Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Hello, hello....
Mana lui Robert e cam umflatica, asa era si inainte sa se duca la sv. El nu serveste la mese,este barman( la bar ) pregateste cafele, bauturi, spala pahare( la masina dar oricum... ) sterge barul seara, duce sticlele in depozit, trebuie sa schimbe butoaiele cu bere ( aici are nevoie de ajutor ca nu poate acum ca sant 50 litri ) dozele cu racoritoare...e munca multaSa vad cum se prezinta acum cand vine la pauza.
Giova sant si zile mai proaste, trec Si eu am un husband geloossss.....daca stateam in Ro nu eram astazi impreuna, se oftica daca vorbesc la tel cu vreun barbat mai sun pe la rest. sa vb cu Robert si se intampla sa mai schimb doua vorbe cu chelnerii care raspund, face crize husbandul Sunase un roman care e in bucatarie, vroia sa ma intrebe de Robert si am vb cu el 7 min....vai cat s.a ofticat Giorgos Va dati seama ce ar fi fost daca eram in Ro ca la mine suna telefonul ca in gara
L-am trimis pe Angelo la socrosenii, merg sa apuc sa dorm putin dupa care sterg praful( exact ce nu-mi place )
revin mai pe seara..pupici....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
cosmi1975 spune:
GIOVA frumos la cheile gradistei....daca ai masina du te la paradisul acvatic in brasov...sauna masaj piscina cu apa calda rece si jacuzzi ....frumos ce mai o zi acolo o pierzi
MARAKI asadar e gelos sotul...are si de ce...esti o femeie frumoasaal meu nu....
gabi s a dus si l a adus pe papan de la curte si acu sta cocotat si asculta cheopata
maraki spune:
Vaai, pai ce treaba sa mai fac eu daca m.am trezit acum 30 de min Prajesc niste file de peste si cam atat
Giova pai ce sa faci singura la munte? Te plimbi fara companie? Suporta si tu madama 2 zile
Cosmi, frumoasa sau urata, asa sant barbatii daca e sa fie gelosi Cred ca are complex vsv de romani ca face mai urat cand e vorba de romani
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Ce supeeer!!!Tocmai si-a pus Michelle messenger si mi.-a dat invitatie De acum incolo, cand am vreo problema il asasinez pe mess nu mai scriu bilete la servici
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
silvi_2005 spune:
Intru si eu la cafeluta la voi asa mai tarziu.
Giova sper ca esti mai bine, cred ca e o perioada mai ciudata pentru aproape toata lumea, s-o fi asezat astrele bizar si eu simteam ca clachez cu toate adunate, casa copil bolnav acte nefacute si urgente dar se limpezesc lucrurile usor. Vb aceea cand te napadesc problemene aseaza-te intr-un colt si asteapta sa treca ca se rezolva singure cele mai multe dintre ele. Sfatul meu Moeciu 2 zile singuri ca doi porumbei, macar o cina romantica tot ptindeti seara cat de ocupar ar fi. Sa te plictisesti singura? Niciodata, eu una nu ma plictisesc never cu mine insami...mai degraba cu altii, te plimbi, faci o sauna sau ceva, te bucuri de libertate...eu m-as duce si pe luna singura cateva zile.
Mirelus, multi, vai prin ce ati trecut si voi, te inteleg perfect, bine ca ati scapat cu bine si fara operatie ca e nasol la ei cand sunt asa mititei. Daca v-ati decis sa va intoarceti acasa sa fie intr-un ceas bun si sa aveti succese si in tara, din punct de vedere emotional si sufletesc sigur va fi mai bine, va doresc sa va reuseasca tot ce va propuneti.
Irinutza salutari si pupici de la noi, nu reusesc sa vad pozele voastre, poate e numai netul meu de vina daca fetele au reusit. Cum mai sunteti voi?
Cosmi....fara BMW deci...salutari de la noi si cer senin sa puteti lua si masina. S-a scos acum taxa aia stupide de inmatriculare a masinilor aduse din strainatate? Daca da sfatul meu ar fi sa luati fie voi o masina direct de la un dealer de masini second din strainatate fie de la un dealer similar din Ro, cu masini nerulate inca in tara ca e maaaare diferenta.Iti dau eu ceva site-uri daca o sa ai nevoie.
Maraki nu cred ca e bine sa stea Robert asa cu mana, ar trebui sa consulte un medic daca s-a umflat ca e primul semn de infectie, daca si-o simte grea, e rosu in jur, mai tare la locul plagii e clar ca trebuie sa ia antibiotic. nu am retinut in ce s-a taiat ca am citit in graba.El are asigurare nu? In alta ordine de idei chiar vb cu Anda si o intrebam dece nu scrie pe aici si mi-a aratat de ce. Am vazut ca ai cam luat-o in suturi, te inseli ffff tare in privinta ei, ti-o zic cu mana pe inima si cu tot dragul ,e o fata extraordinara, o cunosc personal si pot sa sustin asta. Personal o admir si respect f tare, dar nu ma lungesc aic o sa iti explic eu mai multe pe privat ca nu vrau sa fac valuri iar Doamne fereste.
Daca tot am vb de Anda eu o tot pistonam ca de ce nu scrie si imi zice ca nici nu mai e pe lista noastra eu nu am fost deloc pe faza la modificarile listei si nici nu m-am bagat dar poate ca nu trebuiau sterse chiar atat de multe fete ca unele nu au mai scris ca sunt ocupate, sau ca nu au avut net. In fine cred ca ar trebui vazut cine mai vrea sa scrie la noi si completata lista. Sincer sper si cred a la un moment dat se va tremina nebunia cu listele si forumurile divizate si o sa facem si noi ca toate celelalte mamici, o sa incapem iar toate pe o lista si pe un forum .
Despre noi ce sa va zic, suntem mai bine dar Alain mi-a mai facut zilele trecute ceva pusee de febra f mare deci nu pot sta inca linistita. Eu sunt arestata la domiciliul cu el pana vine Jean ca nu l-am scos deloc afara sunt in urma tare cu o multime de hartii, cu dosarul lui la noua gradi, cu mutatul cu toate . M-am lungit iar cat o zi de post....
Silvi si strumf mic Alain 19.01.2006
maraki spune:
Un barbat facea cumparaturi intr-un supermagazin cu un carucior in care era si baietelul sau de trei ani. Copilul plangea isteric. Barbatul impingea alene caruciorul, spunand cu o voce linistita: - Aproape am terminat, Adrian. Incearca sa nu plangi, Adrian. Viata o sa fie mai buna, ai sa vezi. Iti promit eu. Copilul plangea mai tare, dand din maini si din picioare. Ajunsi la casa, barbatul zice: - Incearca sa nu mai fii suparat, Adrian. O sa ajungem acasa curand. Totul va fi bine, Adrian. Copilul zbiera din toti rarunchii, aruncand produsele din carucior. Casierita, impresionata ii spune: - Domnule, este extraordinar cat de bland si calm ii vorbiti baietelului dumneavoastra, Adrian! - Pe baietelul meu il cheama Mihnea, eu sunt Adrian...
hello si de la noi,
Silvie mi.a intrat morcovul in .....chiar acum am sunat la Robert sa se duca la dr acolo la mall pai sa stii ca asa se cam prezinta mana dar am uitat sa il intreb daca o simte grea.Sper sa-i treaca repede, doamne ajuta!
Cand s-a facut curatenie in lista, erai activa dar probabil citeai pe sarite Eu consider ca cine s-a separat cu buna stiinta de noi, merita sa ramana acolo unde au ales. Nu are rost sa incep sa explic aici ce am avut cu x-uleasa dar iti las mesaj pe mess
M-am apucat sa fac o ciorba de fasole, mama de cand as fi mancat asa ceva.....yammyyyy....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
doamne ca nu mai imi ajunge timpul, umblu de nebuna cu diverse prin oras si nu mai reusesc sa fac nimic acasa. ce sa mai vorbesc de net!!!
Noi suntem bine, si cel de-al 2-lea examen copro a iesit negativ...mai facem unul sa vedem, doamne ajuta sa fii scapat de lamblia.
Duminica mergem la ziua nasicului mic-Robert, asa ca musai sa-i caut si o jucarie, am tot amanat si uite ca numai maine nu-i poimaine.
Azi marco are prima lectie de dans. sunt curioasa cum va fii si daca ii va placea. pana la ora 17 sunt libera, sper sa mai termin din treaba.
e si frumos afara, asa ca intram dupa ora 19 in casa.
Ieri l-am tuns la frizeria de copii, prima si ultima data Nu mai dau atatia bani pt. ce i-a facut. a fost sup[er cuminte, l-a tuns mai scurt in parti, cum se poarta acum, e la fel ca tat-su'. doar ca el fiind blond si avand par moale, nu se vede asa tare diferenta.
Cosmi, Silvia, maraki mai mult ca sigur vom merge fara marco. am devenit putin mai egoista, sau poate sunt satula...nu stiu.....
Cat voi sta cu Clau va fii super, in rest voi vedea eu ce fac. Asociatul lui Clau va veni doar vineri seara, asa ca doar sambata voi fii pe cap cu asta, si la o piscina sau un SPA suport si eu....
Marco va fii pe maini bune la bunici, rasfatat la maxim, toata lumea ii va umbla in fund, se vor certa care sa stea cu el, . Patru zile nu moare nimeni.
Maraki super ca vb. cu Michelle pe mess.
si eu am facut ciorba de fasole cu afumatura. ne-a fost chiar pofta.
sper sa fie bine mana lui Robert. dar daca lucreaza la bar...e cam naspa. eu clateam putin toate vasele inainte sa le bag in masina, aveam niste maini...mai ales iarna, de la atata apa, pe urma afara in frig....am ajuns sa-mi cumpar o spuma, o protectie pt. piele, tare buna a fost aia.
Cosmi mersi de info. daca mai am nevoie te abordez pre mess. Tu esti veterana la Moeciu si cunosti locurile.
Bianca parca imi zicea odata ca sefa ei merge la hotelul asta. l-am vazut si eu atunci cand vroiam sa mergem, dar e cam scump. acum daca plateste firma nu ma intereseaza....putin relax nu strica.
Silvia asa e, vad ca nu mai e Anda pe lista. eu am curatat listae drept, mai trebuie curATAT INCA. Dar Anda scrie pe forum? eu de mult nu am mai vazut-o, nici pe mess.
Am spus si o repet, sterg persoanele care nu mai scriu de cateva luni....in cazul in care binevoiesc sa mai intre la noi si sa ne salute, ok....vor fii puse la loc. (in compu meu sunt toate, doar pe forum sunt puse cele care scriu).
Oricum asta cu lista e o tampenie, nu mai scrii ca nu esti pe lista....pai daca timp de 1 an nu stim nimic de tine?????
pe urma scrii la alte subiecte si aici nu...normal ca nu mai esti pe lista.
daca vrei sa scrii la un subiect si iti face placere, scrii si daca esti sau nu pe lista.
si acum nu ma refer la Anda, sa nu se inteleaga gresit, ma refer la toate persoanele care nu scriu aici ca nu sunt pe lista.
Imi sunt tare dragi Anda si mark, m-am inteles bine cu ea, cat era activa si scria pe forum sau o vedeam pe mess. am inteles ca e ocupata de cand cu jobul pt. UE, dar daca scrie dincolo si la noi nu, pai ce sa mai zic........
E foarte lunga lista, din cauza asta am taiat o groaza de date, linkuri...normal ca mai stergem mamicile si spiridusii inactivi, nu sunt singura care procedeaza asa, aici pe forum.
Cum revin, sunt inapoi pe lista.....dar daca vreti...PUN LISTA CU TOATE CELE PESTE 60 MAMICI SI SPIRIDUSI. sa vedeti atunci ditamai carnatul pe prima pagini.
fug la treaba, pe mai tarziu.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
Biancas spune:
vreau si eu un blid de ciorba de fasole .
Mi-ai facut pofta Maraki. Si am zis ca fac sarmale dar nu am facut... eu am ciorba de perisoare
Va
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas" target="_blank">Poze cu noi, www.dropshots.com/biancas1" target="_blank">Alte poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
maraki spune:
Hai Bianca, ce mai astepti? Este mult mai usor sa faci ciorba de fasole decat sarmale Am mancat deja doua castroane mari si ma simt pliiinaaa Da-mi idei ce sa mai fac din piept de pui
Giova stiu cum e sa stai cu mana in apa tot timpul, atunci cand am lucrat la bar consumam un tub de crema in 2 zile Pai aveam idee cum e sa lucrezi in domeniul ala? In prima zi m-am dus cu unghii luuungi si facute cu oja rosie, iti dai seama cum am ajuns seara acasa Imi era frica sa nu ramana oja prin pahare cand le stergeam dupa spalat Dupa doua zile deja aveam rani la mana dreapta din cauza paharelor mari de vin( stii ce zic ) cand le stergeam E grea viata de barmann Sa-i fie de bine puiului cu tunsoarea Ai baiat cuminte daca a stat el linistit pana l.a tuns Ai dreptate sa vrei putin timp si fara copil, tu stai singura toata ziua cu el, este greu sa nu ai un ajutor Mai este si Astery in situatia ta, pt ea e si mai greu ca nici la sfarsit de sapt. nu are cu cine sa il lase pe Razvanel.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
ati observat ca in afara de Irinatunza am ramas mamele de baieti? bine, este si Bombo dar ea scrie rar...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5