Bazar pentru SONIA (2)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mi-e asa ciuda ca am atatea haine de pus in bazar si nu merge sa incarc se ofera cineva sa le preia? Sau stie cineva sa-mi repare driverele? ca tb sa le instalez si nu stiu cum, de unde sa le iau etc. daca ma ajuta cineva..

oana deSOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

www.helpsonia.com
povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Kay daca eram in Bucuresti te ajutam cu placere, altfel nu stiu cum. Poti sa mi le trimiti prin posta cumva si sa ma ocup eu de ele, sa le pun in bazar, sa le trimit, cum vrei tu. Soniuta cum se mai simte?

Mergi la inceput

mayaione, saru`mana, da e prea complicat... trebuie sa-mi repar nenorocirile alea de drivere... si nu am nici cea mai vaga idee.

Sonia e bine, zici ca e bagata in priza, e atat de activa, incat nu ma fac fata uneori. azi dimineata avea 9340gr parca... si a trecut de 80 cm. creste grasa mea eu zic ca face muschi, la cat alearga peste tot, se invarte, se suceste... trebuie sa va arat un filmulet cu ea, sa vedeti ce face... dar iar nu merg porcaria aia de driver...

va

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Obisnuiesti sa stai pe messenger? Poti sa-mi dai id-ul tau si cand se trezeste sotul il pun sa te ghideze sa-ti repari calculatorul. Eu nu prea ma pricep la drivere, daca le stie el pe toate, nu m-am mai obosit cu nimic.

Mergi la inceput

mayaione, stau oriunde ca sa-mi repar driverele iti dau acum pm cu id-ul. dar sa stii ca noi tb sa iesim acum trebuie sa merg si pana la posta sa vad ce vor tanti alea ca sa trimit pachetele ala voi si la Vasari.

pii

Sonia

www.helpsonia.com
povestea Soniei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eri_ka spune:

Multumim ariel_7000 , sunt foarte frumoase si potrivite. Mersi Kid ca ti-ai facut timp sa te intalnesti cu mine. O zi senina tututor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

cu placere eri-ka! Doamne ajuta pe Sonia! kid, multumesc inca o data pt ajutor!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Am platit si eu azi 85 RON
Dovada http://good-times.webshots.com/photo/2328109950103994286qHKGCU

Multa sanatate la piticot

de Inisa Ana-Maria si Bianca Nicole

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelais spune:

Buna seara

am reusit sa transfer si eu, cu intarziere, cei 30 ron pt pozitia 240. O sa va scriu si nr ordinului de plata dar l-am facut prin internet tb sa intru maine. Mii de zcuze pt intarziere. Pt ca nu cred ca o sa am timp sa intru in posesia pachetului sper ca nu va suparati daca va rog sa puneti iarasi rochita 240 pe lista activa a licitatiei. Stiu ca mai dorea cineva ochita cea frumusica.
Multa sanatate Soniutei!
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Adelais nu inteleg prea bine. ai facut totusi plata si nu vrei sa primesti rochia? stai ca nu inteleg. eu cui ii trimit acum rochita?

Mergi la inceput