Gravidute curajoase de Noiembrie-Decembrie(88)
Raspunsuri - Pagina 9
carmendu spune:
buna dimineata,
poftiti cacao cu lapte, cafea si ceai.
va urez o saptamana frumoasa, fara dureri de toate cele, fara contractii, cu rezulatate bune de la dr si sa va impacati bine cu soacrele. cine poate.....ca eu nu pot.![]()
32+
Victor
http://good-times.webshots.com/album/565055246KyFrzA
monicus spune:
Z_IULIA frumoase poze... cu toti sunteti frumosi....
![]()
![]()
http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
mav spune:
Neatza!
Azi au inceput suturile de cum m-am ridicat din pat.... pfiu.... ce usurare, bb activ dis-de-dimineata!
Am pus www.flickr.com/photos/12628432@N06/?saved=1" target="_blank">poze de ieri... cu isprava lui Sebi (nu ne-a crezut ca nu poate face "plaja si baie in mare"
, si-a dat nadragii jos si tuleo catre apa!)
Oti, baga repede un ochi, ca nu las poza cu elefantoaia prea mult, e oribilaaaa....
Sa avem o saptamana minunata!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
monicus spune:
Mickyyy La multi ani! Sa fii sanatoasa, sarcina la termen si usoara si sa ai parte de tot ce este frumos....si bebe sanataos.
Petrecere frumaosa diseara...
]

http://community.webshots.com/user/Bebitza_Iorgulescu
graviduta
28+ 
AMR 12 saptamani
mav spune:
Mickyyy
La multi ani cu sanatate si a 3-a bebelina (sau o fi bebelin?! sa intri sa ne zici!) sanatoasa!
36+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
VonHelen spune:
Buna dimineaata! va invit si eu la o cafea!
tot cu dureri groaznice am petrecut noaptea...cel putin prima parte a noptii. acum erau diferite..nu se mai asemanau cu cele menstruale...era ca o crampa continua si numai in partea de jos a burtii, pe la nivelul simfizei pubiene. contractii nu am avut!
cred ca ma programez la un control pe maine sa vad ce se intampla cu colul!
fetelor voua la cate saptmani v-a recoltat secretie pentru cultura din col???
31+ 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te face parinte" Michael Levin
Mirtha spune:
Buna dimineata gravidute.
Carmen , VonHelen multumim pentru cafea. Eu chiar ma pofta de una reala !
VonHelen secretia de col in trim. III este indicata in sapt.35-36.
Mie mi-a fost rcoltata in sapt.35 .
Diamisha voi folsi apa calda de la robinet.Tarite intentionez sa folosesc doar la sf. de sapt. pt. efectul lor curativ , o mica imfuzie dar tot in apa calda luata de la robinet.
Va pup , ma intorc la job.
Mirtha
36 +
Eva
http://community.webshots.com/album/565533323SncafB?start=0
AMR 4 SAPTAMANI
Z_IULIA spune:
Buna dimineata
Fetelor sa aveti o saptamana linistita, fara dureri, fara certuri, fara panica!
Amalia esti buna de fotimodel, nu ca mine !
Olivia in primul rand "la multi ani" de casnicie. Daca tu te vezi mare, atunci eu....
Monicus mersi frumos.
Mav- BURTA e de tine ! Tu nu esti deloc "elefantoaie"
LauraTumpi bine ai venit printre noi si sarcina usoara si la termen!Ai DPN ca mine. Sa fie ntr-un ceas bun 
Mickyyy - LA MULTI ANI si numai bucurii si impliniri !

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
Z_IULIA spune:
Diamisha - sa-ti spun ce am facut eu cand a venit pe lume Claudiu !
Eram complet dezorientata si nu prea stiam de cine sa ascult. Primele baite copilului le-a facut mama mea, cu galbenus de ou si tarate puse in apa care in prealabil am fiert-o si racit-o. Noroc ca mi-a trecut destul de repede. Alta nalucire, de data asta de a mea, hainutele nu le spalam la masina"daca lua microbi din masina de spalat?". Recunosc ca mi-a trecut si asta si incet incet am inceput sa le spal amestecate cu ale mele. Deci pana la urma depinde de fiecare. In peroada aia eu am fost destul de stresata, si in loc sa-mi usurez munca mai rau mi-o incurcam. Sper ca de data asta sa fiu mai relaxata si sa-mi usurez munca pe cat se poate. Si asa ma gandesc cu groaza ca dupa ce nasc incep sesiunea si o sa-mi fie destul de greu, nu are rost sa mai si exagerez cu unele chestii.Si de data asta mai tr sa acord atentie si celui "mare"![]()

Iulia
lui Claudiu
(23.04.2002) si Maria Clara
DPN 23.12.2008
BraveGirl spune:
Neatza!
Laura, bine ai venit! scri repede 10mesaje ca sa scapi de moderare...
Oti, la cat mai multi ani fericiti alaturi de sotul tau si printesele voastre!
Mickkyyy 
Legat de apa, eu o sa fierb apa pt baita pt ca noi avem put si un bazin imens pt tot cartierul. si avem unele probleme cu apa, deocamdata. Sper sa le rezolvam. Sa nu credeti ca sunt paranoia, chiar am dus apa la testat si contine coliformi. si ma gandesc ca la baita ii dau si pe caput si poate ii ajunge si in gurita si imbolnavesc copilul.
==========
Corina
30+
Arianna Maria
My baby
Albumul meu