Bazar pentru SONIA (2)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

pai eu stau in Berceni si lucrez la universitate ,intreaba si tu "curierii" tai cam pe unde ne putem vedea.

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

la universitate ii faci o bucurie lui frati-miu ca de acolo se duce la Orange Concept Store... m-au innebunit cu magazinu/cafeneaua asta sau ce-o fi ea... sa-m zici cand si cum, ca se rezolva. frati-miu invata dimineata, la Vianu. adica la piata 1 MAI. zi tu ziua si il intreb si stabiliti cum sa va vedeti. si o sa fie asa de usor sa-l recunosti, zici ca e Noah Gallagher de la Oasis, cred ca nu s-a mai tuns de 100000 de ani...

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

pai eu la 11 ,vineri ma vad cu Florina la universitate...este prea devreme pentru el?

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

si eu in concursul de mirese cu www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">anc1 si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=2" target="_blank">anc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

da, e mult prea devreme pt el. nu se poate pe la 1-2?

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

pe la 2.30 ar fii super ,tot la universitate ,la gura de metrou dinspre batistei

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

Eseea Felicitari pentru licitatiile castigate. Te rog sa iei legatura pe PM cu mica si doxinu. Sa-mi spui si mie cand ne putem intalni sa iti dau hainutele de la ariel_7000 si ghetele de la ckristina.

mariussimiuc Te rog sa iei legatura pe PM cu florina, sa-i spui unde sa trimita cartile.

Anca Pai atunci ne vedem si noi vineri, sa vad daca ne trezim pana la 11, daca nu, la 2:30.

Teodora Ana de Mihail Vladimir(15.05.2007)

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=3d7f6050076153b58e971e" target="_blank">Capsunele minunate de mai-iunie 2007

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia / Bazar pentru Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arcadia spune:

kid, am reuploadat poza nr. 348, ca uitasem sa pozez ca blugii se pot intoarce jos si scurta un pic asta e linkul, si am mai adaugat 2 poze la sfarsit, te rog fa tu modificarile in listuta de pe prima pagina ca eu nu stiu sa umblu acolo

ancadragoman, pai atunci ma infiintez si eu vineri la universitate la 14.30 cu pantalonii in dinti

oana, si calin umbla la butoanele de la aragaz eu zic sa nu te agiti cu adhd, cred ca toti copii nu au stare la varsta asta

Mami de Calin Gabriel (8 mai 2007)

Mergi la inceput

Ana ,deci vii tu la universitate?
Arcadia at ne vedem vineri

poze si filmulete

povestea nasterii

BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

kid, multumesc. Voi achita azi sau maine toata suma (118) si va voi trimite dovada. Dar fetelor ( kid, mica, doxinu) am o mare rugaminte : voi va mai intalniti cumva ( va citesc la capsunei) sau locuiti / lucrati cumva in apropiere de Titan? Sau Universitate/Unirii ( acolo lucreaza sotul)? Eu sunt singura toata ziua cu cea mica, pana seara, si gravi pe deasupra si imi este aproape imposibil sa ma deplasez departe de zona asta. Cum propuneti sa facem?

Mami de fetita si de baietel 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

mai licitez :

366- 8 RON
370- 20 RON

Mami de fetita si de baietel 17+

Mergi la inceput