Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)
Raspunsuri - Pagina 9
CADIA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Just, dadacele bune sunt tare greu de gasit. Si cer si mult. Ai mei mi-au propus sa o ia pe bebita sa o creasca la ei, adica la 300 km distanta iar noi am sarit pana in tavan si am refuzat categoric. Mai ales sotul meu care e foarte posesiv cu bebe si inca e in burtica. Zice ca bebe e numai a lui. Asa ca in primele luni va sta mama cu noi iar apoi, dadaca. Bee 22+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Bee, tu cam cat vei sta CIC? Daca ai mai zis, scuze

22+cu
CLARA
mvb spune:
Ira suna medicul si spune-i de febra.....sa-ti dea ceva, pt ca febra nu e buna, nici pt tine, nici pt BB...si imediat se lasa noaptea, cand temperatura corpului creste usor mai mult in mod normal
justme25 spune:
| citat din mesajul lui flowerbee Just, dadacele bune sunt tare greu de gasit. Si cer si mult. Ai mei mi-au propus sa o ia pe bebita sa o creasca la ei, adica la 300 km distanta iar noi am sarit pana in tavan si am refuzat categoric. Mai ales sotul meu care e foarte posesiv cu bebe si inca e in burtica. Zice ca bebe e numai a lui. Asa ca in primele luni va sta mama cu noi iar apoi, dadaca. Bee 22+![]() http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png |
Nici ai mei nu sunt aproape..200km..uff..v-am zis..de pe acum ma apuca disperarea! Oricum..vom trai si vom vedea. La cresa de la ce varsta ii primesc?
Justme
26+http://bd.lilypie.com/sejIp3.png
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=justme25&year=2009&month=1&day=3&babycount=1
http://community.webshots.com/album/565627790XVIufn?vhost=community
flowerbee spune:
Cadia, eu voi sta doar cele 126 zile. Apoi am 35 zile lucratoare de CO, plus inca 30 zile lucratoare concediu de studii (trebuie sa dau deful). Sper sa pot invata. Nu stiu daca voi intra pe cele 6-8 mil.
Acum fetelor, depinde f mult de modul in care se acomodeaza bebe si de sanatate. Eu pot sa zic acum ca stau X zile si de fapt sa stau mai mult. Sa speram ca vom fi sanatoase si bebeii la fel. Asta conteaza.
Ira Liza, pune castile pe urechi, intra pe Youtube si gaseste Mozart si gandeste-te la fetisoare zambitoare a ingerasului din burtica.
Bee
22+
http://bd.lilypie.com/6jfFp3.png
mvb spune:
Ma duc sa fabric o pizza...a sunat sotul si e in pofte
......a avut si el o zi plina si chiar ca merita!
25+ si voinicul mamii DENIS CRISTIAN
Naty spune:
| citat din mesajul lui CADIA Naty, ai gasit cofetaria PITICOT? Felicitari pt. bulinutza ![]() 22+cu CLARA |
Merci
. Nu am cautat cofetaria inca fiindca am avut un weekend super full. Il trimit pe sot zilele astea.Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
24+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Leditia spune:
Ira,stai linistita ca nu ai zgandarit nimic.Tu ai intrebat ceva,noi am raspuns..mai mult decat civilizat zic eu.Asa ca nu vad nici o problema
Cand spui ca ai febra..vbesti la figurat sau la propriu?Ca ma gandeam sa-ti zic ca sa ai grija ca febra nu e buna in sarcina,dar pe de alta parte stiu ca ai o zi aiurea la job si mi-e sa nu vbesti la figurat..Oricum ar fi,ai grija de tine.
POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Stellutza spune:
Buna ziua burtici.
Am pierdut ceva vreme citind ce ati scris cat timp am lipsit...
Saptamana asta noi implinim 21 saptamani si bebelusa mea este o terorista care se misca incontinuu, si mai imi si frige cate una de ma doare cate 5 min.
Legat de subiectele atinse astazi, mi-se par super, mai ales cel cu serviciul. Aveam impresia ca sunt printre putinele cu prb asta dar se pare ca fiecare in ziua de azi are un credit de casa, masina sau nevoi personale si m-am panicat foarte tare cand am aflat ca sunt gravi. Aveam in cap doar ca din salariul sotului si cei 800 lei vom sfarsi infometati
. Eu fiind economist, am ales acum 3 saptamani un curs de contabilitate intensiv si chiar inainte de a naste, voi incepe sa lucrez acasa, cu cateva firme mici si in stilul asta poate voi ajunge dupa cei 2 ani sa pot ramane in continuare acasa cu bebitza mea. Eu cred foarte tare ca cea mai buna educatie este cea data de mama.
Subscriu si eu cu pipi des, defapt eu imi pun alarma sa sune la 4 noapte sa fac pipi ca altfel ma trezesc cu dureri groaznice de burta .
Am luat in 21 saptamani 6 kg si mananc enorm
, de 3-4 ori pe zi, + 2-3 greph si niste biscuiti inainte de culcare .
Pe 10 octombrie avem morfo si il rugam pe Doamne-Doamne sa fie bine , si pt noi dar si pentru voi toate.
Legat de papa, am aproape 2 luni decand mananc doar mancare gatita ca fel principal. Am eliminat tot ce inseamna fast food, carnitza prajita, cartofi prajiti... si cel putin odata la 2 zile pap ciorbitza foarte acra
Hainutze??? cum stati cu ele? pe mine ma mai incap 2 perechi de pantaloni atat si nu am gasit pantaloni de gravi
stiti voi pe unde as putea gasi? ca la capit. incaltaminte eu am trecut direct la cizme si imblanite
ca doar imi este frig la picioare si nu vreau sa ma imbonlavesc, nu conteaza ca rad toti de la munca de mine ![]()
+21 cu
Maya Maria -Lorena
Naty spune:
ledi 
bee tu ziceai de gustatul mancarii lui bebe? Pai da, se cam gusta ...
va trebui sa te obisnuiesti cu diferite gusturi. O sa vedeti, va veti obisnui nu niste chestii la care nici nu va gandeati.
Si nu, bebeii nu mananca ce se gaseste in casa. Cand incepe diversificarea, aceasta se face cu foarte multa grija, pana se obisnuieste bebe cu gustul nou dureaza ceva (prin gust nou intelegand fructe, legume, supica, carne slaba, cereale si nu orice). Pana la 1 an nu au voie o gramada de lucruri, pana la 3 inca altele si nici dupa aceea nu mananca chiar orice. De exemplu Ioana mea chiar si la 4 ani nu bea sucuri din comert, nu mananca porc, nu mananca nimic gen fast food, mananca putine mancaruri cu sos si putine prajeli si foarte rar dulciuri de cofetarie (numai cofetarii testate. Mancarea o fac cu putina grasime si incerc sa axez meniul pe legume, fructe, peste si carne slaba. Dar e drept ca eu am o dambla cu mancarea sanatoasa ![]()
Pentru fetele care urmeaza sa ia bone, sfatul meu este sa le luati cu cel putin 1 luna inainte sa va intoarceti la servici, ca sa le urmariti, sa se acomodeze bebe cu ele si ele cu bebe.
Eu una sunt norocoasa ca am parintii aici si, desi lucreaza, mama are un servici foarte lejer, lucreaza mult si de acasa si poate supravegea bona.
Raluca, mami de Ioana - Alexandra (10.10.2004) si
24+ cu 
Ioana la 3 ani
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI