Viata in Germania (53)
Raspunsuri - Pagina 12
Alina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui maraki Amonar, poti vota doar la consulatul nostru dar nu stiu care e cel mai apropiat de tine. Eu nu mai votez, de fiecare data imi dadeam programul peste cap ca sa ajung la consulat pt votare, am ajuns la concluzia ca nu mai am cu cine sa votez Monica http://www.community.webshots.com/user/maraki36 mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 ) Foto Angelo Angelo1 Angelo2 Angelo3 Angelo4 filmulete maraki5 |
Monica,
De data asta exista "votul alb"adica votezi in alb pt ca nu-ti place nici un candidat...
Eu ma rog de maica-mea sa mearga sa voteze "in alb"pen'ca nu mai are incredere in nici un candidat .Toti numa'
Alina
maraki spune:
Alina oricum nu rezolv nimic cu votul ca se anuleaza nu? Ar fi pierdere de timp sa stau pe drumuri
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
zuzunaki spune:
maraki,nu te confuza,te rogNoi vorbim de kritharaki,da?Nu toti stie ce e ala
Te asigur ca in supermaket(de ex.eu am luat de la Kaufland)il gasesti sub denumirea de Reisnudel(cred ca le zice asa fiindca au forma orezului oarecum),dar tre' sa fii atenta la compozitie sa fie "aus Hartweizengries",deci sunt paste!Pe tine nu te intereseaza reisnudel alea facute din faina de orez.Daca -mi amintesc bine marca e Jeremias,dar nu bag mana-n foc.Oricum vineri ajung la Kaufland si-ti zic exact.Mai gasesti si in magazinele turcesti ,sa stii.Sau zi-le rudelor cand vin din Grecia sa-ti aduca provizii.Eu asta vara i-am pus soacra-mii vreo 20 pungi cu kritharaki si couscous ca a venit cu masinaPustii mei sunt innebuniti
Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu
STUTTGART CAMPIOANA!!!
Amonar spune:
Fetelor, eu pana acum nu m-am strofocat cu votul ca nu prea am avut nici in clin nici in maneca cu ce se intampla in Romania. Dar acum vor sa se bage peste noi, astia de afara..si asta ma deranjeaza. Acum s-or trezit ca trebuie sa fim reprezentati in Parlament ca se ne rezolve draq stie ce....Speram sa pot vota ceva care ori sa ma lase in pace ca ma descurc de 19 ani singura in afara tarii ori sa fie cineva (sau partid) care sa-mi reflecte mentalitatea occidentalizata oarecum. Dar, nu exista asa ceva, mi-e teama. Nu stiu ce-i cu votul asta alb....ce se poate face cu el? Daca am vota toti Romanii din afara cu votul alb, ne-ar lasa naibii toata sleahta aia in pace....zic eu.
De Consulat nu stiu, trebuie sa ma interesez.
DidiAlex spune:
citat din mesajul lui zuzunaki maraki,nu te confuza,te rogNoi vorbim de kritharaki,da?Nu toti stie ce e ala Te asigur ca in supermaket(de ex.eu am luat de la Kaufland)il gasesti sub denumirea de Reisnudel(cred ca le zice asa fiindca au forma orezului oarecum),dar tre' sa fii atenta la compozitie sa fie "aus Hartweizengries",deci sunt paste!Pe tine nu te intereseaza reisnudel alea facute din faina de orez.Daca -mi amintesc bine marca e Jeremias,dar nu bag mana-n foc.Oricum vineri ajung la Kaufland si-ti zic exact.Mai gasesti si in magazinele turcesti ,sa stii.Sau zi-le rudelor cand vin din Grecia sa-ti aduca provizii.Eu asta vara i-am pus soacra-mii vreo 20 pungi cu kritharaki si couscous ca a venit cu masinaPustii mei sunt innebuniti Mami de pufulet pufilos si Sofiliciu-un deliciu STUTTGART CAMPIOANA!!! |
Zuzi, tu ai scris Reisnudel....sa inteleg ca induci lumea in eroare , oricum daca sapam mai mult aflat de ceva de origine greceasca si faceam www.hellenic-shop.com/product_info.php?pName=22205-misko-kritharaki-reisnudel-mittel-500-gr-p-68" target="_blank">legatura.
citat din mesajul lui zuzunaki maraki, nici eu nu stiu cum sa le zic in romaneste,dar in germana sunt reis nudel:))(sunt paste,btw,dar in forma de orez) monu,cu placere |
in fine pt alti bagatori in seama ca mine aici mai multe info, cand ai denumirea corecta
zuzunaki spune:
DidiAlex,
unu la mana:nickul meu e zuzunaki,fa un efort te rog,si scrie-l cum trebuie;doi la mana,maraki mi-a adresat intrebarea direct:
[quote]citat din mesajul lui maraki
zouzounaki pls cum se traduce in romana xritaraki? Habar nu am ce sant,nici orez/nici paste Mananca fii-miu mult dar nu stiu ce sant exact in romaneste
deci nu vad rostul interventiei tale(a ba da,stiu ca esti "abonata" sa intervii numai cu zāzanie,asa ca permite-mi mie )
maraki stie despre ce vorbesc,asa ca inc-o data:nu vad de ce nu taci daca nu stii despre ce e vorba.In plus,i-am explicat lui maraki ca sunt intalnite sub denumirea nemteasca de reisnudel,dar sunt din Hartweizengriess.So???Mai ai ceva de adaugat?
A,multumim mult ca ne luminasi cu wiki,noi nu stim ce e kritharaki.OMG,asa cevaaaaa
p.s.maraki,cu alta ocazie te ajut cu info pe pm.
STUTTGART CAMPIOANA!!!
zuzunaki spune:
citat din mesajul lui DidiAlex in fine pt alti bagatori in seama ca mine aici mai multe info, cand ai denumirea corecta |
Daca tot le stii tu pe toate ,zi-ne si noua denumirea corecta in germana,ca in greaca zau ca ne -ai fost de maaaaare ajutor!
STUTTGART CAMPIOANA!!!
maraki spune:
Luati cate o floare de la mine si nu va mai certati
Zouzounaki eu faceam misto de Giorgos ca spunea "manestra" Credeam ca e cuvant mai taranesc
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Alina spune:
citat din mesajul lui Amonar Fetelor, eu pana acum nu m-am strofocat cu votul ca nu prea am avut nici in clin nici in maneca cu ce se intampla in Romania. Dar acum vor sa se bage peste noi, astia de afara..si asta ma deranjeaza. Acum s-or trezit ca trebuie sa fim reprezentati in Parlament ca se ne rezolve draq stie ce....Speram sa pot vota ceva care ori sa ma lase in pace ca ma descurc de 19 ani singura in afara tarii ori sa fie cineva (sau partid) care sa-mi reflecte mentalitatea occidentalizata oarecum. Dar, nu exista asa ceva, mi-e teama. Nu stiu ce-i cu votul asta alb....ce se poate face cu el? Daca am vota toti Romanii din afara cu votul alb, ne-ar lasa naibii toata sleahta aia in pace....zic eu. De Consulat nu stiu, trebuie sa ma interesez. |
Ramona ,uite aici citev ceva despre www.citynews.ro/Votul-alb-protest-impotriva-fraudarii-alegerilor 24872" target="_blank">votul alb.
Eu recunosc ca sunt tufa de Venetia la politica actuala romaneasca,nu ma mai intereseaza,nici nu mai am drept de vot pt Ro.
Ei,mama mea care e inca la noi se uita zilnic la emisiunile din campania electorala si imi zicea de existenta votlui alb ca o alterativa...o fi,nu o fi,sa-mi spuneti voi .
Alina
Amonar spune:
Alina, mersi pt pont :-) Si eu ma uit la TV la politica dar nu rezist prea mult....ma uit mai mult la serialele turcesti pe Kanal D