Redoutistele fidele laredoute.fr (130)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut fetele!

Si io am devenit o redutista redutabila!

L-am imbrobodit chiar si pe sot...el care uraste cumparaturile...mi-a zis sa fac si io comenzi mai mari ca sa nu tot platim taxe aiurea...
Eu am luat haine ptr cei mici si am fost foarte multumita. Am avut norocul sa primesc pachete repede si sa fie intacte.

Am si eu geanta Lulu si acum astept cadoul ala cu furculite...desi pe factura ce mi-a venit pe email nu apare...Sper sa imi vina! Am facut o comanda mai mica...nu prea aveam bani pe card...Tot de la voi am aflat ca e 10 euro comanda minima...a mea a fost de 20 de euro. Nu stiu de ce eu aveam impresia ca 30 de euro e comanda minima.

Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorenza spune:

Citat:
citat din mesajul lui vl-ad

salutare!
stiti ca vi-am zis saptamana trecuta ca prietena mea a facut o comanda la ei care i-a si ajuns deja , mai putin un produs care in suivi ii aparea cum ca ar fi comandat intr-o alta data , dar ii apare si un cec pe acel produs. vineri a primit un mail de la ei in care ii spuneau ca isi cer scuze ca acel produs nu a fost disponibil atunci cand i-au trimis comanda dar ca deja l-au trimis intr-un colet separat.va vine sa credeti?eu de un an de zile de cand fac comenzi la ei si de cand va citesc pe voi nu am auzit sa fi procedat cu cineva astfel.oare ce i-au apucat?
v-am

------------------------

ADINA SI VLAD (17-11-2004)

VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad

Mi s-a intamplat si mie,dar eu cred ca au uitat sa-l puna,si si-au dat seama ulterior,pentru ca ceea ce comandasem,chiar nu era cazul sa se epuizeze.Era vorba despre sina pe care sta perdeaua de baie.Le comandasem pe amandoua,dar sina a venit in colet separat,dupa cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

nu am luat niciodata pantofi sport. m-am gandit ca acum ar fi un moment bun . si as vrea sa-i iau pe astia, dar nu stiu cum sunt marimile, daca corespund, mai ales ca scrie ca sunt de la ado fille...

http://www.laredoute.fr/vente-drift-cat-ado-fille-de-puma.aspx?productid=324149783&documentid=344708&single=false&categoryid=23479175

eu port 37-38 si in ro si pe lr. adica am balerini lr 38 perfecti si sandale/balerini lr 37 perfect bune... cred ca totusi ar merge 38 in cazul asta. am masurat cm la talpa, conform grilei lor ar trebuie sa iau 37, dar daca nu pot pune apoi nici o soseta? sfaturi?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

eu zic sa-ti iei 38
in ghid chiar spune

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nushu ma bucur ca sunteti ok si acasa. lasa depresia ca e tare naspa. mai bine baga un ochi aici si o comanda, sa vezi cum iti revi.
Ella nu mai vb. de semanat cu soacra. asa ne zice si noua lumea, ca marco e leit soacra si tat-su' cand era mic . Doar mama ce mai zice ca seamana cu mine.
oricum e o dulceata bob, ma uit cu placere la pozele voastre.
Mirunajr insanatosire grabnica fetitei. sper sa nu fie nimic grav, sa veniti repede acasa.

protectie de saltea am luat de la noi, italieneasca, mai faina si mai ieftina. asa ca nu mai comand nimic.
merg sa dorm, caci de 3 nopti ne urla marco si nu stim de ce.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dianarus - eu am adidasi Puma nr 39, echiv cu 25 cm, conform etichetei. Initial luasem mar 38, echiv 24 cm care nu mi-au venit cu putin pt ca sunt si ingusti. Si astia roz precis sunt ingusti, mai ales ca sunt si listati la ado. Mai bine ia mai mari decat mici!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancamari

Dianarus - eu am adidasi Puma nr 39, echiv cu 25 cm, conform etichetei. Initial luasem mar 38, echiv 24 cm care nu mi-au venit cu putin pt ca sunt si ingusti. Si astia roz precis sunt ingusti, mai ales ca sunt si listati la ado. Mai bine ia mai mari decat mici!

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

si in ro cat porti in general? 38, am inteles bine?

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lorenza

Citat:

Lorenza, eu mi-am luat costume de baie in 2 piese mai multe marimi www.laredoute.fr/vente-2-pieces.aspx?productid=324097997&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> 36 (pe asta l-am luat din greseala), 38www.laredoute.fr/vente-2-pieces-fleurs-placees.aspx?productid=324097897&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank"> asta si 40 (www.laredoute.fr/vente-2-pieces-triangle-imprime.aspx?productid=324117960&documentid=321408&single=false&categoryid=23110257" target="_blank">asta si mai e unu' pe maro cu un desen turquise metalizat)- sutienul de la 38 mi-e mic, pe cand slipul imi vine chiar si la marimea 36! Deci mie imi e ok mar. 40 la costumele de baie din 2 piese.
Aaa, si pe www.laredoute.fr/vente-maillot-de-bain-2-pieces-ripcurl.aspx?productid=324139896&documentid=414708&single=true&categoryid=25997528" target="_blank">asta mar 38, l-am avut in coletul incurcat si imi vine bine.

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Aha,mersi mult!Deci 40 ti-e bun.Dar in rest cat porti?

Lorenza, eu la sutienele de LR am luat 90B si imi vin bine. Cand iau de la noi de pe piata merge cam 80B , depinde...

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Mama este singura fiinta capabila sa-si imparta iubirea intre cei zece copii ai ei
si totusi sa i-o dea fiecarauia intreaga.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Dianarus - in RO iau incaltari 38-39, depinde de calapod; de la LR imi vine mar 39 dar am si mules 40 pt ca ramane loc in varf. Eu cand ma incalt sport vreau sa merg comod, sa nu ma stranga, de iesit din picior e exclus chiar daca sunt cu jumatate de nr mai mari pt ca au siret si puma eu zic ca sunt, in general, ingusti.

poze sept-oct
poze nov-dec
poze ian-febr
poze martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

eu la marca Adidas port 38 1/3 dar la puma pentru ca sunt mai ingusti port 39.

din aceasta cauza ti-am recomandat 38

desteptarea

Grecia-Lefkada2008

Mergi la inceput