Buna!
Am si eu o rugaminte pentru cine se ocupa de acest concurs. Numele meu de utilizator apare gresit in lista. Este adyanna nu ad6anna. Se poate corecta?
Multumesc frumos!
Ok preluat.
Pagina familiei / Mai multe...
www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video
Pagina legislativa
Citat: |
citat din mesajul lui marius Ok preluat. Pagina familiei / Mai multe... www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank">Video Pagina legislativa |
Am observat ca toate nickurile care au in continut literele x,y, z au aceeasi problema. Si la mine apare anangel_le6i in loc de anangel_lexi.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
Din ce in ce mai mare
Pozele noastre din concurs sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">ana1 si ana2 Va plac?
Buna sunt Dariana,am si eu o problema defapt acelasi ca si voi in loc de Gwendoline imi apare G6endoline.
Iar urmatoarea problema nu vad nici o publicatie cu pozele mele!Am pus de vreo 5 zile pozele si nu imi apare nimic cand deschid pagina!
Ma poate ajuta si pe mine cineva?
Va multumesc!
Gwendoline poze noi
Mamica de Gwendoline(16.06.2005) si insarsinata 21 saptamani
Si mie la galeria de coperti imi apare numele "marun6ika" in loc de marunzika! Se poate remedia? Multumesc!
www.youngnutrition.net/member/tickers/96168/ticker2.png[/img][/url]" target="_blank">
Yannisa Milena
24.08.2007
Am trimis ''copertile'' de vreo 2 saptamani dar nu sunt inca aprobate.Cat timp dureaza pana se abroba?
Aceiasi intrebare vroiam sa o adresez si eu:cat dureaza pana sunt aprobate pozele?
Multumesc!