lapte praf pentru ciocolata de casa

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

cred ca esenta de rom si in general orice esenta nu prinde bine in ciocolata de casa! (eu prefer o usoara aroma de vanilie luata din ZAHARUL VANILAT... si in plus cea de cacao pentru ca automat punand cacao va avea iz de cacao, nu credeti? )

daaaaaaaaaa... laptele praf RARAUL e genial la ciocolata de casa! (nu am nici o treaba cu producatorul, nu vreau sa ii fac asa o reclama nebuna, dar doar ma rog sa nu dispara - si-asa e foarte prost promovat si rar de gasit produsul - de pe piata ca altfel eu nu mai am variante pentru ciocolata mea de casa! )

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

aaaa... si stiu eu magazinul unde se gaseste laptele asta praf in BUCURESTI... cine vrea sa stie sa ma contacteze (evident in PM)

asa....... eu am ciocolata cu pricina acum in frigider (am mancat deja jumate' ca-i facuta ieri si suntem si multi )

si inca ceva si plec ca stau ca molia pe internet... n-are legatura untul nemtesc cu ciocolata de casa... poate doar o face mai buna! (io am folosit PRESIDENT.. vreti sa gustati? )

si inca ceva: mutati-ne la BUCATARIE cu subiectul!

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui karligutza

cred ca esenta de rom si in general orice esenta nu prinde bine in ciocolata de casa! (eu prefer o usoara aroma de vanilie luata din ZAHARUL VANILAT... si in plus cea de cacao pentru ca automat punand cacao va avea iz de cacao, nu credeti? )

daaaaaaaaaa... laptele praf RARAUL e genial la ciocolata de casa! (nu am nici o treaba cu producatorul, nu vreau sa ii fac asa o reclama nebuna, dar doar ma rog sa nu dispara - si-asa e foarte prost promovat si rar de gasit produsul - de pe piata ca altfel eu nu mai am variante pentru ciocolata mea de casa! )

Mey Karligutza,daca tu preferi ciocolata cu aroma de vanilie asta nu inseamna ca aia cu esentza de rom in ea nu e buna!

Tu nu ai mincat niciodata ciocolata cu rom?

Dana

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Aoleu karligutzo scuza-ma ca m-am bagat in mesajul tau,char n-am avut nicio intentzie!

Mey si subiectul e deja la bucatarie(era de la prima mea interventzie)!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gazzella spune:

karligutza, scuze pentru unde am initiat topicul, scuze si moderatorilor

deci Raraul..., am sa te caut in privat

am vazut retete si cu unt si cu margarina, care-i diferenta?

multumesc tuturor!!!

Felix (3 ani si 10 luni) Bendis (1 an si 10 luni)

Mergi la inceput

andacos si eu imi cer scuze ca m-am bagat in gustul tau privind ciocolata cu rom! pentru mine e o diferenta mare intre gustul ciocolatei de casa care are in adaos esenta de rom si gustul ciocolatei de rom din comert. Oricum, gusturile nu se discuta, asa incat tac si-nghit!

si da, scuze, am vazut ca subiectul era deja mutat la bucatarie dupa ce am trimis eu mesajul, dar n-am mai intrat sa-l editez....

gazzella cauta-te de-un PM ... cu unt iese mai buna la gust banuiesc. N-am facut niciodata cu margarina.

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adablackcat spune:

Mie atunci cand n-am pus si glucoza la compozitie nu mi s-a intarit. Nu stiu sigur ce-i face glucoza, dar asa cred, c-o ajuta la intareala. Despre margarina n-am ce zice ca nici macar n-am avut in casa de mai bine de 10 ani, dapa-i sa stiu cat e de buna... Nici eu nu sunt fan rom, doar in salamul de biscuiti.
Azi am cumparat fructoza, o sa incerc la cioco de casa sa vad daca e vreo diferenta la final.
Gazzella, inca ma documentez pentru "panela". Azi am intrat in magazin naturist dar cand am intrebat s-au uitat la mine ca la o maimuta?! Deci n-au auzit nici ei...

Ada, mami de Iulia (10 iulie 2003) si Vlad (6 mai 2006)

Mergi la inceput