem de cap .

Citat:

Citat:

Matei la mare

Merci!
Si spor la invatat!
Sunt anul I la Finante la Univ Titu Maiorescu. Asa ca poate ma duc la balul bobocilor!

Adriana si Antonia ( 2.12.2007 )
Asa creste

Mirese cu stil si farmec www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?bid=3&folder=Mirese cu stil si farmec" target="_blank"> ady1 si ady2

Matei la mare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Vasari, trece-ma cu o pers, o sa vad cu cine vin la petrecere, in functie de ziua in care se hotaraste evenimentul, daca e seara sau in wk vin cu sotu, daca nu cu sor-mea si cu premergatoru , ca sa se plimbe linistita sa poata si maica-sa sa ceva!
Bey a mea seara sta in premergator pana la 9 cand ii dam de mancare, apoi o mai obosim in pat pana adoarme. La un moment dat pe la 8.30 liniste, nici o haraiala nu se mai auzea, Alesia nicaieri. O gasesc in hol intr-o nisa mai intunecoasa, adormita cu capul pe jucariile de la premergator. Era adormita lemn, n-a simtit nimic la dezbracat, culcat. He-he, daca o tine asa pana la majorat m-am scos !

Mergi la inceput

Citat:

Mey, ai tinut secret ca esti boboaca . Poate mergem amandoua la balul bobocilor. Ii lasam pe tatici acasa cu puiutii si noi mergem sa ne facem de cap .

Citat:

Citat:

Matei la mare

Merci!
Si spor la invatat!

Matei la mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis biotics le-am dat in 50 ml BABY DRINK... cel mai baut era cel de dimineata, inainte de lapte...
sheri voi cat dormiti ziua? si eu am incercat varianta obosit cu premergator.... dar am schimbat placa: nu se mai doarme dupa ora 17.. asa ca la 20-20:30 noi facem deja nani si mami are timp pt. ea si tati

v-am pupat! somnic usor

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput