Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 7
kay spune:
kid, am inteles regula cumparatorul achita taxele de livrare. dar eu ce zic la posta? scuze daca par tampita, dar eu si posta romana... planete diferite.
Vasari, oki.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mica0307 spune:
ttzenika, eri_ka si misha71 felicitari pentru licitatiile castigate. Va rog sa luati legatura pe PM cu persoanele care au oferit produsele castigate de voi. Multumim.
Licitez si eu pentru 17 din bazarul pentru adulti 11 Ron
alinamoro spune:
Am primit ieri coletul de la arcadia, multumesc.
(imi vin bine blugii)
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
doxinu spune:
muuh te astept pe PM de vreo luna sa-mi zici cum facem sa-ti dau hainutele pe care le-ai castigat
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
kay spune:
ce ma enerveaza ca nu pot posta pozele cu hainutele de iarna diseara imi recuperez laptop-ul meu si le pun ! PAROL !
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
misha71 spune:
mica, multumesc. am platit tot si in plus 50 RON (ca donatie)
Prietenie de suflet
LOC DE DAT CU CAPU'
ckristina spune:
dicirstea,kid ieri m am intors si sotul meu a uitat de pachete;acum am trimis o pe mama pa posta sa le puna;iertare!
dicirstea acum am vazut si sfatul tau pe pm..ai avut dreptate... era sa pierd avionul... am ajuns in ultimul moment;
licitez si eu de la bazarul pt adulti pozitia 21-15 ron
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
eri_ka spune:
Vad ca sunt castigatoarea unor licitatii facute de ariel_7000. Maine merg la banca si apoi scanez chitanta si o trimit. Imi spuneti o adresa de email ptr asta?