Mamici anti-stres de ianuarie februarie 2009 (59)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

crisspolis,noi schimbam semnatura deodata...deci daca uit(motive de gravida) sa imi aduci aminte. mama mea e pensionara,a iesit la pensie din aia grabita acum 2 ani de zile. si mie mi-ar prinde foarte bine sa vina,macar ea stie sa imi arate sa fac una alta...inclusiv papa pt bb!
azi al meu...mi-a zis ca de vreo 2 saptamani vorbesc foarte aiurea...adica una zic si alta gandesc,ca uit si ca nu ma concentrez...asa e!!! va dati seama ca daca as fi avut doi,uitam si cum ma cheama...as fi umblat cu o pancardat dupa mine!

23S+sa fii alaturi de noi pana ne nastem sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Buna dimineatza, burtici!

Cu intarziere & scuze, La Multi Ani, IRINA.C!
sper k te-ai distrat bine aseara.

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Buna amiaza, fetelor!

IRA, pune linkul la rezumatul ala legislativ, te rog...

cu Daria Nandini de 6 luni+

Daria: "posedata de bine" (persana)
Nandini: "cea care se bucura de fericire" (hindusa)

Sa stai cuminte in burtica, sa te faci mare, c-apoi cuceresti tu lumea!

Doua linkuri, cu pupici & respecte pentru creatorii acelor pagini, MARIUS si RAMIHA pt k efortul lor ne-a salvat noua, celorlalte, timp - timp pe care il dedicam, printre altele, gandindu-ne cu dragoste la micii nostri puiutzi de om:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=123679

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=101157

Sa cititi din cand in cand pagina legislativa, e plina cu info extrem de utile.

Tot necajita sunt; insa starea febrila mi-a scazut aseara in drum spre casa, fara pastile fara nimic, semn k mi-a fost provocata de stress; dealtfel, nu e prima data cand mi se intampla asa, insa uitasem legatura intre suparare/panica si febra. In schimb, azi-noapte m-am trezit brusc din somn inecandu-ma cu suc gastric, am tushit o ora dupa asta. Ce sa va mai spun? plina de bune intentzii aseara inainte de culcare, m-am apucat sa umblu cu forfecutza la degetul mic de la piciorul lui tati si l-am facut zdrentze! n-am mai vazut asa o hemoragie de cand sunt! zici k ii taiasem degetul cu totul! si da-i plans iar...

Urata zi a fost ieri, D-zeule! hai k poate azi nu se mai intampla atatea...

Revin mai tarziu, ma duc sa-mi pun putina cafea in lapte, pup fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi_2003 spune:

buna dimineata fetele

moooor de somn desi azi am dormit pana a sunat ceasul lui cristi, la 7.20. ca al meu la 6.15 l-am oprit

hainutele sunt ffff frumoase - daca mai comanda cineva de acolo sau din alta parte va rog sa imi ziceti ca vreau sa iau un cadou pt nasa mea care sta sa nasca zilele astea

cine zicea ca are o prietena care a nascut la 6 luni? ce face bebele?

25+ cu T. Carol

sa fii sanatos pana la 40+ iubi lui mama
http://bd.lilypie.com/z4XWp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

NEATZA

INCERC SA MA TREZESC, SI POATE REUSESC SI PE VOI!!!!!!!

IRA, si eu folosesc scelasi "truc" cu cafeaua in lapte si tare bun e

CRIS, sa poarte bebe sanatos lucrusoarele!!!!!

22+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Neatza..
wow,cris30,cand citesc ce scrii tu acolo nu-mi vine in cap decat "Doamne ce inapoiati suntem noi si cati ani ne mai trebuie sa ajungem la nivelul acela"
Oricum daca contractiile nu ti-au scurtat colul,e inchis,eu zic ca e super ok.Da,sunt femei care au contractii nedureroase mai devreme de 28 de sapt,ca atunci cica ar trebui sa inceapa..dar dr mea a zis ca nu-s bune la varsta asta..Si la mine au inceput devreme,dar asta e,tratament la greu,zacut la pat si mergem inainte..bb sa fie bine ca ajungem noi si in dec...Eu am target..37 de sapt implinite!Pana atunci pun dop..

Ira,ma bucur ca ti-a trecut febra.Ai grija de tine si incearca sa nu te mai stresezi atat.

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Uitasem..Cristi felicitari pt hainute,sa le poarte bb sanatos.

Cadia cum esti azi?

POZE
Minunica mea
25+ cu David Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:

Buna amiaza, fetelor!

Doua linkuri, cu pupici & respecte pentru creatorii acelor pagini, MARIUS si RAMIHA pt k efortul lor ne-a salvat noua, celorlalte, timp - timp pe care il dedicam, printre altele, gandindu-ne cu dragoste la micii nostri puiutzi de om:

Tot necajita sunt; insa starea febrila mi-a scazut aseara in drum spre casa, fara pastile fara nimic, semn k mi-a fost provocata de stress; dealtfel, nu e prima data cand mi se intampla asa, insa uitasem legatura intre suparare/panica si febra. In schimb, azi-noapte m-am trezit brusc din somn inecandu-ma cu suc gastric, am tushit o ora dupa asta. Ce sa va mai spun? plina de bune intentzii aseara inainte de culcare, m-am apucat sa umblu cu forfecutza la degetul mic de la piciorul lui tati si l-am facut zdrentze! n-am mai vazut asa o hemoragie de cand sunt! zici k ii taiasem degetul cu totul! si da-i plans iar...

IRA, MULTUMIM MULT PT LINK-URI

22+cu CLARA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Si eu m-am trezit de dimineata, in sfarsit am reusit sa fac secretia vaginala, asistenta a fost foarte draguta cu mine, a zis ca recoltare de pe col (pentru PAP, de exemplu) nu pot face, din cauza problemelor mele cu sarcina, ei nu au voie sa recolteze de pe col, ca pot provoca deschiderea lui. Am facut si urocultura.

Acum mi-e somn.

Copilul meu nu ma mai lasa sa stau pe nicio parte, ma loveste cu indarjire, ca apucatul, nu stiu cum sa mai dorm... Cum arata o perna de-aia de gravida?

IRA, multumesc pentru link-uri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Bine ai revenit, cris30, ai grija de tine si de copilas, odihneste-te si fa activitati placute!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

Citat:
citat din mesajul lui CADIA

Citat:
citat din mesajul lui IRA_LIZA

Citat:

Buna amiaza, fetelor!

IRA, MULTUMIM MULT PT LINK-URI

22+cu CLARA

CADIA, sa ne fie de folos! multumiri inca o data celor care ne-au pus la dispozitzie, organizat si in rezumat, cam ceea ce aveam nevoie sa stim pt schimbarea asta de viatza care ne asteapta, mai ales k noi voi naste pe timp de iarna si ma gandesc cu o oarecare ingrijorare cum Dzeu o sa alergam pe la diverse institutzii pe frig, cu bebe mic in grija, k sa depunem diferite acte/dosare si, eventual, sa ne izbim de obtuzitatea divershilor functionari de stat care alta treaba n-au decat sa fie amabili cu niste biete mamici si asa suprasolicitate din toate p.d.v.

Asa, uite k gratzie unor oameni dragutzi, avem un start f bun in strangerea de informatii ref. la actele necesare, drepturile care ni se cuvin, procedurile de urmat...bravo si cinste lor din partea, sper, a intregii noastre Odisei!

MARIUS & RAMIHA

si

Mergi la inceput