Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 6
BraveGirl spune:
Ramo
si multi
sa-ti treaca supararea. Te inteleg perfect...numai ca ma abtin sa dau sfaturi, nu de alta, dar dezlantui bestia din mine ![]()
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
ginye55 spune:
Ramo dau cu subsemnatul la ceea ce a scris BraveGirl. Multi pupici! 

ginye
36+
Stefan
Bebitza
Asa a inceput totul
Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22
Nepotelu'
Poze
AMR 2 SAPT 
bebecris spune:
ACUM AM venit si eu de la carrefour...am luat cadita ...e galbena...a costat 78 ron...este de la OK baby....am vazut si lenjerii de patut asa frumoaseeee..48 ron....cearceaf de pat, pilota si pernuta si inca ceva...erau toate culorile...
33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
BraveGirl spune:
Bebecris, sa stapaniti sanatosi cadita. Dar te-ai pus pe cumparaturi, nu gluma ![]()
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
bebecris spune:
merci....
pai....era si timpul, nu?
in fiecare saptam luam cate ceva...noi plecasem la cumparaturi, dar am vazut-o si mi-e placut la nebunie...o vazusem pe net...cu tot cu transport costa la fel..asa ca...
33+
DAVID ANDREI 
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png
http://community.webshots.com/user/bebecris78
AMR - 4-5 SAPTAMANI
Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!
Otiliav spune:
Eu am fost de aseara la prietena mea, am facut cozonac si placinta cu mere. De fapt robotul a muncit la aluat si eu am incercat sa fur si eu ideea, poate ma voi incumeta si eu pe viitor.
Cherie, nu te oftica pentru tampoanele facute. Le vei folosi cand vii de la spiatl ca lohiile dureaza ceva vreme. Ai un burtoi pe cinste. Pun si eu poze cu al meu de 105 cm, de abia ma misc sunt elefant
. Si eu cresc precum Fat-Frumos, am o pofta teribila de mancare.

de clientul tau, ce vrei acum daca doar cafeaua de la tine ii stimuleaza usurarea sau cine stie ce-o mai face el pe acolo o ora. Mai bine recomanda-i ceva pentru constipatie.
Lorena, eu am masurat ieri 105 cm, 13 kg luate si dureri de bazin din plin. Eu nu am avut asa dureri cu Ana, nu stiu unde impinge cea mica dar merg precum o rata si dureri am si cand stau.
Buricul e deja franjuri, am cateva vergeturi deasupra lui si ma mananca teribil.
Z_Iulia, ce baiat mare ai, sa-ti traiasca big brother.
Manu, ma bucur ca ai pus poze. Esti o slabuta avand in vedere ce greutati au bebei si ca burtica nu este uriasa.
Mirtha, cam de multisor nu ne-ai mai pus poze cu tine.
Si ca sa nu ziceti ca exagerez am pus o poza cu mine de aseara Elefant sef. Si cum sa nu ma apuce depresia cand ma uit la pozele de la inceputul sarcinii.
A, si sa nu uit mai am 10 saptamani pana la termen, vitamine am luat doar 2 cutii de Elevit, acum nu mai iau nimic.
Ramo, fii diplomata, nu-ti varsa nervii pe el ca s-a dus sa-si ajute mama, a facut si el o alegere proasta, acum asta este. Bine, recunosc, eu nu m-as enerva in situatia ta, m-am invatat sa fiu independenta de barbat si chiar si cand suntem impreuna nu-mi convine sa merg cu el la shopping. Ba comenteaza ca ce stau atat, ba ca ce probez atatea, cum necum ma indispune el cu ceva asa ca mai bine ma lipsesc. E adevarat ca este priritara casa voastra, dar chiar merita sa te stresezi si sa faci scandal, este necesar sa fie azi gata? Eu as lua taxiul, m-as duce la shopping, eventual si la o prajitura cu suc
si cand vine acasa i-as spune cam ce parere am despre alegerea lui dar nu pe un ton isteric
.
Mav, mersi de capitol, mai ales ca in ultima vreme numai tu ai fost pe faza.
Corina, nu toate sarcinile sunt la fel. Daca un bb apasa pe nervul sciatic nu inseamna ca si urmatorul o va face. Fii Brave!
Mada, pai cum sa nu ai contractii daca esti asa activa.
Olivia, ma bucur ca este bb asa bine. Sa aveti parte de un concert fain!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
BraveGirl spune:
pe mine ma mananca dejtele de numa...as da comanda de o groaza de lucruri ...mi-a zis sotul sa ma mai potolesc
. Eu sufar ca de cand nu prea mai ies din casa nu am mai fost la shopaiala pt mine. Si ieri am ajuns in Baneasa sa iau cadou pt sora mea. am intrat la Motivi ca anul asta nu am cumparat nimic de la ei, eu fiind mare fan. Si am zis sa ma limitez la un articol...dupa ce m-am invartit, am luat o bluzita si un pluover. Am platit si ranjeam toata de fericire...cand sa ies din magazin, vad si un paltonas, il probez si ma intorc la casa cu el cu un ranjet si mai mare...Plec sa-i iau cadou sorei, si sa vorbesc de cercei pt bebelina. Si pt ca magazinul cu bijuterii era la capatul celalalt,am obosit si nu am mai avut putere sa intru pe la alte magazine, asa ca m-am intors la Motivi si am mai luat un pluover. Cred ca au zis fetele alea ca sunt bolnava psihic...
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu
manumanu spune:
Olivia, 
, iti sta foarte bine, ai un chip foarte frumos, care emana feminitate si multa caldura sufleteasca! Iar kilogramele... cred ca vei scapa de o parte din ele, daca nu de toate cele in plus! Si eu m-am mirat si m-am bucurat cand am vazut pe ecograf greutatea bebeilor... eu nu m-am ingrasat si pt ca in primele trei luni am dat jos vreo 5 kg... abia le-am recuperat pe alea si am mai pus vreo 4 dupa aceea. Burtica are 100 cm. Am inceput sa port pijamale mai vechi ale sotului
Spatele nu ma doare, dar stau si mult in pat, asa ca... nu prea are cand sa ma doara. dar reversul medaliei sunt nenorocitii de hemoroizi, care se accentueaza de la atata stat intinsa si de la lipsa de miscare sustinuta... ma plimb eu prin curte si casa, dar prea putin.
Eu am mai primit azi niste lucrusoare de la Ikea (prosopele, paturici, cadita, niste lenjerii colorate tare dragutze). Am dat „comanda” unui prieten care mergea in Bucuresti si este si el fan Ikea.
manu
28+
+ 
Otiliav spune:
Am trimis mesajul si am fugit la bucatarie ca am facut niste varza a la Cluj si mi se ardea. Oricum sunt deja obosita pe ziua de azi. Am mai avut eu zile proaste dar chiar asa sa fac doar o mancare intr-o zi si sa fiu obosita.
Ramo, acum am citit ca ai luat taxiul, gand la gand cu bucurie. Vezi tu ce diferiti suntem noi in gandire. Vad ca eu sunt mai pacifista ca Amalia sau incerc sa iau partea buna a lucrurilor cum zicea Mav si sa ma gandesc bine ca a ajuns sanatos acasa (asta pentru ca sunt patita cu sotul meu care obosit a urcat la volan de ziua mea acum 3 ani, a atipit, a intrat intr-o masina parcata, nici in ziua de azi nu are permis, asa ca de atunci vad altfel lucrurile dupa cate am tras cu accidentul lui).
Mirtha, asa sunt unii parinti si nu poti sa te certi cu ei mereu. Al meu tata si acum ma intreaba cand vin sa-l ajut la fan/la cules de prune. Si nu face deloc misto, are pretentia sa-l ajute copii lui nu vecinii pe bani. Si in ziua de azi este si greu sa gasesti un zilier, am vazut cat s-a rugat mama de diversi sa vina sa o ajute si nu a venit nimeni. Cand am fost in tara si am vazut cate are mama pe cap am pus mana si am ajutat-o la cules de zarzare 2 zile si aveam ceva burtica atunci, mai stateam in fund, mai aplecata, dar macar am plecat impacata ca am lasat-o putin mai libera.
Corina, sa le porti sanatoasa!
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
cata_myky spune:
mai da ce burtici mari aveti .eu am circumferinta burtii 94 cm.
mai da ce avem azi?si eu am tras o portie de ratoit la soata.sunt cu capsa pusa de dim dar m-am abtinut pina acum.bine ca nu comenteaza .
35+
Man-Dat Christian
AMR 2 sapt
http://community.webshots.com/album/563380163SLyzHI?vhost=community