Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)
Raspunsuri - Pagina 6

maraki spune:
maraki spune:
 Bianca mi.ai adus aminte ce i-a dat lui Angelos Giuseppe cand am fost la rest acum vreo 2 ani  Nu a dat bonus cand am nascut, cadou nu mai zic....i.a dat o acadea pe bat la 1 an
 Nu a dat bonus cand am nascut, cadou nu mai zic....i.a dat o acadea pe bat la 1 an 

Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Biancas spune:
 Apropo..si eu primeam puncte si stelute la camin si deobicei aveau culoarea :  

Eu asa tin minte 
Bianca 
  , mami de Sandra( 8.07.1997)
 , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
  si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

Biancas spune:
Biancas spune:
 Maraki ce acadea draga? Dinasta ieftina Cyupa Cyups?  . Doamne...pai e zgarcit grecu ce mai..
. Doamne...pai e zgarcit grecu ce mai..
Bianca 
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...

maraki spune:
maraki spune:
 Si mai ieftina decat Chiupa Chups, din aia plata in tipla transparenta  Italianul nu grecul...
 Italianul nu grecul...
Monica 
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
  mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Giova spune:
Giova spune:
 Bombo mi-au dat lacrimile la ce frumos ai povestit. Doamne ce dulce e Jasy, o adora de-a dreptul pe surioara ei Anna rebecca . ce nume frumos!!!!
. ce nume frumos!!!!
te asteptam cu poze !!!!
imediat voi schimba si  din dreptul tau si pun numele printesei cu data nasterii.
 din dreptul tau si pun numele printesei cu data nasterii.
gata, s-a terminat cu gravidutele noastre !
!
Bianca eu stiu de buline, asa am primit si noi, asa le-am dat si eu la copii, asa primeste si marco in Timisoara(buline rosii sau negre), sunt rotunde....
pe vremea mea, le prindeau cu ac de gamalie, acum noroc cu autocolantele ca nu mai folosim asemenea arme albe. 
chiar azi mi-am descarcat programa de gradi pt. gr. mica. sunt curioasa daca o respecta gradinita lui marco.
Maraki si eu sunt intoarsa, ba depresiile mele, ba o  cu sotul, motive sunt, naiba sa le ia
 cu sotul, motive sunt, naiba sa le ia .
.
Marco a stat 10 min. in fata blocului, a desenat pe asfalt cu creta si pe urma a vrut sus la mine. Nu a mai vrut afara, ci la desne .
.
pe urma si-a pus pe covor foile cu desene de colorat...a zis ca sunt fise si ca le da la fiecare copil, dupa care le scrie numele . asa fac la gradi si uite ca reproduce acasa.
. asa fac la gradi si uite ca reproduce acasa.
azi dim. a prins degetul lui Clau si s-a apucat sa suga pe el 

. S-a trezit de rasul lui tat-su. cand l-am intrebat daca vrea suzeta ca-i aduc, mi-a raspuns tare ca NU
. S-a trezit de rasul lui tat-su. cand l-am intrebat daca vrea suzeta ca-i aduc, mi-a raspuns tare ca NU .
.
vineri mergem in Alba...trebuie sa cumpar cadou pt. mama(nici acum nu l-am finalizat), pt. finii nostri-cei din Spania, daca e fina aici si pleaca, sa duca ceva cu ea; pt. finuta proaspata, luni e ziua ei, pt. nasicul lui marco, in 12 face 2 ani ...vai si-amar de noi cate cheltuieli, si mai e si nunta de sambata, vezi doamne sa nu se supere socrul si d-na lui, noi trebuie sa mergem. N-are decat Clau sa mearga, nu avem obligatie asa ca....
...vai si-amar de noi cate cheltuieli, si mai e si nunta de sambata, vezi doamne sa nu se supere socrul si d-na lui, noi trebuie sa mergem. N-are decat Clau sa mearga, nu avem obligatie asa ca....
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

cosmi1975 spune:
cosmi1975 spune:
 neata  gagici...dar  acu  pot scrie....taman am  iesit din baie  si intr o  ora  fug  la munca ,n am intrat din lipsa de  timp dar vad ca nu mi ati dus lipsa am fost la tara la  sf de  saptamana a fost  frumos  vreme  buna  imi pare tare rau ca nu l am luat  pe  stef  cu  noi...stef  care  luni  a cazut  pe  parchet  si  i a sarit  mana  din cot
am fost la tara la  sf de  saptamana a fost  frumos  vreme  buna  imi pare tare rau ca nu l am luat  pe  stef  cu  noi...stef  care  luni  a cazut  pe  parchet  si  i a sarit  mana  din cot

fugi cu el  la  dr ca  dupa  1  ora  saracul  plangea ca nu poate misca  mana
fugi cu el  la  dr ca  dupa  1  ora  saracul  plangea ca nu poate misca  mana  acolo alt balamuc cand  a vazut  o pe dr  credea ca ii face  injectie
acolo alt balamuc cand  a vazut  o pe dr  credea ca ii face  injectie  i a facut aia 2  miscari  si  gata  i a pus  mana la  loc
i a facut aia 2  miscari  si  gata  i a pus  mana la  loc
 am zis  ca  murim  de frica  dar  dr  a zis  ca  se  intampla  la  copiii asa  mici  din cauza  articulatiilor....ieri ca recompensa  ca  a  promis  ca nu mai alerga l am luat  la  gradinita
am zis  ca  murim  de frica  dar  dr  a zis  ca  se  intampla  la  copiii asa  mici  din cauza  articulatiilor....ieri ca recompensa  ca  a  promis  ca nu mai alerga l am luat  la  gradinita n am  vazut copil asa fericit de  ffff  mult  timp  era  tot
n am  vazut copil asa fericit de  ffff  mult  timp  era  tot  
un  zambet  a  fost  cuminte  s  a  jucat  ,i am  pus  bulina ca  
a spus  poezia  a  papat ce sa mai  model...cand  sa  plecam  s a 
pus  pe  plans  ca  el  se  culca cu  copiii  asa  ca  am  stat  acolo pana  la  2  dar  n a fost  chip  sa doarma  ca  non  stop
intreba  ce  face  alt copil aa ca...acasa  cu  noi cu
aa ca...acasa  cu  noi cu 
promisiunea ca  mai  vine  cu toate  ca  m am  descurcat  tare  
greuuuu cea  mica  numai  la  mine  vroia  iar el  dragu  o
cea  mica  numai  la  mine  vroia  iar el  dragu  o  
intreba<<<de ce  pingi  fitita??te  doale  ochii(fata are  maripb)
bianca  baga  carte cat se  poate  eu la munca  cu  niste  hartzoageee

puo  toate  fetele  si  ne  om mai ,,vedea,,

Giova spune:
Giova spune:
 Neatza!!!
Mi-e si rusine sa ma mai plang aici...dar asa de rau ma misc, doamne ce durere am...si nu vreau la doctor. azi dim. iar m-am certat cu clau pe tema asta.
dupa ce azi noapte l-am trezit de 2x: sa ma intoarca pe cealata parte si sa-mi puna perna sub cap .
.
Ieri cine a vrut afara? marco...asa ca la ora 17.30 am iesit cu el in parc. Noroc ca a fost cuminte si am stat pe banca, iar el s-a jucat.
azi l-a dus Clau la gradi, eu conduc greu, caci nu ma pot asigura din partea drepata, intorc capul greu de tot si cu durere mare .
.
Daca nu sunt in stare sa merg dupa el, clatr ca ma va duce obligat fortat la doctor...si mi-e frica.
Marco e ok, nu mai plange noaptea, doamne ce binee!!!
daca as fi eu bine, ne-am odihni noptile cum trebuie.
Am vb. cu Astery: razvan iar e bolnavior cu laringita .
.
In schimb vorbeste vreo 8 cuvinte . va dati seama cata fericire pe Cristina si Viorel.
. va dati seama cata fericire pe Cristina si Viorel. Bravo razvan!!!
Bravo razvan!!! tot asa sa o ti, dar fara alte raceli si complicatii!!!
 tot asa sa o ti, dar fara alte raceli si complicatii!!!
Cosmi ma bucur ca i-a placut lui Stef lA GRADI. Ai putea sa-l mai duci, doar ca nu prea poti sa-ti faci tu treaba. nu ar sta la o alta gradi? aici esti si tu si normal ca-i place, dar fara tine???
Imi pare rau ca a trecut prin asa ceva cu mana. stiam si eu ca la cei mici, le sare foarte usor , dar se pune la loc rapid, fara gips. ai grija sa nu se mai repete. la o prietena i-a sarit fetitei ei de 3 ori.
daca tot nu pot face nimic, si cel mai bine stau in fund , ma pun sa cosmetizez lista spiridusilor.
, ma pun sa cosmetizez lista spiridusilor. si o zi buna.
 si o zi buna.
_
Gio si  Marco (6 ian. 2006)
Marco (6 ian. 2006)
  poze  si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Biancas spune:
Biancas spune:
 Buna gagici...
Giova, maseaza-te cu diclofenac sau Ketonal (e un spray).
Anasol super, se obisnuieste.
Astery iar laringita? Of s-o ia naiba  . Nu ati facut injectiile alea in timpul verii sa nu mai fie sensibil la laringita? Ma bucur ca si-a dat drumul la gurita, inceputul e mai greu
. Nu ati facut injectiile alea in timpul verii sa nu mai fie sensibil la laringita? Ma bucur ca si-a dat drumul la gurita, inceputul e mai greu 
Cosmi imi pare rau de Stef, bine ca ati rezolvat problema usor. Nu stiam faza cu dusul incheieturilor...omul cat traieste invata. Deci a fost cuminte la tine...super, sa il mai duci daca i-a placut 
Giova am vazut lista refacuta...hmm vai iar e ziua mea  , parca nu demult mi-ati urat LMA aici
, parca nu demult mi-ati urat LMA aici  . Chiar ma intreba Nelu ce vreau de ziua mea si am spus ca nu vreau nimic special...dar eu vreau defapt si nu i-am spus si nici nu vreau sa ii spun ca asta imi face moftul...vreau un catel yorkshire
. Chiar ma intreba Nelu ce vreau de ziua mea si am spus ca nu vreau nimic special...dar eu vreau defapt si nu i-am spus si nici nu vreau sa ii spun ca asta imi face moftul...vreau un catel yorkshire  dar e vreo 300-500 E unul si nu vreau sa dau atatia bani. Mi-ar parea foarte rau dupa bani...ma gandesc. Eh...gaseste el ceva sa imi cumpere cu siguranta, intotdeuna m-a surprins frumos...nu ca eu pe el...cu maneta de avioane care sta aici si n-o foloseste nimeni
 dar e vreo 300-500 E unul si nu vreau sa dau atatia bani. Mi-ar parea foarte rau dupa bani...ma gandesc. Eh...gaseste el ceva sa imi cumpere cu siguranta, intotdeuna m-a surprins frumos...nu ca eu pe el...cu maneta de avioane care sta aici si n-o foloseste nimeni  .
.
Bianca 

bebeianfeb spune:
bebeianfeb spune:
 am reusit dupa n incercari sa fac putin lista aia sa arate mai bine, fara atatea greseli vizibile.