Cum v-ati petrecut noaptea nuntii?
E ca in filme? Cu petale si lumanarele? Cu prag trecut in brate si viori in surdina?
Cum a fost in noaptea nuntii voastre, cand ati ramas doar voi doi?
Guestus, tu sa nu te bagi, ca n-ai de unde sa stii!
Tzuni...sa-ti zicem deci casa de piatra...?! sau e numai un sondaj?!
Eu si Raducu (22.04.2005)
Tzuni spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ligia13 Tzuni...sa-ti zicem deci casa de piatra...?! sau e numai un sondaj?! Eu si Raducu (22.04.2005) |
...o curiozitate si sper eu (sa iasa) un subiect fain. In rest...cine sa ma ia si pe mine?
Tzuni mic si drag si scump si pisicos si cu...blog
ardeiash spune:
noi eram epuizati dupa nunta , imi pare rau sa spun, ca sa nu te dezamagesc.. deci poate fi si asa..
dar iti pot spune despre alte nopti
s-auzim numai de bine! si
abramburika spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ardeiash noi eram epuizati dupa nunta , imi pare rau sa spun, ca sa nu te dezamagesc.. deci poate fi si asa.. dar iti pot spune despre alte nopti s-auzim numai de bine! si |
IDEM!!!
Noaptea propriu-zisa a nuntii (de dupa nunta mai exact) ne-am petrecut-o dormind . Dar au fost alte "nopti ale nuntii"...
Visele oamenilor sunt aripi cu care acestia zboara spre cer.
kariguld spune:
Tzuni, esti frumoasa foc! acuma poti sa IL iei si tu, pe un eventual EL....(adika, mai nou, asa e la moda!)
la noi a fost super, petale de flori, lumanri, bomboane....sotul a avut grija sa organizeze foarte bine "momentul". s-a ocupat din timp de toate, a inchiriat o camera la un hotel, a aranjat totul cu sora lui....in cel mai mic detaliu...si de la restaurant, eu stiam ca mergem acasa sa luam bagajele si sa plecam in luna de miere...dar , el m-a dus in alta parte... a fost super....
alte detalii sunt private!
kari
Brigit spune:
foarte tare subiectul!
"Noaptea nuntii" a fost cu totul si cu totul diferita de versiunile pe care le vezi prin filme, si evident altfel decat ne-am fi imaginat-o.
Am ajuns acasa pe la 10 dimineata, si se uitau toti vecinii care plecau sau veneau de la piata ca la niste aparitii, eu desculta ca in ultimele ore asa am dansat iar pantofii mi-i luase mama. Iar barbate-miu m-a carat in brate de la masina si pana sus mai mult de nevoie (cred ).
A, si desi draga de nasa ne-a "decorat" dormitorul cu petale ...am apreciat gestul dar le-am scuturat frumos si mai intai am tras un somn bun.
Cand ne-am revenit si noi cat de cat s-a lasat cu ceva.. romantism
Cam asta cu noaptea nuntii, am recuperat in "saptaluna" de miere care intr-adevar a fost peste asteptari.
April
Emma are nevoie de ajutor !
DarkBendis spune:
La hotel... ca retinusem camera din vreme . Am ajuns acolo dupa 5 dimineata... la 9.30 eram prezenti la micul dejun traditional(foaaarte laudat peste tot asa ca nu se putea sa-l ratam ) ... iar dupa micul dejun ne-am adunat catrafusele si hai acasa (hotelul era la 10 minute de apartamentul in care locuiam atunci )... sa dormim si noi ca lumea
Dark Bendis
25+ cu "Huckleberry" Baby
http://bd.lilypie.com/gSJep1.png
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
dana210773 spune:
La noi noaptea nuntii a fost de fapt "dimineata" nuntii si am petrecut-o... dormind!
Am fost "rupti" de oboseala... Cu o noapte inainte , nu inchisesem un ochi , iar ziua a fost plina de dimineata pina la ora 8 a doua zi. Cu toate ca am fi vrut sa se intimple ceva, oboseala si-a spus cuvintul!
Dupa noaptea nuntii insa, am recuperat din plin!
gecko spune:
in jur de vreo 6 dimineata s-a cam terminat cheful, am ramas noi, parintii, nasii ca sa incheiem socotelile cu restaurantul etc. Unele din lucruri (cadouri, bauturi) le-am incarcat in masina socrilor...florile se hotaraste sotul sa le duca in camera ce am primit-o de la hotel caci nu mai aveau loc in masina. Vine si ne spune ca surpriza...in camera noastra doarme o fetita de vreo 2-3 ani...incepem ancheta a cui e? unde-s parintii? Pana la urma ne luminam ca era fetita unor participanti la eveniment, incepem sa cautam numerele lor de telefon. Sunam disperati pe mobile nu raspunde nimeni...ii cautam in cartea de telefon...nu au telefon fix si deci nu le putem afla adresa. Ne gandim ce sa facem...de plecat nu putem pleca si sa o lasam sa doarma singura in camera...ne-am gandit sa ne luam o camera alaturata dar tot nu e buna ideea...ne hotaram intr-un final sa intram tiptil in camera fara sa o trezim si sa ne bagam pe langa ea in pat la somn...iar cand s-o trezi o vom scoate cumva la capat. Pleaca nasi, parinti si ne lasa sa ne "consumam" casnicia. Cand ajungem pe coridorul hotelului usa de la camera larg deschisa...speriati ne proptim in usa gandidu-ne ca a disparut cand colo pitica treaza statea in fundic in pat. O luam cu frumuselul...ne prezentam...eu sunt mireasa...ma cheama X...el e mirele...pe tine cum te cheama? ANA, o blonda carliontata tare draguta...ii explicam ca mami si tati au mers pana acasa sa faca nani si ca pe ea nu au vrut sa o deranjeze ca dormea prea bine dar ca imediat ce se trezesc o sa vina sa o ia acasa. Primeste bine vestea, pare chiar intelegatoare pentru oboseala parintilor...ne relaxam si noi si incepem sa ne intidem lucrurile prin camera. La un moment dat ni se termina fericirea...incepe sa scartaie...nu sa planga ci sa scartaie....EEEEEEEEEEEEEEEEE....panica pe noi, incercam sa o consolam, ea nimic, un EEEEEEEEE lung intr-un singur ton. Ajungem la concluzia ca pana ii vor aparea parintii asta ne va fi coloana sonora si ar fi bine sa ne obisnuim cu ea. Eu ma trag in holisorul camerei ca sa imi desfac fustanele, corsetul, sotul in camera in fotoliu tragea cu ochi la mine si sopteste printre buze "Iti dai seama ca treaba asta o sa trebuiasca sa o mai faci o data...cand vom fi fara intrusi!!!"...ma gandesc pentru o clipa ca nici nu e chiar rau ca facem baby sitting fara voie ca la cat de chioara de somn sunt numa de zbantuiala nu imi arde si chiar ca nu ar fi frumos sa imi refuz Dl Sot din prima zi.
Intru in baie...si la un moment dat se opreste coloana sonora....Ana incepe sa povesteasca vrute si nevrute cu sotul...ete na...ca ti-o fi drag si tie te pomeni.
Daca bariera EEEEE a fost trecuta, sotul ii deschide televizorul si ii pune desene. Hotaram ca eu ma bag in pat langa ea si sotul ramane in fotoliu ca sa nu se sperie fata. Eu adorm instant...sotul ramane treaz ascultand-o pe Ana care ii povestea actiunea desenelor.
Pe la ora 8 apare tata sa ne lase niste chei, ma trezesc si eu si o gasesc pe Ana povestind in continuare desenele si pe sot dormind in fotoliu cu capul sprijinit in mana. Mi se face mila de el asa ca arunc cu apa pe ochi...ma trezesc cat pot de bine...o iau pe Ana din pat ca oricum nu mai era chip sa doarma si ii spun sotul sa treaca el la culcare. Ma apuc de desenat iepurasi si floricele si ce mi-a mai trecut prin minte...intre timp sunam din 30 in 30 de secunde pe toti cunoscutii care ar fi putut sa ma ajute sa ii gasesc pe parinti...Ana ma tot intreba "pe cine suni?"...eu ii spuneam ca pe parintii ei ca sa vad daca s-au trezit...ea draguta imi raspundea "Nu ii deranja, mai lasa-i sa doarma ca sunt obositi!"
Pe la 10 imi zice Ana ca ii e foame...ups...pai si eu ce fac?...nu am un ban in buzunar, nu am pastrat nimic din ce ne-a pus restaurantul "la pachet"...asa ca ma echipez in haine de scandal, imi iau sacoul de mire al sotului ca ACul din hotel era prea puternic pentru maieul meu, incerc sa o incalt pe Ana dar nu reusesc (i s-or fi umflat picioarele de la atata dansuiala) o iau in brate si coboram la receptia hotelului sa vad cum rezolvam de un mic dejun. Mi se spune ca e bufet suedez si ca trebuie sa platesc doar cand eliberez camera...super...intram la restaurant si incepem sa adunam mancare pe farfurii. Intre timp incepe sa imi sune telefonul...ma sunau cei pe care i-am sunat toata dimineata "ce s-a intamplat?/cine a murit?" si multe alte intrebari panicoase...le explic la fiecare ca mare bai nu e...noaptea nuntii a fost foarte eficienta...ne-a daruit un copil frumos doar ca as vrea sa iau legatura cu parintii naturali sa vad daca acest "cadou" este definitiv. Banui ca s-au pus rotile in miscare, nu stiu care pe care a trezit, cine le-a batut la usa parintilor...cert este ca pe la 11 a aparut mama la restaurant (sper ca era mama ca eu pana atunci nu am stiut-o) si a luat-o pe Ana acasa. M-am intors in camera langa sotul meu pe la 11:30 si m-am bagat sa trag si eu un pui de somn...inca imi suna in urechi muzica de la nunta, sunetul baloanelor sparte, miile de intrebari puse de Ana pe secunda...cand sunt receptia..."Este ora 12...mai luati camera pentru inca o noapte sau o eliberati?"...pai o eliberam frate ca nu de alta dar casa e la 500m distanta...asa ca trage-l pe Dl Sot jos din pat...cara toate catrafusele la masina...condu cu ochiii pe jumatate deschisi cei 500m...ajungem acasa si SURPRIZAAAAAAAA!!!!!...incepe dejunul miresei....asa ca intinde masa, strange masa, fa cafea, bea cafea, mai bine as baga-o intravenos ca poate si-ar face efectul...si tot asa pana la 12 noaptea cand in sfarsit am adormit rupti de oboseala unul in bratele celuilalt...am facut-o si pe asta...ne-am casatorit...Suntem Domnul si Doamna X!
for2nity spune:
La noi a fost super distractiv. Dupa ce am strabatut orasul pe jos intr-o plimbare romantica pe cand rasarea soarele, ne-am oprit in fata casei, ne-am asezat pe scari si am tras un pui de somn. Ne ratacisem cheile.