Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Asadar...am avut ceva timp de poze:

Catutza- foarte frumoase pozele. Imi place mult noua "coifura". Te prinde tare bine.

Alinush- mama, ce pofta de livada mi-ai facut! Se vede ca v-ati distrat si ca v-a priit!Vad ca si missa ta e fana camila, adica sta in carca taticului. La noi nu exista drum in 3, adica si cu Adi, fara camila.

Meems- tare scumpa Rianna cu colantii ei roz!Mama, ce instalatii de catzarat aveti voi pe-acolo!

Noah, ca-s la zi cu pozele...

Si ca tot am avut timp: aveti aici poze bistritene.. Dati cu sagetile in stanga. Enjoy!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

cine mai vrea sa mai mearga aici, unde merge catutza, intr-un we? n-am companie...
http://www.foto-magazin.ro/fotolocation_open.php?art=ftm20/archives/2007/05/veliko_tarnovo.html

mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Noki , frumoase pozele de la Bistrita si apetisant tort

Anda , uite mai multe poze aici :http://www.velikoturnovo-info.ro/foto.html

noua daca ne place vom reveni ori in noiembrie ori la sf lui ianuarie pentru cateva zile.

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

alina, am multe poze de trimis si ca sa nu muncesc degeaba: am 2 adrese de e-mail ale tale, una se termina in fr si una in eu. mai este vreuna valabila?

mami de poet(09.12.2005)
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Io vreau, dar nu stiu in care week-end. Si nici cu ce bani, dar sa stii ca io VREAU!!!! A...cati km sunt pana acolo?

www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki , pana acolo sunt 195km deci nu e departe. Ar fi de platit taxele de pod la Giurgiu si vinieta la bulgari si la intoarcere iar taxele de pod la Russe.
Noi mergem pentru o zi ca nu putem sta mai mult ca lucreaza Mihai duminica, dar o sa ma uit dupa hoteluri/pensiuni ca si pe noi ne intereseaza pentru iarna.

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

helou
am venit. n-am citit nimic din urma si acum tocmai mi s-au trezit (ex)plozii (de fapt numai anais, ca andrei a stat un ceas si s-a jeluit ca sa-l duc la gradinita - ma duc maine sa vb cu directoarea ca nu mai am trai cu el acasa).
poze din viena

fug la copii. va mai scriu, sper sa intru diseara

c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07

margele, zorzonele si briz-brizuri

Mergi la inceput

Destul de aproape, si avand in vedere ca prin Bulgaria drumurile sunt pustii, nu ai treaba...

Uite aici idee super de cazare, dar merge mai ales pentru vara: http://www.chiflikabg.com/contact.php

Mie taman mi-a incoltit in bostan ideea de a merge undeva de ziua bufnitei si de a o serba acolo...Nasol insa ca e toamna si putem avea vreme de rahat...hmmm

Varsta Sarah

Mergi la inceput

Noki , si ce sa faci sa platesti tu tot cazare/mancare si pentru invitati? cred ca te duce cam mult totusi...acum depinde si cate familii inviti.

Corap , bine ai revenit, abia te astept in seara asta sa ne mai povestesti de voi

Bucatareala

Mergi la inceput

noki, ai vreo adresa email alinus, sigura ca e valabila?

mami de poet(09.12.2005)

Mergi la inceput