Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mav iubita, ce conteaza ca daca ai intra doar te-ai vaita..daca asta simti, asta faci! Pe noi nu ne deranjeaza, in fond nu toata lumea poate sa fie ok, sa fie binedispusa...mai sunt si probleme..Si de asta suntem aici, sa ne mai descarcam, sa ne ascultam una pe alta si sa ne mai dam cate un sfat pe unde ne pricepem.
Te pupic dulce si-ti doresc multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui mav

Neatza!
...Eu nu scriu ca tot numai de vaitat as scrie... ca daca nu-i una-i alta... Da' e ok ca inca suntem 2 in 1...

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Ami, mamica lui David Alexandru ( 7 ani) bobocel de clasa 1
si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

mav, multumesc pt sfat... trimit sotz la farmacie

manu 28+ +

Mergi la inceput

Cherieactiv super ca ai scapat de infectia aia! Multa sanatate si in continuare! Sa ne tii la curent cu ce se va intampla cu clientul ala..ne-ai facut curioase pe toate!

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Multumesc, Amalia! Dar nu ma simt mai bine daca ma vait... ci din contra. Oricum, ma descurc. Ma "agat" de lucrurile bune din viata mea si reusesc sa ma mobilizez. V-as scrie... pt voi, dar practic mi-e greu sa stau pe scaun (ma dor tare H, parca as avea cutite in fund), asa ca evit cat pot sa stau in pozitia sezand... si oricum nu pot scrie din picioare... ca ma ia ameteala (of, anemia...)...

35+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Ramo urata situatie...si din pacate mult prea prezenta prin multe familii..te inteleg foarte bine! Ai grija de tine si spor la cumparaturi, sa-ti gasesti repede salopeta dorita!

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Ginye ce dragut sa-l visezi pe bebe! Ii e dor de mami a lui..mai aveti putin si va intalniti fatza in fatza.

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

Azi noapte l-am visat pe bebe: blondut cu ochi albastri,ca tac-su cand era mic. Imi zambea asa de frumos si eu eram topita dupa el! Si ii faceam poze si se uita la mine cu niste ochi mari si frumosi! Superb|!
Apoi am avut faimosul vis pe care il tot am de ceva timp: era ziua in care tb sa nasc si sotul imi spunea ca el tb sa plece din oras si ca nu are timp sa stea dupa mine sa nasc, sa mai astept pana se intoarce el.
Vise de gravida!

ginye 36+ Stefan

Bebitza
Asa a inceput totul

Bebe sapt5 Bebe sapt9 Bebe sapt12 Bebe sapt22

Nepotelu'
Poze

AMR 2 SAPT

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

neata burtici...si eu am adormit tarziu..dar din cauza ca am vazut cateva episoade din seria 1 a serialului....am terminat-o aseara...
acum astept sa se trezeasca sotul sa mergem pe la auchan sa-mi fac aprovizionare pt saptam asta c a singura nu plec...
ieri am luat sterilizator de la cora: TIGEX....este pt microunde....
bebe este ffffffffffff miscaret...stau asa cu o fricaaaa..sa nu se intample sa vina mai devreme.....of!!!!

oricum....noi stam cuminti...maine o sa ies totusi sa-mi scot inelele care au rams blocate pe degete...am niste furnicaturi de mor....

33+ DAVID ANDREI
http://bd.lilypie.com/4s2Jp3.png

http://community.webshots.com/user/bebecris78

Copilul este o minune dumnezeiasca, dar din dragoste umana!!!!

Mergi la inceput

Mada ai grija cu durerile alea..poate ar trebui sa stai mai linistita! Din ce povestesti tu, ai orice numai un program linitit nu..
Multa sanatate!

Citat:
citat din mesajul lui Mada

buna fetele,
am revenit si eu cat de cat la program normal.
acum 2 saptamani v-am spus ca am fost nasi de cununie si cu tot ce implica asta, apoi am plecat cateva zile la munte, saptamana trecuta a inceput Ilinca gradi si tot asa.
azi scoatem finii la biserica, deci iara drumuri.
eu ma simt asa si asa am zile cand am contractii dureroase cu dureri de spate asa ca la carte.
ajung sa iau 4 no-spa si 2 supozitoare cu scobutil pe zi.
am fost la dr joi, bebe e bine, 26 de saptamani si 2 zile exact cat am si eu, ca e intors deja si cam atat
nu stiu cate kg are daca are sau nu un kg, habar nu am.
va pup ma duc sa fac un dus ca tre sa o luam din loc

Mada 26+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirtha spune:

Ramo , Corina e clara treaba astazi trebuie sa batem pe cineva !
Momentan nu am pe cine.
Barbatu-meu tace milc si isi face de lucru prin casa - stie ca sunt clontoasa cind nu dorm iar pe la 5 eram cu paharul de lapte in brate bananaiam prin fata calculatorului - mama m-a sunat sa imi spuna ca dupa amiaza face mamaliguta cu briza si peste!
Deci nu am nici o sansa sa clontotesc pe cineva!
Merg sa fac o baie calda - a la Loren - si ma apuc de citanie sub paturoi.

Ramo iubita nu vreau sa te "stimulez negativ" si poate sunt prea pusa pe harta in dimineata asta dar de la mine si-ar lua numai castane daca ar da probleme care privesc caminul nostru - indiferent cit de minore sau insignifiante ar parea in ochii altora - pe nucile mamei sal ale maica-mi sau ale cui vrea el (problema care pe fond mi se par oricum sub-insignifianta) !
Nemaivorbind de egoismul feroce si imbecilist al socrei tale care sunt sigura ca stie ca aveti apartmantul in renovare si ei ii f.....reaca mintea creata de culesul nucilor frate ! Nu gasea pe cineva sa ii dea 50 lei si va lase sa va terminati treburile !
Omor le-as trage amandurora pina ar invata care si cum sta treaba cu prioritatile! Si te asigur.....ca de invatat invatam...tot timpul !
Hai te pup si sper sa se rezolve fara "omoruri" !

Mirtha 36 + Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0

AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Mirtha esti dulce foc cand esti nervoasa! Parca te si vad ...Unde eu sunt opusul in ce priveste astfel de reactii, sunt buna pe langa casa omului pentru calmarea spiritelor..sau poate pentru aprinderea lor, de nervii lor ca nu ma enervez si eu
Si revenind la mancare...ia sa-mi zici tu mie cum il conving eu diseara pe sot sa trecem prin Cora sa luam peste...ca mi s-a pus pata de cand te-am auzit...

Edit:...sunat una bucata sot care este inca la sala..deh, se mentine in forma omul..si sper sa gaseasca in Mall la Gima

si 35+ Luca Gabriel

Mergi la inceput