Bazar pentru SONIA (2)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Voiam sa merg azi la banca sa achit ce-am castigat,dar mai astept sa vad daca voi adjudeca si cartile.Sa achit tot o data. E ok?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Mariussimiuc si Erika, am trimis deja coletele catre voi, maine-poimaine ar trebui sa ajunga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

mariussimiuc E ok.

Anca Felicitari pentru licitatia castigata. Te rog sa iei legatura pe PM cu florina pentru a stabili cum intri in posesia iepurasului.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

am adaugat o parte din hainutele trimise de didialex din Germania incepand de aici
hainutele se afla la mine
mai urmeaza imediat ce am timp

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

DidiAlex Multumesc pentru produsele oferite

arcadia Multumesc pentru ajutor

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina spune:

Didialex!
Licitez si eu:

352. 10 lei
375. 20 lei
382. 5 lei

Multumesc,
Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Arcadia,Oana cum fac sa iau produsele de la voi?

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

anca, name the place si ti le dau !

tot nu am ajuns la posta, S e plina de muci, tuseste continuu, ii curge nasucul (pt ca e micut-micut) si e taaaaaaaare maraita... si tot nu ajung sa le predau... mai incerc. saptamana asta promit solemn !

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Oana pai acum daca e fata racita lasa ca ne vedem noi.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

anca, stai ca nu mi-s singura pe lume imi trimit mama, fratele, consortul (slabe sanse) !!! gasesc pe cineva sa ti le aduca. zi-mi cam ce zona preferi. de ex mama lucreaza la aaa... stai cu nu stiu cum ii zice... aaa... Timpuri Noi? cred. e o statie de metrou pe Chei, nu stiu exact unde, adica pe la Polivalenta, pe undeva... nu situ daca are sens ce-am zis eu aici, dar incerc. si frati-miu e super-deplasabil ! e ca Scooby-Doo ii dau un Scooby-Snack si fuge dupa monstrii (glumesc, evident). cat despre Al, nu prea cred sa faca ceva ce implica trafic, mai bine doarme...

si fetele cu posta, tot asa. am cuparat cutii, le-am pus. imi trebuie hartie alba sa le impachetez si i le dau cuiva sa vi le trimita. imi cer mii de scuze ca n-am reusit pana acum. DAAAR S e argint viu, nu sta o secunda, nici acum ca e bolnava nu sta zici ca e bagata in priza. vreau sa merg la dr sa o caute de ADHD. sigur n=are nimic, dar e ataaaat de activa ca nu mai stiu ce sa fac cu ea. macar sa elimin toate posibilitatile negative.

v-am pupat ca e in bucatarie, probabil ca vrea sa explodam, are o placere nebuna sa invarta alea de la aragaz

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput