Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (301)
Raspunsuri - Pagina 10
cosmi1975 spune:
seara bunaaaaaaaa
alooooooo doamnelor....ce aveti hai ca pe bianca o inteleg ca i aproape de balanta si astea s depresiveeeeee dar restuuuuuu
cosmi1975 spune:
stiu cum e ca am si eu perioade din astea ...ultima data am luat calciu si magneziu de la aditiva si cu sedative pcinainte de culcare si mi a trecut...incercati...
si ca sa va amuzati....papan se uita la tv la animal planet si ii zice bianca uite soparla iar el vine la bucatarie si in gura mare.......uite mamii ce sopula mare....
maraki spune:
Ma eu nu am nimic in mod special, asa sant zilele mele de obicei Uite, Robert s-a taiat in palma si are 4 fire, nu l.-am lasat sa se duca la sv. dar dupa 3 zile a spus ca se duce Astazi e prima zi de munca( e messe si e lume multa )si a venit la pauza cu bandajul scos, avea doar un pansament mic Colac pestepupaza, a doua zi dupa ce s.a taiat Robert, a venit si barmanul cu degetul cusut in intregime pe lung Deci aia erau in pana de personal si s-a dus Robert. Eu ma simt obosita ca dracu, nu imi trece deloc....dvd-ul lui Robert s.a stricat si nu mai putem sa il ducem in garantie ca l.a mancat pe fii-miu sa il desfaca desi nu avea voie cat era in garantie, al nostru s.a stricat si nu mai pot sa vad filme( am ramas doar cu dvd-ul care nu citeste decat format dvd ).....ca la balamuc....
In alta ordine de idei, am fost sambata si am cumparat pt Angelo 2 pantaloni de trening, 4 dresuri si o pijama...incet, incet trebuie sa mai luam vreo 2 pijamale,niste bluze....vine iarna si trebuiesc ghete pt zapada....cam atat despre noi
bianca tu ce ai?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
irinatunza spune:
Buna seara
Am pus si eu niste poze aici www.dropshots.com/irinamav
Ma duc sa culc mindra ca ma siciie si revin .
Irinutza si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
http://www.dropshots.com/irinamav
irinatunza spune:
Cosmiii, "sopula mare"????? Mor de rissssss!!!!!!!
poze Sabina
irinatunza spune:
Ia lasati bai fetelor depresia de toamna. Veniti la Iasi la Sarbatoarea orasului , beti must si va plimbati si va trece. Eventual luati si-un rachiu de la Anasol si va trece sigur.
Va pup
poze Sabina
cosmi1975 spune:
neata .....gagici
sa inteleg ca lasati subiectul asta sa se moara???????hai ma treceti aici si spuneti ce aveti..facem psihoterapie de grup si va trecenu tb sa vorbim numai despre copii si noi contam asa ca....
GIOVA ce face blondinul?
MARAKI saracu robert ce sa pateasca ...mare grija sa aiba sa nu se infecteze akolo, offf ca am luat si eu dres sambata dar numai unul si acu imi pare rau tb cel putin 3 era nevoie
BIANCAAAAAAAAAA zi ce mai faci??
ASTERY nu te am intrebat ce facultate ai ales sa faci??
MIRELAdaca crezi ca e mai bine aici hai acasa ...
IRINATUNZA am ras si eu de papanul meu
d_melli spune:
Dupa ce am scris ditamaimesajul bineinteles ca nu l-a luat.Deja ma enerveaza.
Giova si Bianca spor la rezolvat problemele si mai bagati nasul cand puteti.
Ioana la tine nu am ce sa zic ca si asa nu ne onorezi cu prezenta prea des.Pe tine te vad capabila sa intri sa ne anunti ca ai nascut gemeni, asta ca sa vezi ce des apari.
Irinatunza super Sabina ,are niste ochi de te da pe spate.
Maraki lasa baiatul sa munceasca dc asta vrea.Iar despre dvd ia si tu altul aici gasesti si la 30 euro nou.
Cosmi super tare faza ma luase cu rasul pe aici cand imi iaginam ce fete ati facut voi.
Eu pe fuga ca de obicei , incerc sa scriu mai de dimineata si apoi mai artunc cate un ochi , ca am cam mult de lucru.
Va pupicesc.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
asteryaro spune:
Buan dimineata.
Maraki, la fel spun si eu, sa nu se infecteze, ai grija de Robert. Vai de el, cu atatea taieturi.
Mireluta , despre voi... uneori nu am cuvinte... Poate ca va va fi mai bine in tara, unde nu-i roz, dar macar esti acasa. La Bacau? Pai treceti prin Buzau, maaiii, poate ne intalnim, ce ziceti? Gasim noi o cale, cand treversezi orasul spre Moldova, treci chiar pe langa blocul meu. Saracutul Dani, nu vreau sa ma gandesc prin cate trece... iar Andrei, simte si el tot stresul casei, mititelul.
Bianca, Giova, sper sa va treaca repede depresia. Eu sunt intr-una continua, mai trece, mai revine, ce sa fac, am "slabit", teama cu al meu copil... plus vremea asta pe care o iubesc dealtfel, dar la fel, imi da o stare de melancolie aparte... noroc ca imi revin repede, ca n-am timp de melancolii, le las pt. la pensie .
Irinutza, frumoasa copila ai. Si fiiina, delicata ca o floricica. sanatate si voua.
Cosmina, sunt la Spiru Haret, Drept si Adm. Publica, suna taaaare pompos. Cu taxa, evident, invatamant la distanta. Eh? O sa dau o bere blonda. Zilele astea sa-mi rog sotul sa-mi cumpere cursurile, ca eu sunt arestata la domiciliu, precum stiti, cu Razvan. Nu-l mai duc la cresa, nu mai retin daca v-am spus. Cel putin o perioada, sta cu mine, desi asta inseamna 24/24 cu el, si am nervii varza, dar rezist eu cumva. Nu mai suport sa-l vad chinuit si terminat de boala... gataaaaa, ca v-am plicti.
Sunt p'aci, azi spala masina, eu putin mai de voie, daca se poate spune asa.
Deseara ABA. Nici nu pot sa ma gandesc macar .
Cristina, mami de Nicolae-Razvan (31.01.2006)
www.dropshots.com/asteryaro
www.dropshots.com/asteryaro1
Giova spune:
hai ca eu sunt mai bine...nu de tot, dar ieri eram pe nicaieri.
M-a inseninat sotul cu o veste: 16-19 oct. la Moeciu, hotel Cheile gradistei se tine o conf. despre un program de proiectare. asa ca s-au inscris si ei sa-si prezinte...solutiile, naiba mai site ce.
Acum nu stiu ce sa fac...sa mergem sau nu cu marco? 17/18 cica va fii foarte ocupat, asa ca ne vedem doar seara.
Ca sa nu ma plictisesc as lua copilu cu noi, dar as vrea sa fim si doar noi 2, chiar daca frec menta 2 zile. ma duc la Brasov, vizitez prin prejur, caci masina va fi a mea.
Si inca o chestie...nu o prea suport pe prietena asociatului lui, si vine si aia. cum drac scap de ea 2 zile cat sunt baietii ocupati? nu stiu dar ma gandesc....
Oricum, vreau sa o vad pe ralu si comorile ei, asta e clar.
acum am ajuns si eu acasa, imediat plec dupa copil.
cred ca merg sa-l tund la Ziggy -frizeria aia pt. copii. sunt curioasa daca isi va merita banii.
caut de nebuna pat in forma de masina. aseara am ajuns la concluzia ca dintr-ala trebuie sa-i luam piticului.
e innebunit dupa asa ceva, azi i-am luat o bluza cu Cars, doamne ca numai masini are in cap.
Mirela uite ca nu e soacra asa de rea. probabil i-a fost groaza de tara straina. va doresc bafta in ceea ce vreti sa faceti, in Ro sau Spania. Doamne ajuta sa se linisteasca si la voi apele.
Imi pare tare rau de dani ca plange la gradi, of...dragul meu....ii e greu ca nu stie limba.
Cosmi tare m-am distrat ieri de papan al tau cu "sopula". e mortal piticul.
Maraki ai grija sa nu i se infecteze lui Robert. Bine ca el doar serveste, nu sta cu mainile in apa. dar mesele tot le sterge, nu?
sa poarte angelos sanatos hainele.
Irinutza ma bucur ca ai pus poze cu sabina. sper sa ajung sa le vad azi. cum mai e acomodarea cu bona?
Cristina e asa frumos afara....plin de frunze pe jos, toate culorile, cald....asa toamna imi place si mie.
spor cu ABA, sunteti pe drumul cel bun.
Irina , am vazut ca mi-ai scris. sunt ok, nu am probl. de sanatate, altele am pe cap...s-au adunat cam multe si uite. Incet, incet sa speram ca reintra lucrurile pe fagas normal.
am primit albumul nasilor. doamne ce poze frumoase. asa de
am vazut si DVD-urile si am la greu. nu stiu de ce, dar tare frumoasa a fost nunta (in afara de a noastra, of course).
Mi-a dat si un CD cu pozele, dar nu stiu de ce nu merge. as fii pus pe net, caci tare bine le-a lucrat si personalizat.
pe diseara, la toate.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)