Placare pereti cu PAL
Buna,
Aseara am vazut intr-un restaurant niste placi de pal aplicate pe pereti. Dadea super bine...nu m-am gandit sa fac si niste poze.
Singura problema ar fii PAL-ul sau mai bine zis dimensiunea placii de PAL. Peretele era impartiti in doua adica era despartit de o banda de PAL mai deschisa la culoare, un pic mai jos de jumatate.
Stiti cumva de unde as putea sa procur PAL de dimensiuni mari? Adica as vrea sa fie macar partea de sus si cea de jos dintr-o bucata.
M-a fascinat. dadea foarte bine.
Nunta-graviduta cu Calinut + Poze Calinut la 1 anisor si 4 lunici
www.dropshots.com/liliana_28" target="_blank">Calinut
Raspunsuri
lorellay spune:
Eu nu-mi pot imagina cum vine!
Sorana 
32+
si
Codrin 3 ani
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[Despre Codrin]
Poate va place poza mea...www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese cu stil si farmec&page=3" target="_blank">
sunt...lo1.
sanziana72 spune:
Eu stiu sa iti spun de un magazin in Brasov , dar nu cred ca te ajuta
.
Parintii mei au pus in bucatarie in loc de faianta PAL. Arata frumos si da o atmosfera mai calda. Doar ca se cam pateaza intr-o bucatarie.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
Rufus spune:
Cred ca nu e pal simplu, e vorba de un lambriu. Cauta la lambriuri, poate vezi ce ti-a placut. Gasesti in multe locuri.
poze multe cu noi
Ana a implinit un an
2006
2007
liliana_28 spune:
Rufus - Stiu si eu de lambriu insa nu la el ma refer. placa de lambriul este o subtire si lunga. Eu vreau o placa mare de pal, mare cat sa imi acopere jumatate de perete.
Initial cu lambriu am vrut sa facem dar..pe parcurs ne-am sucit.
sanziana72 - imi poti spune unde au gasit parintii tai placi de pal de dimensiuni mari? te rog.
Multumesc.
sanziana72 spune:
Eu am vazut un magazin care vindea PAL de dimensiuni mari in Brasov, langa magazinul Tekzen.
Mi-am adus aminte ca aveau si un site. Tocmai am dat o cautare si am descoperit ca are sediul in Bucuresti.
Cauta dupa Regency Company si vei gasi site-ul, cu ro in coada.
In Brasov au un depozit cu bucati mari de PAL pe care le poti cumpara si pe care ti le taie cum vrei tu.
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
liliana_28 spune:
Multumesc mult. Am intrat pe site, am calculat.....o sa le facem o vizita.
Inca o data multumesc.
mama_lui_alex spune:
cred ca nu era pal...de regula la faza asta se cam foloseste mdf sau tego (si ambele sunt al naiba de scumpe..dar si f. rezistente..si au intr-adevar dimensiuni mai mari decat foaia de pal).