Cum v-ati petrecut noaptea nuntii?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

La noi s-a terminat tot balamucul la 6.30 dimineata....inchiriase sotul o camera la hotelul restaurantului unde am facut nunta...si am ramas acolo...singuri-singurei!!!M-a trecut pragul...am aterizat amandoi direct la dus ca eram varza...nunta a fost pe 18 august..deci foarte fff cald!!!Apoi de la dus m-a luat iarasi in brate si m-a lasat in pat!!!Era racoare ca aveam aer conditionat....asa ca numai bine pt nebunii!!!Dupa..........ca eram franti!!!

Totul e bine cand se termina cu bine!!!http://www.flickr.com/photos/24984384@N08/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanna3 spune:

mai cum sa zic... am avut
1. noaptea nuntii dupa casatoria civila: stateam in chirie, nasii erau din alta localitate si au ramas peste noapte la noi, deci eu cu sotul si nasa am dormit impreuna, iar nasul pe o saltea gonflabila jos...

2. noaptea nuntii dupa casatoria religioasa si petrecere... eram deja insarcinata in luna a 4 (cu gemeni credeam eu, tripleti erau de fapt) deci am avut burtica cam mare, am petrecut pana la 7 dimineata dupa care ne-am reteas in apartamenul matrimonial pus la dispozitie de resortul unde am avut nunta si am dormit bustean...

dupa cum se poate vedea am avut alte oportunitati pentru care s-au lasat cu 3 ingerasi

http://www.dropshots.com/triplets_RAI#date
http://www.dropshots.com/mihai3
http://picasaweb.google.com/mihaicaraghiaur/TripletiiMei
http://www.dropshots.com/oanna3
http://community.webshots.com/user/oanna3
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=92869 - povestea noastra

Oanna, mami de tripleti Rares, Andrei si Ingrid ( 20.06.2006)

iubesc si sunt iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Si noi tot in trend , am avut camera inchiriata la hotelul unde am facut si nunta, pe la 6 a plecat toata lumea, ne-am terminat socotelile la restaurant apoi ne-am bagat in pat ( sa dormim bineinteles)...la 10 ne-am trezit, am luat micul dejun si am plecat acasa...unde am tras tura a doua de somn

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI , www.flickr.com/photos/madau/sets/72157606362146432/" target="_blank">de la 2 la 3 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

la mine s-a suparat soacra ca nu e bagata in seama, s-a carat de la nunta si al meu sot s-a gandit bine si a ajuns la concluzia ca e mai bine sa divortam drept care mi-a comunicat-o direct. Nici in ziua de azi si au trecut peste 10 ani nu m-am uitat la pozele de la nunta. Asa ca somnul impreuna pare deja o chestie idilica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui Marina

la mine s-a suparat soacra ca nu e bagata in seama, s-a carat de la nunta si al meu sot s-a gandit bine si a ajuns la concluzia ca e mai bine sa divortam drept care mi-a comunicat-o direct. Nici in ziua de azi si au trecut peste 10 ani nu m-am uitat la pozele de la nunta. Asa ca somnul impreuna pare deja o chestie idilica

Marina

Hai mey asta-i o gluma sau...?

Ei si eu am fost prea obosita dupa tot "tambalaul"ca sa se mai intimple ceva romantic!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

si noi ca si voi am dormit , am ajuns pe la 7 acasa la socri ca acolo stateam atunci, am facut un dus si am incercat sa eliberam cat de cat camera ca era plina de cadouri de la cununuie...am dormit pana la 9,30 cand au sunat nasii ca mai dormim mult asa ca am plecat la mare unde am simtit si noi ca suntem in saptamana/luna de miere

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Bucatareala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

Marina vaaaaaaaaai! nu pot sa cred! (si eu ca nesimtita as mai intreba, si cum? si cand? de cat timp va cunosteati?)

mi-a placut subiectul asta, dar ce pacat ca nu ma pot lauda cu o poveste cu petale de trandafiri si lumanarele parfumate! insa imi place sa citesc despre alte cupluri ca au petrecut asa ca-n filme! nu degeaba se zice "ca-n filme" caci observ ca e totusi o practica mai rara, majoritatea au dormit in "noaptea nuntii" care se facu' deja dimineata in toata regula! La fel si noi, am ajuns dimineata pe la 8-9 acasa (stateam cu chirie) si am pus lumanarile de cununie intr-un colt pe hol, eu mai nostalgica, ca ce frumoase au fost si o sa se ofileasca florile pe ele au au, vai vai! si apoi procedura de dezbracare a rochiei de mireasa, o mana de ajutor si snurul de la spate s-a desfacut cat ai zice "peste" si uite asa, hop-top in pat, ca eram turtiti! bineinteles aveam si musafiri in casa, chiar si in camera cu noi, dar oricum nu s-ar fi pus problema lucrurilor "deocheate" cat am fi fost noi de ne-obositi! ...... deci si la noi fara "artificii" d-astea de sezon; cel mai probabil nu am avut parte de asta pentru ca nu ne-am programat, nu ne-am propus noi (in primul rand) si apoi ceilalti sa avem ceva special dupa petrecerea de nunta.... f.frumos cand ti se serveste o camera la Marriott asa cum a descris o colega mai sus......

dar ce poate fi mai frumos intr-o casnicie decat un indelung sir de "noaptea nuntii" si o viata armonioasa cu sotul/copilul/copiii! n-ar fi rau sa ne programam o noaptea nuntii ca-n filme oricand si de aici incolo, nu-i asa? cine a pierdut ocazia, poate sa-si faca planurile si maine!

gud nai! ca si cupilu' si sotu' dorm nevoie mare si io nik.....
zzzzzzzzzzzzzzzzz

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Super povestea ta Gecko,pe bune ca e de film!
Eu ma amuz de fiecare data ,cand imi amintesc de ziua in care am devenit d-na X.
Din multe ,chiar prea multe motive, nu am vrut nunta.Asa ca in mare secret am purces si am depus actele la primarie.
In dimineata cu pricina,mama plivea in gradina.Noi am iesit din curte calmi,intzoliti el in blugi si tricou ,eu cu o rochie sport.I-am spus mamei ca ne intoarcem in cateva ore .
La primarie ,sotul s-a dus sa anunte ca am sosit.Vicele i-a dat cheia de la casa casatoriilor, sa intre lumea pana ce vin ei.
Noi doi, am intrat amuzandu-ne copios de "lumea" si apoi mi-am tras pe seama ca io n-am tigari.Am taiat-o sa caut prin magazinele din imprejurimi ,ca dependenta era mare.
Cand m-am intors ma asteptau 3 barbati: sotul si doi angajati ai primariei.Mai tarziu sotul mi-a povestit ca la intrare cei 2 susoteau ca primarul n-a venit deoarece n-avea cravata.Gafaind dupa atata alergatura ma instalez langa sotul,cerandu-mi scuze si unul din tipi incepe discursul.II vedeam ca se abtin din rasputeri sa nu rada in hohote,asa ca le-am zambit intelegatoare.La sfarsit ne-au intrebat daca parintii nostri stiu de eveniment.Le-am spus ,ca doar i-am usurat de o mare povara ,procedand asa.
Am mers apoi la servici cu traistele pline unde i-am omenit pe colegii nostri de servici fara sa le spunem insa motivul,i-am lasat in ceatza,dupa care am umplut din nou traistele si am mers acasa unde,n-am scos-o pe mama de la plivit pana n-am scos certificatul de casatorie la vedere.
Noaptea care a urmat a fost foarte frumoasa, ma mai trezea sotul din cand in cand ca sa ma iubeasca, iar eu ma intrebam daca am ales bine .
Sincer? Nici acum dupa 18 ani nu stiu.Pentru ca n-am cunoscut altul mai bun decat el.Inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

deoarece asistasem in timp la alte nunti din familie la finele carora se imparteau banii functie de cine (dintre parinti) a contribuit mai mult - noi am hotarat ca la nunta noastra sa nu contribuie nici un parinte cu NIMIC - sa ne-o facem singuri, cum vrem noi si la fel tot castigul sa fie DOAR al nostru.

asa ca primul lucru pe care l-am facut pe la 9 dimineata cand am ajuns acasa - a fost dezbracarea - si numaratul banilor in pat - apoi nani printre ei - ca de altceva ... nu mai aveam energie.

Miro si Karina Ioana - 3 noiembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Eram gravida in luna a 4-a, cu interdictie categorica pentru "noaptea nuntii" (care, din aceleasi motive de siguranta pentru bebita mea, nu a avut loc nici in saptamana de miere din creierii Apusenilor, acolo unde dealtfel o si concepusem pe micuta si nu a avut loc decat la bune saptamani dupa cezariana mea, deci muuuult mai tarziu).
Am avut si noi o camera inchiriata la hotel, dar nu pentru noi ci pentru baietelul de 6 luni al nasilor nostri, ca sa stea cu el bunica-sa in timpul petrecerii. Nunta fiind duminica, noi am fost convinsi ca se va termina pe la 12-1 si apoi vom merge acasa; lumea s-a simtit insa atat de bine ca abia pe la 4 si-au luat la revedere ultimii. Cum nasii deja plecasera, eram rupti de oboseala si tot aveam camera luata, am decis sa ramanem sa dormim. Numai ca era un soi de camera deo persoana, cu un pat mic, mic, minuscul in care cu greu ne-am inghesuit, fiind mereu pe punctul de a cadea-eu, care stateam la margine, intrucat sarcina ma trimitea tare des la baieAsa ca nici macar cu un somn bun nu ma pot lauda. Dimineata am strans catrafusele, le-am lasat acasa in drum si am plecat la soacra-mea la masa. Noroc ca acolo graviduta familiei a fost repejor in cuiata in dormitor ca sa se odihneasca pana vin toti musafirii si am tras in fine un puiut de somn pe cinste...
Cred ca "noptile nuntii" din filme sunt facute tocmai ca sa ne amuzam de variantele din viata reala. Dar, cum spuneau si alte fete, bine ca exista atatea alte nopti minunate si neuitate...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput