Mamici si burtici de Baia Mare (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolleetta spune:

Malinka, merci de sfaturi!
Tocmai asta e problema. La noi nu gasesti mare lucru prin magazine, dar parca as vrea sa vad produsul inainte sa il cumpar. Totusi pe net sunt foarte multe lucruri frumoase.
Eu ma refeream la patutul albastru. Acela mi-a placut. Am gasit unul asemanator pe un site si se plateste la livrare.
Am vazut in poze, paturica despre care zici si mi-a placut tare mult. Sper ca nu te superi daca iti mai "fur" cate o idee.

32 = Rares
http://community.webshots.com/user/nikolleetta?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca81 spune:

Malinka, multumesc. Ieri am facut vaccinul Infanrix Hexa si Carla a facut azi febra destul de mare, 39.3. M-am cam speriat, a scazut insa cu jumatate de supozitor de paracetamol. Maine iesim afara, n-am mai fost de cateva zile, iti trimit un SMS daca ajung pe la Mara, mi-ar placea mult sa ne intalnim si sa se cunoasca si piticii

Nicoleta, foarte multe produse am comandat si eu de pe net, c h i c b e b e.ro, b e b e l u s u l t a u.ro, b a b y c o m f o r t.ro, b e s t k i d s.ro sunt doar cateva site-uri. In Baia Mare nu gasesti o oferta prea bogata. Daca aveti timp, cred ca merita si un drum de Cluj, in supermarket-uri gen Careffour si Cora gasesti promotii si chestii misto, inclusiv hainute.

Ariana, ce mai faci? Ce-ti face printesa?

Mamica fericita de Carla Alexandra
Piti mic se face mare
Povestea puiului meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

nikolleetta...vad ca un site l-au sters administratorii...e primul din mesajul ancai...daca la ea va ramane...:) de acolo am luat patutul albastru si acolo, intr-adevar, plata a fost la livrare...sa stii ca eu am fos multumita de ceea ce am cumparat de pe situri...cam de toate produsele....plus ca, exista la fiecare optiunea de-a returna...am facut si asta odata si au fost chiar rapizi si corecti...deci, crede-ma, poti sa comanzi linistita...de ex, eu pe situri am gasit unul dintre patuturi la 250 de ron (pe langa cel albastru avem si unul mic la noi in camera) fata de 390 de ron acelasi produs la miniblu...deci, si preturile sunt mai bune...
apropo de miniblu, am fost azi la satu mare, in somesul este miniblu si au acolo hainute de bebe super frumoase...deosebite, intr-adevar si preturi pe masura...dar sunt de-a dreptul superbe...greu am plecat de acolo...plus ca mai este un magazin acolo cu lucruri pentru bebe unde au cam de toate...si orice de la feretti...produse de la feretti (ca si paturica mea) sunt si la dr gsm, magazinul de bebe de pe cosbuc, colt cu unirii, aici in baia mare...merita de trecut pe acolo...

anca, poate ne vedem...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput

Merci mult, fetelor! la voi si la bebei

Anca, si noi ne gandeam sa dam o fuga pana la Cluj. Nu stiu cat de bine o sa-mi faca atata drum si plimbarea prin magazine, pentru ca obosesc foarte repede si ma dor picioarele. Pe deasupra am avut cateva zile cu contractii mai dese si parca mi-e frica. Acuma ma speriu de orice schimbare si de tot ce simt nou.

32 = Rares

Mergi la inceput

Nicoleta, weekend-ul asta e Kidex la Cluj, merita mers pentru ca sigur vei gasi articole pentru bebe la preturi foarte bune.

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca81,... Ariana e putin racita,..si a venit mama mea sa stea 2-3 zile cu ea,..sa nu o mai duc la camin,..sper sa-i treaca cat mai repede,..la multe lunisoare pentru Carla,..tare mult as vrea sa o cunosc..si pe tine bineinteles,..

Malinka,..pupic la Marc si tie..

renata ,mireille, nicoleta..sarcina usoara in continuare si sa aveti copilasi sanatosi..

restul mamicilor se pare ca sunt super ocupate.. pe toate si copilasii vostri..

ce sa va mai spun..sunt super distrusa,..suparata,..dar viata merge inainte,..nici cu sanatatea nu stau prea bine..maine merg la controlul de 6 saptamani..si vom mai vedea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariana2005 spune:

Anca81,..Carla e o scumpa..si e asa de grasunica ,..apropo e foarte bine ca a facut febra,..inseamna ca organismul ei a reactionat perfect normal,..febra e o reactie de aparare a organismului,..asa ca stai linistita,..totul va fi bine,..imi amintesc si eu cu drag de momentele astea,..profita la maxim de toate clipele si momentele din viata ei,..din pacate timpul zboara,..si o sa-ti fie dor de bebelusi,..de mirosul lor ..de tot..

Mergi la inceput

Ariana, multumesc mult pentru raspuns. micuta printesa si sper sa se insanatoseasca cat mai repede.

Carlei i-a scazut febra dupa ce i-am administrat paracetamol supozitor, acum e bine. Ia uitati-va aici cum rade: zambet stirb

Piti mic se face mare

Mergi la inceput

Ariana, va pe amandoua. Sa se faca bine piticuta ta. Mult curaj in continuare si totul o sa fie bine. Sincer mi-as dori asa de mult sa te pot ajuta cumva.

Anca, e tare scumpa bebita ta. V-am vazut si eu intr-o zi in zona unde aveti facute pozele(in fata la biblioteca).

32 = Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Malinka spune:

Anca...tu o lasi pe carla sa doarma pe burtica? eu il pun pe marc pe burtica doar cateva minute pe zi, si atunci doar ca sa isi formeze mai bine muschii gatului...oricum, nici nu isi lasa caputul jos cand e pe burtica, tot incearca sa se ridice si daca nu poate plange dar nu-si lasa capul jos...
printezica zambitoare...nu-i asa ca simti ca-i o minune ori de cate ori zambeste? eu ma topesc, pur si simplu, cand il vad ca se uita la mine, i se lumineaza fata si-mi da cate un zambet de toata frumusetea...:)

Ariana... tinem pumnii sa se faca repede bine frumoasa ta...mai pune-ne poze sa va vedem..., cum zicea si nikolletta, tare mult mi-ar placea sa iti putem fi cumva de ajutor...ti-as spune ca timpul le rezolva pe toate si o sa treaca dar stiu ca in cazul asta timpul poate doar sa amortizeze durerea...nu stiu ce-i de facut...decat sa incerci sa vezi ceea ce e frumos in viata ta, lucrurile pentru care merita sa traiesti si sa fi fericita...noi suntem alaturi de tine si te

restul fetelor, ce faceti, ne-ati parasit de tot?
renata, speram ca sarcina decurge foarte bine...

Mami Loredana si Marc Alexis, o minune de copil...

http://community.webshots.com/user/malinka14

Mergi la inceput