Cum v-ati petrecut noaptea nuntii?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Am facut nunta la tara,si obiceiul la tara este ca dimineata sa fie chinuiti mirii,nasii(plimbat cu roaba,imbracat in camasa de noapte,minuni d-astea).Ca sa scapam de astea
ne-am urcat in masina si-am plecat sa ducem niste rude in varsta acasa........doar ca locuiau la 50 km,aveam o dacie careie ii facusem si majoratul la noi si la engleji(la 21 ani).Imbracati mire si mireasa,mireasa la volan(mirele oricum nu avea permis)cu sacosa cu darul(banutii)calculam noi ca pana ne intoarcem se termina tambalaul.....Depun rudele acasa si la intoarcere in mijloculul unui targ (o piata agro alimentara saptamanala)mi se strica masina....mire si mireasa desfundam jiglorulul si curatam ceva la carburator..si babele venite la targ ne priveau mai ceva ca niste OZN-uri.Ajung cu greu acasa, in curte muzicantii neplatiti (ca de ei uitasem)ii cantau tatei niste doine de jale............era aproape 10.........noi plecasem de la 7.......
Pleaca si lautarii,incercam sa ne linistim insa surescitarea si-a spus cuvantul:am numarat banii,am dat datoriile,am studiat cadourile,am vazut caseta si ne-am mobilizat si-am plecat in oras (acasa)unde ne asteptau prieteni...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La restaurant...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro

Despre Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

hehe nu glumesc deloc..ar fi frumos sa fie o gluma dar nu e....asa ca noaptea nuntii am petrecut-o in certuri si sotul a concluzioinat ca mai bine divortam. Nu am facut-o s-a intamplat acum 11 ani, avem o casnicie super, 2 copii frumosi, soacra-mii nu-i iert in veci faza dar pt ca tot intrebati de noaptea nuntii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

mamaaaaaaaaaaaaa, Marina ce ne-ai fentat! cred ca toate am crezut ca ai divortat si divortati ati ramas [pfiuuuu]

Ma bucur ca aveti o casnicie fericita si 2 copilasi ca 2 cirese pe tort!
Chiar ma intristasem la ideea ca un cuplu poate divorta asa rapid si ma gandeam ca n-a fost chiar asa o prostie sa se prevada in lege ca se poate "divorta" in cel mult 24 sau 48 ore de la data casatoriei fara procese prin tribunale si alte implicatii! deja ma gandeam ce intrebari sa-ti mai pun caci parea ca-n filme si la tine!

Lasa soacra in pace ca fitze din astea cu bagatul in seama am avut parte fiecare, cred eu....

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

am dormit... ca eram rupta de oboseala.. noi am facut cununia religioasa impreuna cu botezul lui Cristi

Ingrid si Cristi 5 ani si 6 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Tzuni intreaba fix de noaptea nuntii...aia care ar trebui sa fie ceva...si voi spuneti ca popa la biserica avea barba si in dacie nu intra sacul cu galbeni.
Hai domle...spuneti ceva picanterii ...nu vai ce frumos si vai ce ghinion cu tocul la pantofi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Eu am avut 2 nopti de nunta (cu acelasi sot)...n-am casatorit initial la primarie. Eram copii aiuriti de 20 de ani si ne-am hotarit noi intr-o dupamiaza sa ne scoatem "license" de maritis...boooon.
Am facut o (foarte) mica petrecere...n-aveam gind de honeymoon dar mama ne-a facut surpriza unui weekend in Connecticut. Ne-au agatat tinichele de masina, ne-au pictat-o cu vopsea de pantofi "Just Married"...si-am plecat. Acuma vreau sa va ginditi ca noi nu am petrecut nopti intregi impreuna inainte sa ne casatorim (o singura data am plecat tot intr-un weekend si atit).

Deci am ajuns la hotel...(aici va inchipuiti voi)...si se face cam 4 dimineata, moment in care sotul meu (proaspat) incepe sa tipe la mine: "You messed up...You really messed up" (adika am feshetelit-o)...si tot asa imi zicea ca am gresit si nu e bine...m-a luat un plins si o panica de nu va inchiputi...credeam ca am facut prostia vietii mele si e momentul sa plec pe usa urgent.

Dupa vreo 10 minute de teroare, pune capul la loc pe perna si sforaie...eu ramin terorizata cu ochii cit cepele in tavan, facindu-mi planul de evadare...
Se face dimineata, eu ca valiza facuta si cafeaua in mina...el, ca o floare...numai zimbete. Il iau la un rost (ca imi facusem curaj acu fiind si imbracata si cu cheile de la masina in mina)...in final aflu ca sotul meu e somnambul...nu numai ca vorbeste, dar si face si lucruri prin casa si nu isi aduce aminte...Am tras pe chestia asta ani de zile. Ii spui inchide geamul si el deschide usa...se duce, isi pune de mincare si se baga iar in pat...se imbraca in miez de noapte si vine inapoi in pat cu ghetele in picioare Pe la vreo 25 de ani i-a trecut. Noroc ca n-a iesit niciodata usa afara

A doua noapte a fost mult mai relaxata...acu dupa vre-un an au facut familiile presiune sa ne casatorim si la biserica...zis si facut. Am organizat nunta, ne-am planuit luna (saptamina) de miere in New Orleans...am rezervat camera la Plaza (Home Alone) pentru noaptea nuntii. Am petrecut, mi-am pierdut un pantof, mi-am rupt ciorapii...am ajuns la hotel in rochia de nunta...la receptie inca 2 cupluri ca si noi (in costumatia de nunta)...dar ambii miri facuti prastie...nu se tineau pe picioare, iar miresele ii tot propteau pe un perete...ei alunecau in hohote de ris...pina la urma am mai petrect si cu ei (pina m-am facut si eu prastie)...si nu-mi aduc prea bine aminte cum am ajuns sus (in orice caz, dimineata nu mai aveam 20 de metri de rochie pe mine)

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petra spune:

Acest subiect dragut m-a facut sa cred ca fac parte din cuplurile "normale" care dorm in noaptea-dimineata nuntii , rupti fiind de oboseala. CAnd imi aduceam aminte de cum am mers acasa si glont am mers la nani fara alte discutii. Ma apucau nervii ca noi am decis sa ne organizam singuri nunta si de aia am fost atat de franti in dimineata nuntii. Dar acum m-am linistit !CA vad ca mai sunt si alte cupluri la fel ca noi !
Dupa 2 zile de la nunta am plecat in 2 saptamani de miere unde ne-am scos parleala, 2 saptamani care tin si acum dupa mai bine de 11 ani de casnicie. Asta este important de fapt.
(Dupa nunta am fost si la mare unde ne-am cunoscut cu un cuplu de tineri care au avut si ei nunta exact in aceeasi zi ca si noi, si stateam cu ei la masa . In fiecare dimineata veneau certati, la amiaza venea numai unul dintre ei, seara tot imbufnati. Degeaba programam noi sa iesim seara la o disco, terasa ceva undeva, ca nu veneau. Aveau de se certat in hotel. Am mai tinut cu ei legatura dar dupa 2 sau 3 luni au divortat !)

Frumos si amuzant subiectul !
Guestus vrea picanterii !!!!Dar de ce nu incepe el! Ca doar o fi avut si el o noapte - dimineata ceva dupa ziua nuntii/casatoriei ! Hai ,curaj Guestus, ca noi suntem numai ochi si urechi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

noi am facut petrecerea doar pana la miezul noptii, iar a doua zi plecam spre saptaluna de miere: deci bagaje facute, si fuga la somn, ca sa nu dormim pe drum a doua zi.
cam la vreo o ora de somn da somn, nu altceva, ca eram franti, ne organizasem singuri totul, intra soacra mea tiptil in camera sa ii dea sotului cateva perechi de chiloti noi nouti, sa nu ii vad eu pe "precedentii".(am ales sa dormim la socri in fosta camera a sotului, ca erau cel mai aproape de restaurant)

Doamne'ajuta!

POZE
POZE2

http://maru-incotro.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui maru

cam la vreo o ora de somn da somn, nu altceva, ca eram franti, ne organizasem singuri totul, intra soacra mea tiptil in camera sa ii dea sotului cateva perechi de chiloti noi nouti, sa nu ii vad eu pe "precedentii".(am ales sa dormim la socri in fosta camera a sotului, ca erau cel mai aproape de restaurant)

Mistooooo...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput