Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Bei tanti , din reclama de la Bueno , ti-a revenit suflul ???

Azi e ziua de citanie , spalat , calcat pt. maine haine scarbici , mincat la mama toti patru - ah ce dor imi era etc.Dar din cind in poate ma primiti si pe mine la joaca.

Citat:
citat din mesajul lui Alexa.1983

Cine se joaca cu mineeeeeeeee?

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
-----------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Bebecris asta am patit-o si noi cu numele! Pe sot il cheama si Andrei..noi eu am vrut David Andrei..taman invers
Mirtha da e super ideea cu sala. Lui i-a prins foarte bine, vine relaxat, si nu-ti spun ca-n viata lui n-a aratat mai bine . Acum e tare mandru de el, ca arata la 30 de ani mai bine ca la 24 . Mie numai sala nu-mi trebuie la cat sunt de activa de fel, o slabatura prin constitutie si in curand cu 2 copii

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Meeei...pai va jucati fara mine? Si eu, si euuuuuuu

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa.1983 spune:

Mirthaaaaaaaaa multumesc de PM.....acum am aparat de tensiune....si la cati bani a dat sotul pe el....ma fugareste din ora in ora sa mi-o ia.... tenisuneeea,tensiuneeeea.....

...Vine unla mami...

...Albume Burtica, Bebe, Diverse!!!...

LAURA 33+ Deniel Alexi
----------------------------------------------------------------------------------------------

AMR 6 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Am cedat nervos...plang si nu ma pot opri.Am plecat cu taxiul la cumparaturi si m-a cules "inculpatul" de prin magazine cand a venit de la tara.Am luat salopeta si un hanorac f gros.Am ajuns acasa, am mancat si-i zic sa ne apucam de treaba...si cica e obosit si nu face nimic...s-a bagat in pat...imi vine sa-i dau cu ceva in cap...NU MAI SUPORT sa stau cu casa asa...lui nu i se pare aiura pt. capleaca dimineata si vine seara, dar eu ma lovesc toata ziua de galeti cu vopsele si trafalete si spaclu si toate draciile cu care lucreaza cand are chef.
Nu credeam ca o sa ma aduca in starea asta...

Ramo 29+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput

Ramo sa le porti sanatoasa! Lasa, e bine ca plangi, te descarci nervos pentru toti nervii de astazi! Trece ea si perioada asta...

Citat:
citat din mesajul lui Ramo2007

Am cedat nervos...plang si nu ma pot opri.Am plecat cu taxiul la cumparaturi si m-a cules "inculpatul" de prin magazine cand a venit de la tara.Am luat salopeta si un hanorac f gros.Am ajuns acasa, am mancat si-i zic sa ne apucam de treaba...si cica e obosit si nu face nimic...s-a bagat in pat...imi vine sa-i dau cu ceva in cap...NU MAI SUPORT sa stau cu casa asa...lui nu i se pare aiura pt. capleaca dimineata si vine seara, dar eu ma lovesc toata ziua de galeti cu vopsele si trafalete si spaclu si toate draciile cu care lucreaza cand are chef.
Nu credeam ca o sa ma aduca in starea asta...

Ramo 29+

Puiutul meu scump

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elilov3 spune:

ziua buna fetele
ramo uff iubita mult calm te rugam...pai bb zau nu e vinovat cu nimic...ia fa tu nitel un consiliu de familie si spunei alb pe negru cum sta treaba... daca sunt prea rea nush eu vinovata zau hormonii
Mirtha te batem numai pot...glumesc ...eu si asa sunt in pana de idei [mai exact de bani s-au terminat toti banii am spart si pusculita urasc luna septembrie asa jigarati suntem in fiecare an...mama lui de invatamant ] la faza cu gatitul
babizapy pai na sa nu ramanem mai prejos ah si o pt tine 'uratooooo'
cherie ..buei ma enervesi ne lasi asa in suspans cu individul..vrem continuare la poaveste...
eu tot cu durerea de spate ma prezint....ce sa fac...rezistam, rezistam heroic...ce sa mai zic...
33+Dimitrie

Mergi la inceput

ramo cat despre cedat nervos te inteleg..ieri efectiv mi sa parut un pic tonul sotului asa schimbat...am zis mi sa parut ca de cine sa ne inteleaga zau de nu daduse benga in mine..si ma luat asa o jale mare..frate nu ma puteam controla am plans de m-am spart ....nasoale clipe...macar na tu ai motiv, dar eu zau de aveam ...
te pupam si te imbratisam si suntem alturi de tine....macar aici sa ne descarcam si sa ne linistim si noi
33+Dimitrie

Mergi la inceput

loren@ intrebai de circumferibta burtii 104 cm si kg 13 kg si juma....ce sa spu la mai mare ......seara imi sclipeste burta de zici ca e chelie nu alta
33+Dimitrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Fetelor,multumesc ca sunteti alaturi de mine.
E in dormitor in pat si eu ma uit a TV cu sonorul dat mai tare ca de obicei...da' nu comenteaza, atat ii trebuie.
Imi vine s-o sun pe ma-sa sa vina sa-i termine ea treaba si s-o balacaresc un pic...da' na-m chef s-o vad si se obisnuieste cu vizitele...asa ca mai bine il toc marunt marunt pe fi-su, ca eu am luat-o pe aratura rau...nu credeam ca pot sa reactionez asa...

Ramo 29+

Puiutul meu scump

Mergi la inceput