Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Alexandrina, am admirat pozele micutilor tai! Tare figura e poza aia cu amandoi intr-o ladita! Vad ca ati misunat si voi ceva vara asta...Pitica nu mai e pitica.

Poza asta este de vis: http://picasaweb.google.com/inaa.bee/2008#5208292296928606130

Va anunt ca am inceput in mod oficial cautatul unui loc de petrecut Revelionul. Sunt nebuna??? E prematur? Nu vreti sa stiti ce scoruri sunt...

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

gata. vorbit directoare gradinita noua si aproape de casa, depus dosar,(la faza asta am luat-o cam prin surprindere, ca nu s-astepta sa am si dosaru'hop-top pregatit si gata de scos din geanta).
maine ma duc dupa fisa medicala ca numai avea si s-a pus sa caute da' venisera unii sa faca proba la calorifere asa ca m-am simtit generoasa si i-am zis ca vin maine)
spaga zero, ma duc maine c-o floare.
ma duc sa mai pun poze de elvetia, revin cu povesti dupa ce pun si comentarii la ele.
sunt happy ca am rezolvat-o cu gradi, si la asta aproape de casa, la care vroia el.

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

cuscra deci ai nostri vor gradiniti in paralel!

Alexandrina mi-ai amintit de rrromul "meu".

Noki si cam ce vizezi cu Revel-ul?

Mergi la inceput

Corapino, gooood news!!!!

Tania, ti-ai facut oferta de Revelion? Ia baga detalii.

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Vesti bune si de la noi: pare sa ne treaca in sfarsit raceala, Cristi e chiar bine, iar Ana, dupa episoadele urate de tot de duminica, incat ieri am fost la medic, se pare ca se vindeca si ea. Haraia urat de tot duminica/luni, i-a curs si ei ochisorul incat am fost si la ofta'... Offf, offf, pe Cristi reusisem sa-l tinem departe de boli primul an, Ana saracuta deja face a doua viroza in 6 luni, ambele cadou de la fratiorul nazdravan

Camelia, vindecare rapida si usoara Dariei! De otite ma temeam si eu cu mucii astia abundenti

Noki, tot vroiam sa te intreb: cum se impaca Sarah cu limba germana?

Lavi, fain ca incepeti la mijlocie, am vazut la Cristi, chiar daca mai sunt copii incepatori intr-ale gradinitei si care plang, dar se vor da mult mai usor pe brazda avandu-i pe cei mai marisori prin zona. Si cred ca vor invata mai multe si mai repede asa
Cu externalizatul... Alex s-a aratat curios daca nu cumva vreau sa externalizez si alte chestii de care ma plang ca nu am timp/energie , asa ca trebuie sa am mare grija cu asta

Alexandrina, pe unde ati umblat voi vara asta? Vazut pozele, in sfarsit te-am "cunoscut" si pe tine. Frumosi cu totii. Ce curajos e Mihai cu sariturile in piscina!!!

Piticuta mea vad ca trage la greu somnul de refacere, de-abia astept sa se trezeasca, sa papam fructele si sa iesim si noi putin la soare. Asta daca nu cumva mi se intoarce Cristi de la plimbare pana atunci si trebuie sa-l preiau la dezbracat-papat-culcat, caci numai cu mine le vrea pe toate .

Maria, Cristian si Ana Alexandra

Mergi la inceput

Lavi, ORICE ce NU e Bistrita.Pentru ca asta e alternativa, iar eu nu o concep, pur si simplu. Dar nici pe adila nu-l voi putea convinge sa plecam de la Bistrita ca s amergem acasa, in Bucuresti, de exemplu.
DAR..sunt leftera. M-au terminat ratele la masina si toate comisioanele etc. Sunt la pamant cu banii. Deci caut ieftinatura-ieftinaurii. Am vazut o oferta interesanta la Balcik, la vreo 140 euro/pers/3 nopti si e cm ieftina ce am gasit si mi se pare si misto, ca am ce vizita pe acolo.

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Maria, ce figura e Alex cu externalizarile. Nu cred ca ar face el asa ceva cu asa 2 gagici mumoase in casa.

Cu germana, slava cerului fii-mea imi e opusa la gusturile lingvistice, asa ca de cand a auzit prima oare numaratul de la 1 la 10 in germana, respectiv 2-3 cantecele, a fost dragoste la prima vedere si le-a retinut imediat.Deja stie cateva cuvintele, cantecele, cand mergem la spalat pe maini imi zice in germana, la fel si la nani...ii place, e clar!!!

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Noki iti dau dreptate cu Revelul! Go! Dar numai cu Adi, fara frumusica mica!
Iar cu ratele, comisioanele si facturile masinii te inteleg perfect vara asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

dragelor iubite,

am pus poze noi, de duminica asta, cu zambelinele mele (la 'septembrie 2008')

fiti cuminti, ca va pup!!!

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

"Septembrie 2008"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

hello!

Lavi , ma bucur ac e bine Silvia si nu a luat te miri ce din apa aia statuta!

Noki , nu e devreme pentru revelion acum, dupa parerea mea e tocmai bine cu toate ca unii rezerva cu mult inainte. Dar totusi ce fac la Balkic iarna? mai bine la Sibiu la Tania si multa sanatate la amandua!

Roxana , cum sunt copii, sper ca sunt bine

Mada , cat stati in Elvetia si unde mergeti? eu iubesc Elvetia dar cine stie cand si daca ajung...

ma duc sa calc ca am un mare teanc, revin

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput