Bazar pentru SONIA (2)
Raspunsuri - Pagina 6
ariel_7000 spune:
dragele mele, pt ca rochitele, jachetelele si bluzitele de fetita (nu cele de bebe) nu au masuri clare, cel putin nu pt mine, am adaugat la fiecare poza cate un comentariu, in care am scris niste dimensiuni (lungime, talie, umeri, maneca), poate in felul asta va ajuta mai bine sa va dati seama despre ce este vorba.
ma bucur ca v-au placut lucrusoarele alexutzei! pe masura ce va creste, vom mai dona din ce are, ca acum avem baietzoi .
misha iti raspund la pm in 15-30 min., poate se indura teo sa adoarma, ca ma "ameninta" de 1 ora ca o face, dar inca mai "canta" pe aici:)
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Laura Ioana spune:
Mayaione, multumesc am primit azi rochita, foarte frumoasa, dar pare mititica. Cred ca-i buna pt 6 luni, o voi da cadou nepoticii mele. Dar mi-a fost adusa prin curier , la usa si nu am platit nimic. De ce? Nu trebuia sa platesc eu transportul?
Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Sarcina 2007
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008), Botezul minunii Thea Maria
Atat sunt de mare
Am reusit sa ma intorc pe burtica - filmulete
Prima vacanta a Theei, Am 6 luni, Lacu Rosu si nu numai
jozsaerika spune:
din pacate azi nu am ajuns la banca din cauze de ploaie mocaneasca si copii maraiti...dar maine sigur ii depun
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
kay spune:
vreau sa mai adaug niste hainute de toamna/iarna pentru fetite, 6-9 luni. pe acolo. dar nu imi vede cardu... ce ma enerveaza. si maine dau laptopul inapoi....
inca o data : cine are de ridicat de la mine, si are nevoie urgenta, sau are nevoie curand, rog sa ma sune la 0748998775, pt ca nu am cum sa verific si sa tin pasul cu bazarul.
va pup si va multumesc.
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
mayaione spune:
Laura probabil a platit sotul meu ca el a fost de a pus coletul. Imi pare rau daca e mica, probabil ai fetita inalta:).
kay spune:
Vasari, Maya, sapt viitoare trimit.sa-mi spuneti cum sa fac. adica cu ce trimit. cu curier (vasari) sau prin posta? Maya, cum iti pun la posta? mi-e frica sa nu dispara... lasa ca dau o fuga la Ikea si iau niste cutii de acolo si trimit asa, ca oricum am mai multe de trimis. si cum e cu plata transportului? cum se face?
NU VREA NIMENI TARCUL??? ca nu mai am loc de el in casa... pot sa mai scad din pret? chiar nu mai am loc si nu vreau sa il scot afara ca se deterioreaza... deocamdata e loc de tinut toate hainutele pt bazar.
mi-e asa ciuda ca nu merge sa pun poze, am niste hainute de iarna asa frumoase... pulovarase, bluzite, caciulite... offf
oana deSOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
www.helpsonia.com
povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kid spune:
crissintibun Te rog sa spui daca mai licitezi pt pozitia 309.
kay Daca nu stabilesc altfel, produsele se trimit prin posta, costul fiind suportat de catre cumparator.
Sa-mi spui daca vrei sa modific pretul la tarc.
Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia
Vasari spune:
Kay, eu zic sa le pui intr-o pungulita si sa le trimiti prin posta. Suportam noi cheltuielile. Cred ca e cel mai usor si pt tine.
Alina si Maria - 3 nov 2007
Sa traiesti pe Pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul Soarelui in fiecare an.