Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (115)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ceska777 spune:

Intru numai sa va spun ca am pus poze pt cine vrea sa ne vada: http://community.webshots.com/user/ceska7777 .
De maine incerc sa ajung la zi cu cititul, suntem iar acasa si cum Benji e rostogoleste prin toata casa poate ma lasa sa intru pe forum....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ginette ,chiar buna faza cu farmacista.eu chiar asa i-as fi raspuns,doctorul veterinar m le-a recomandat dracia asta de nu reusesc niciodata sa o scriu corect OPHTAMESONE-N,hai ca mi-a iesiteste solutie sterila pentru nas,ochi si urechi,da' crezi ca ea stie?

danonique,ce fericire samburel a miscat...Doamne ajuta sa fie totul ok ,sa te bucuri in liniste de sarcina

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

ceska, ce grozav e benji cu ceapa si-a bagat coltii in ea? e mortal, niste slana ii mai trebuia

elle, m-ai omorat cu soacra-ta pe bune. nici a mea nu e asa a dreaq (scuza-ma? )
si tot pt tine.de miri mai sti ceva?

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE
www.slide.com/r/tgz-Xdqm6j-hlN1f0uNjbPyoRH29HC1b?view=original" target="_blank">CLOPOTEI 6 LUNI

Mergi la inceput

avem si noi o veste importanta . piticul se tot trezeste tipand pe la 12 noaptea. e de la dinti astazi i-am vazut sub gingie. aratau asa sper sa iasa repede repde ca de 2 nopti doarme cu mine in pat, altfel nu mai vrea sa inchida ochii si sunt terminata de somn,plus ca tare mi-e ca nu il mai scot de acolo

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

BRAVOOOOOOOOO CAZIMIRUS . virgo tine-te bine ca maine poimaine il vezi .

si matei se tavaleste fetelor pe jos de la vreo 6 luni.are o tactica ,isi baga mainile in gura si apoi freaca pe jos sa adune tot nu-i scapa nimic, nici rotile de la carucior,nici papucii mei de casa

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ceska777

Intru numai sa va spun ca am pus poze pt cine vrea sa ne vada: http://community.webshots.com/user/ceska7777 .
De maine incerc sa ajung la zi cu cititul, suntem iar acasa si cum Benji e rostogoleste prin toata casa poate ma lasa sa intru pe forum....

LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!

Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump - 8 LUNI (23.12.2007)

www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk" target="_blank">Filmulete!
Poze f. noi
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra

Uite un alt pletos buclat , frumos foc si mancacios pe deasupra
Aici e absolut mortal :
http://good-times.webshots.com/photo/2107145240102658297cGfSDe

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ereena

avem si noi o veste importanta . piticul se tot trezeste tipand pe la 12 noaptea. e de la dinti astazi i-am vazut sub gingie. aratau asa sper sa iasa repede repde ca de 2 nopti doarme cu mine in pat, altfel nu mai vrea sa inchida ochii si sunt terminata de somn,plus ca tare mi-e ca nu il mai scot de acolo

Matei-Florin 24.01.2008

PITICUL URIAS
O MINUNE DE 8 LUNI
IN CONCEDIU CU COPILUL
1001 MODURI DE A DORMI
ALBUM ZUZE

Hai Matei cu dintisorii

Mami, ai muuulte sanse sa ramai cu el in pat

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici, nu stiu nimic de miri .. nu m-a sunat, nu m-a apelat. ma rog sa fie totul bine!

ceska de milioane benji pletoselul. e tare frumos si scump. ce-mi place in poza cu ceapa si in cea cu spanacul .

ereena urraa, in curand o sa fie si matei dintos! ce bine .. eu vroiam sa-ti spun ca asta e cauza trezirilor .. eu sper sa-l poti scoate din pat.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Fetele, probabil farmacista a fost reticenta sa elibereze Ophtamesone N pt. ca nu se da fara reteta (conform legii, ma rog, nush unde se respecta 100% legea asta cu antibioticele) - si in plus nu este doar solutie sterila pt. ochi, nas, urechi, ci contine un cortizon si un antibiotic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

ven mie mi-a dat oftamesone N fara sa ma intrebe absolut nimic .. nici nu stiam ca nu da fara reteta.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

Eva creste mare
Eva

Mergi la inceput