Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 10
mav spune:
Helen, si mie tot la 35s mi-e recoltat secretie pt strept. B. Si mi-a zis rezultatul pe loc (?!), avea dr un chit special la cabinet...
Iulia... ramasesem cu impresia ca sunteti din Mangalia... oare de ce?! Iar cu BURTA.... oare o sa se mai "traga" vreodata.... sau o sa-mi atarne pieile pe mine
Oricum, toata lumea se mira ce maaare e... si toata lumea asteapta un super-bebeloi... sa vedem ce-oi produce pana la final...![]()
Am uitat sa va zic, mi-a achizitionat doua tipuri de burtiere pt dupa nastere, una (cu arici) 15 lei, alta (cred ca e ceva microfibra- nu mai caut cutia in bagaj) 50 lei.
Amalia, ti-am urmat exemplu si mi-a confectionat si eu tampoane... mi-a luat ceva timp, da' mai bine ca le-am pregatit de-acum!
Cu ocazi asta, mi-am facut 95% si bagajul pt spital... Parca plec la munte....am o geanta de voiaj plina ochi.![]()
De cateva zile/nopti, ma trezesc cu mainile amortite, chiar daca nu dorm pe ele. Mai pateste cineva asa? Hmmm.... da' oricum o sa intreb azi la dr de familie care-i faza....
Carmen, ce-mi place... "superman ca taticu"!
Laura, bine ai venit si sarcina frumoasa in continuare, alaturi de noi!
Mirtha, tu chiar mai poti sa muncesti inca doua saptamani?! O sa ne tii in suspans... te-apuca nascarea pe la birou.... Sa ai mereu bagajul cu tine!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
spiridusul spune:
diamisha, baie:
poti sa pui ceai de musetel si tarate de grau asa... o lingura de tarate intr-un saculet de tifon, il bagi in apa si scurgi saculetul bine.... ii face bine la pielicica in primele sapt de viata
daca ai chef de munca poti sa pui si apa in care ai fiert paste fainoase
sau ou.. dar nu mai tin minte daca albusul sau galbenusul... oricum doar una din ele, k cealalta nu ii face bine.
ce am facut eu
tarate in apa pana pe la 3 luni
sterilizat cu solutie de la chicco, doar pana la 1 luna...... apoi apa calda si detergent la biberoane, ca nu l-am omorat io pe tata- mare ca sa stau cu sterilizarea dupa bb...daca vreti articole care spun clar ca treba asta nu-i asa obligatorie, am si d-alea
apa fiarta si racita pt baie.. la fel.... ce pacate ai de ispasit sa te chinui asa?
de calcat am calcat pana pe la 5 luni, cand s-a facut cald rau afara si n-am mai putut
rufe spalate in masina, cu detergent de-al nostru... ARiel, dar fara balsam..aaaaa, si (piei drace, m-au barfit toate babele din neam) spalam rufe de-ale mele cu ale lui.... nu spalat sosetele mele cu hanutze de bb, dar io zic, virgula ca tricourile mele nu aveau nici rahat nici mocrobi pe ele.
stai ca mai vine una... face baie cu mine in cada(da' in cada aia jegoasa din baie... asa mi-au zis unii...da' ce frate, io sunt sursa de infectie si microbi?pe cuvant ca fac 2 dusuri pe zi, cu sapun chiar!!!![]()
) de la 5 luni, pt ca atunci am fost la mare, si nu a mai vrut in cadita mica....imi fac dush, spal cada, apoi imbarc una bucata gupil in cada
asa am facut eu, si nu am avut afte, enteroviroze, alergii.
stiu mamici care au sterilizat pana la 2ani, au spalat rufele de mana pana la 1an jumate; au calcat, pan ala 1an s.a.m.d.
acuma.... fiecare cu nervii lui, cu ajutoarele lui, si cu pasarelele lui.
sunt absolut convinsa ca mama care a sterilizat pana la 2 ani e f multumita de ea
la fel sunt si eu de mine
si cum nu am pe nimeni sa ma ajute, si 5 minute de somn in plus, au contat
33w + Alexandru www.rodino.ro/" target="_blank"> jurnal de bebelus
fluturasha23 spune:
Neata burtici! Poftiti la
sau capuccino, plus cornuri calde!
Eu am luat pana acum 7,5 kg. Voi aveti arsuri la stomac? Pe mine ma distrug. In fiecare zi dupa fiecare masa (care trebuie sa fie in cantitate redusa caci altfel dam la ratze - da, chiar si in trim. III) am niste arsuri groaznice. Trebuie sa beau cate o inghititura de apa asa vreo 2-3 ore. Si inca o chestie, nu pot sa merg mai mult de 10 minute ca ma doare burta. Mai merg la cumparaturi dar de fiecare data ma aleg cu cate un no-spa.
O saptamana frumoasa tuturor!
31+ 
fluturasha23 spune:
Stiti cumva daca se gasesc celebrele tampoane pentru maternitate la farmacie. Nu mai stiu unde am citit ca parca la sensi blu exista. aveti idee?
31+ 
VonHelen spune:
Mav si eu ma trezesc cu bratele amortite nu numai mainile..am observat ca se intampla mai ales cand dorm cu fata in sus; sarcina face compresie pe vase si banuiesc ca nefiind suficient vascularizat teritoriul superior apar acele parestezii! noroc ca la mine trec repede! daca ar trece si durerea de burta la fel ce bine ar fi...deja incep sa intru in panica, de vineri noaptea am avut dureri zilnic.
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
monicus spune:
Mada ne bucuram pentru vestile bune de la eco... dr. nici tie nu ti-a spus greutatea.. nici mie.... dar este bine ca este in grafic si nu trebuie sa iti faci griji... Sanatate multa....si mai multa groja de tine.
Felicitari pentru nasit... dar ia-o incetisor...ai nevoie de odihna... si sa vezi ce faci cu durerile de spate.....sunt dese??? durerile??
Succes fetei tale la gradinitza Ilinca.
V-a priit aerul de munte.. ma bucur ca ati iesit din Buc... si ai cautat aer curat. Face bine.
| Citat: |
| citat din mesajul lui Mada buna fetele, am revenit si eu cat de cat la program normal. acum 2 saptamani v-am spus ca am fost nasi de cununie si cu tot ce implica asta, apoi am plecat cateva zile la munte, saptamana trecuta a inceput Ilinca gradi si tot asa. azi scoatem finii la biserica, deci iara drumuri. eu ma simt asa si asa am zile cand am contractii dureroase cu dureri de spate asa ca la carte. ajung sa iau 4 no-spa si 2 supozitoare cu scobutil pe zi. am fost la dr joi, bebe e bine, 26 de saptamani si 2 zile exact cat am si eu, ca e intors deja si cam atat nu stiu cate kg are daca are sau nu un kg, habar nu am. va pup ma duc sa fac un dus ca tre sa o luam din loc Mada 26+ ,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004 Ilinca |
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
Miky-ea spune:
Buna,burtici!Am revenit si noi...
La multi ani,Mikyyyy!Sa fii fercicita,implinita, sa ai un bebe sanatos si la termen!

Din pacate ma "laud " cu o raceala
: ma doare gatul,uneori nu pot respira iar alterori imi curge nasul ca la robinet ,ma simt mai slabita
.Sper sa-mi treca raceala
ca tb sa fac si analizele date de ginecolog si sa obtin rezultatele in maxim 2 saptamani cand e urmatorul control.
V-am citit,sunteti niste 

...
Cat despre trecerea timpului,nu-mi vine sa cred ca au mai ramas cateva saptamani...Sa dea
sa fie bine!
Multa sanatate, vesti bune,putere si sa fuga toate problemele
!
Graviduta fericita...
http://bd.lilypie.com/6phTp3.png
Otiliav spune:
Mickyy, sa fii sanatoasa si iubita, sa-ti aduca numai bcurii cele 3 fetite!
Multumesc de urarim, sunteti niste dragute!
Mav, ma bucur ca ai prins curaj, ai un burtoi urias intr-adevar. Mult mai mare ca al meu. Eu ma oftic ca am pus pe picioare mult, in rest nu pot sa ma plang dar pe picioare se si vede la conformatia mea, tu esti putin mai inalta.
Tie iti sta foarte bine cu costumasul roz, toate pozele de ieri sunt reusite.
Stii care-i chestia ca si asa elefant tot voi mai face poze ca nu stiu daca voi mai fi gravida vreodata. Iar cu Ana nu prea am poze, plus ca acum vrea si sotul macar sa vada poze cu burtoiul daca nu este cu noi.
Chiar azi de dimineata m-am trezit cu o mana amortita si nu era cea pe care dormeam.
Spiridusule, mare dreptate ai, trebuie sa avem grija si de bb dar si de noi sa nu o luam razna.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Minunea din burtica
30+
Pozele noastre
simona_1402 spune:
Neatza fetele!
Mickyyy LA MULTI ANI!!!!
Sa fii fericita impreuna cu cele 3
BB ale tale!!
La multi ani si fetelor care sarbatoresc/au sarbatorit ceva anisori de casatorie... la cati mai multi, si mai fereiciti... mai aveti pana sa ma ajungeti eheeee...
Mirtha, ce mai face urechea? Reiau oferta... daca se intampla ceva cat esti la scarbici, da-mi un tel si te duc de urgenta la doca mea
, trebuie sa apara din concediu saptamana asta... e de treaba si mai are si o sora care e anestezista...
Mav, am vazut burtoiul!!!!! Desi nici eu nu sunt chiar mica, incep sa ma complexez....
Cherie, m-a distrat teribil faza cu defect! cu atat mai tare cu cat soatza mea si-a facut un obicei... dimineata isi cumpara o cafeluta de la magazinul de la scara, au un automat amarat... si urca repede si se duce in incaperea cu pricina... ce-i drept ca nu sta o ora... dar ma gandeam cum ar fi sa-i pun si eu "defect" pe usa![]()
Intrebari: 1. Daca fac cezariana, mai e necesara secretia de col? 2. Ce inseamna (asta am mai intrebat, dar poate totusi stie careva dar nu a vazut) examen microscopic colorat colorat secretie vaginala, Rezultat relativ frecvente leucocite, frecventi lactobacili - in rest au iesit toate absente.
Cu baia - eu la Radu decat incalzeam apa, nu o fierbeam - Slatina nu mai are de muuulti ani incalzire centralizata - si nici centrala termica de apartament nu aveam acum 11 ani. Daca o nimeream prea fierbinte mai puneam apa rece direct de la robinet. Hainutele la fel, le-am spalat in masina, cu detergent obisnuit (nici nu auzisem atunci de detergenti speciali), dar mai dadeam limpezire inca o data. Si la fel, mai puneam si haine de-ale mele. Eu am mai avut si stresul de a nu il sensibiliza din exces de zel - vazusem prea multe cazuri pe la prietene, cum scoteau copilul din mediul cu care era invatat, cum se imbolnavea rau, asa ca i-am dat, mai tarziu cand a fost cazul, si apa de baut direct de la robinet, l-am invatat sa stea si in curent, vara, dar deja avea peste 6 luni, dormea cu geamul de la camera deschis si noaptea. Nu am folosit nici tarate, nici nimic altceva. In schimb pentru orice chestie care ii aparea pe piele - inclusiv foliculita aia urata cu care multi copii ies din spital si medicul recomanda sa-i sparg basicutele cu tifon... brrr...., l-am dat cu Neopreol si rezultatul a fost super, ii trecea instantaneu. Si acuma l-as mai da, dar nu mai vrea el, ca ii miroase urat (miroase a peste).
Mi-am cumparat si eu cate ceva!!!! uraaaa!!!! - patut, salteaua, lenjerie de pat, cadita si inca 2-3 nimicuri de la babycomfort si au venit in 2 zile!!! Pacat ca nu au si hainute.
Ufff, am obosit de atata scris... mi-au amortit mainile
Simona, mamica lui
Radu (3 dec 1997),
31+ 
AMR cel mult 9 pana la 
Z_IULIA spune:
Mav nu, nu sunt din Mangalia.Acolo ne-am petrecut vacanta la verisoara mea. Eu sunt dintr-o com.de langa Campina/Prahova.
Stai linistita ca sigur burtica se va retrage.Depinde si de vointa ta.

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008