Colectia de toamna-iarna 2005 (210)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

si uitasem de otite, ai dreptate.

tania, exista vreo modalitate de-a afla ce sport place copilului, dinainte sa le incerce? probabil se poate determina dk e mai inclinat la sporturi de echipa sau ndividuale, dar mai mult decat atat? simplu fapt ca niste competitii sportive la un anumit sport in intereseaza mai mult decat altele poate fi un argument pentru sportul acela? desigur ca dk e pitic probabil nu va avea succes la baschet, oricat i-ar placea lui la tv sau la sala si invers la echitatie, dar intelegi tu ce intreb eu..


mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Anda, ai dreptate...in cazul in care nu e vorba de propriul copil, asa, de documentare. E bine ca mama sa stie, sa citeasca, dar si mai bine e sa i se puna un diagnostic corect si, mai mult, sa se gaseasca modalitati prin care mama il poate ajuta pe copil sa depaseasca aceasta problema. In putine cazuri balbisul dispare spontan, se poate intampla, desigur, dar daca e un caz ce trebuie tratat, atunci tratamentul trebuie inceput cat mai devreme.

Nu trebuie sa sperie pe nimeni ideea de a merge la un psiholog, spre deosebire de psihiatrii - cu care, din nefericire, sunt adesea confundati - psihologii sunt specialisti care se adreseaza in mare parte persoanelor normale. Asadar, cu tulburari tratabile.
SI, ca in cazul oricarei probleme - fizice sau de comportament - consider ca a avea un diagnostic corect de la specialist este cel mai bun prim pas pe care cineva l-ar putea face.


Tot ANDA, noi inca mucim cu totii, tuse tot asa, toata familia, dar cica nu avem nimic . Probabil ca avem sechele de la viroza prin care am trecut...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Seara buna si de la noi, dupa un weekend tare fain si ....sportiv of course:))

Cristina N mersi de idee, da chiar ca nu ma gandisem la traditia asta cu ouale incondeiate. Imi pare rau ca nu am un ou incondeiat din lemn ca sa il pun la material.
Anda nu e tarziu pe saptamana viitoare cand ai tu timp si idei. Le astept cu mare interes.

Lavi, bine ca ai gasit ce vroiai tu pt botez. E tare fain costumasul, doar ca sincer mi se pare scumputz rau de tot, adica echivalent in eur 75 dupa calculele mele???

Madau cum e la camin la voi? Daca mucesti nu ai dreptul sa o duci? Intreb ca aici doar daca are temperatura o tii acasa, in rest nu. Sanatate multa!

Legat de polul cu soacra: sincer nu as putea sa spun cum voi fi si nici nu ma intereseaza momentan aspectul doarece am in fata pentru multi ani intrebarea ce mama sunt si voi fi pt miss. Cred ca suna egoist rau raspunsul meu!

Noki sa iti traiasca sotiorul! Ce cadou i-ai luat?

Hai mey Catutza nu mai fii asa de suparata ca Bia nu minte, sau chiar daca o face e sigur inconstient! Pe mine ma amuza rau de tot situatiile astea....deocamdata.

Fee ce ma bucur ca mai dai un semn! Ca pe mail nu mi-ai mai raspuns de multi ....ani cred! Ma bucur sa va citesc aici atunci! Chiar ca vad ca esti fecioara, pe cat esti? Si eu tot fecioara mi-s!!

Tania ce imi plac mie explicatiile si sugestiile tale! Sa stii ca am copiat multe de la tine....Pup frumosii!

Celalat pol: as vrea mult de tot sa o inscriu la dansuri, din acelasi motiv cu al Catutzei:)) La innot nu, desi i-ar place, din aceleasi motive ca ele Andei: timp indelungat de pregatire: In schimb missa face sport la scoala, au sala de sport si in fiecare dimineata au o ora in sala de sport. Si le place copiilor la nebunie.

Azi am fost la cules de mere, absolut superb! Cum credeti ca un nene sau companie cred ( ca prea era mare livada) s-a gandit sa comercializeze mere si pere? Ei bine a deschis un restaurant ( desi e mult spus), a amenajat un spatiu pt copii si o piatza, a adus un cal si o carutza pt atractie si....multe pungi de plastic pt amatori. Culegi mere si pere cat vrei, mananci cat incape, dupa care la iesire ti se cantaresc merele....si platesti....acolo ceva, cam tot cat ai plati si daca te duci la marketul din coltul strazii tale....Dar ce mai conteaza ca deja esti cu gandul la crumbelul sau placinta pe care o sa o pregatesti plus ramai cu amintirea unei dupa amiezi in natura si intre prieteni. Am pus poze in contul comun ( le-am facut private pen ca contin copii a caror parinti nu cred ca ar vrea sa fie lasate public).

Cat despre bici: da, tot calare pe ea sunt, ba in plus si al meu sotior si-a luat una iar pt miss am luat o remorca!:))) Le puteti vedea aici: http://entertainment.webshots.com/album/567485867BcbwpX
Din pacate bicicleta mea nu se prea vede, dar e pe acolo inghesuita si ea.

Sanatate multa muciosilor!









Alina si Amalia 17.11.2005

Coasta de Azur iulie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, in legatura cu sportul, parerea mea este ca e mult spus, la varsta asta, ce ii place copilului. Mai ales ca, pe masura structurarii personalitatii, ce-i "place" devine sinonim cu "ce reuseste sa faca bine" (in cazul in care e o persoana orientata spre succes, - si atunci te orientezi mai degraba pe actiuni individuale) sau cu "ce e funny" (in cazul in care e o persoana "de gashka", - caz in care merge spre activitati de echipa).

Asa ca nu prea vad alta solutie decat "pe incercate" la varsta de 4-5 ani, si asa nu e prea mare plaja de optiuni. In plus, ceea ce mai stiu de la cumnatul meu, care e antrenor, e ca trebuie incercat cel putin un sport de echipa si unul individual, pentru a testa ambele ipostaze. Hm, eu am dubii in a spune ca daca copilul e mai timd nu trebuie sa faca sport de echipa, ci mai degraba individual, chiar ma gandesc ca la unii poate fii de ajutor dobandirea unui rol necunoscut ca sa-i scoata din timiditatea cotidiana (uneori pare fortat, dar poate a rezultate).

Ca etape de incercare, ceea ce stiu eu:
- 4 ani: inot, balet
- 5 ani: schi, tenis
- 6 ani: fotbal, baschet etc.

aici nu bag mana in foc, sunt informatii adunate si puse cap la cap.



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina , ce-mi plac bicicletele voastre! mai ales remorca lui miss iar ideea domnului cu livada e geniala, ma duc acum sa vad pozele voastre

Noki , drum bun si sa ajungeti cu bine acasa

Tania , multa sanatate la toti. Ce mult imi place mie ce si cum scrii tu, mai ales exlicatiile




Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Alina , nu vad pozele in contul comun de ce oare?



Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)


Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil


Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

MIRI pentru a te linisti, cateste cate ceva despre balbaiala aici
Intre timp mi-am dat seama ca ANDA a intervenit pe buna dreotate, pentru ca ce am scris eu "determinare psihica" poate suna exagerat. Mai bine spuneam "stari emotionale", ar fi mai aproape de intelegerea unui parinte, sa nu isi faca problema ca ar exista nu stiu ce tulburari psihice.


ALINUSH, CATUTZA , ma bucur de feedback-ul vostru, de multe ori ma intreb daca lumea pricepe ceva din ce vreau eu sa zic, ca la vorbit e una, dar cand e vorba sa scriu...

LAVI, tare Nati cu fabulatiile!

Apropo, Che, la gradinita, de joi pana vineri a "calculat facturi". La tot personalul gradinitei. Si-a amenajat el un birou in clasa si, bineintes, cand am aparut eu, mi-a calculat si mie una. De 12 Lei!
Probabil ne-a auzit pe noi vorbind prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Catutza, acuma le-am trimis de fapt, ca am avut o pb tehnica! De altfel nici nu stiu exact ce am trimis, oricum albumul se numeste : La cules de mere ( tare original )
Ma duc sa vad ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bre, eu n-am zis sa nu se duca, am zis sa caute ca-i da google niste rezultate inainte de consultatie, pe ideea ca mi-a parut ca nu stie nimic despre balbaiala si ziceam unde sa caute sa stie si ea. atat. sa se duca, cum sa nu se duca, normal ca specialistul e mai bun decat sa incropesti explicatii si pseudotratamente acasa. repet, doar pt informare, am fost gresit inteleasa.
nu vrea tania sa-mi puna si mie un diagnostic online aici, de ce vreau sa ma arunc din telescaun.... am intrebat ca poate stii tu dk e ceva ce mai poate fi reparat sau nu se cunosc motivele:)) vb serios, chiar dk am alt ton.

ca mi-am adus aminte de consultatii online, joy, n-am raspuns nimic la povestirea ta cu pamantul mamei ca nu-mi permit dk n-am hartiile in fata. da, tribunalul a trisis spre rejudecare la prima instanta, adica judecatoria, e corect cum ai folosit termenul, dar asta e singura intrebare la care-ti pot raspunde dn cele puse de tine. dk vrei sa-mi dai hartiile, ma uit.



mami de poet(09.12.2005)
poze cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.dropshots.com/nichita" target="_blank">filme cu puiutul meu, Nichita-Andrei
www.onetruemedia.com/shared?p=1b0ac86d3df77a7c0a7ba6&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj anual

"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

ANDA, mama, hai ca un diagnostic online nu-mi permit sa pun, dar daca tot te gandesti la telescaun, avem aici, la Paltinis. Doar ca, pentru a ajunge acolo, trebuie sa treci prin Sibiu si aici, dai de mine . Asa ca iti stau la dispozitie oricand ai nevoie .
Ma gasesti si online, pe mess, maine devreme sau la ore tarzii, dupa 22.

Mergi la inceput